AS tai pakarciau tokius daktarus

,kur 3men,kudikeliuj koses!mums pediatre parekomendavo.nuo4m.vaisin,tyres,o nuo5 jau darzovenes,ir mesa,apie kruopas dar nieko nesake

,as maitinu MP,tai ji neuskrauna man to maisto,tik patare,svoris 7.700kgpo sav 6men.sesele sake kai 6men,skiepuka padarysim ,galima bus apie kropas galvoti.mano daktare naudojasi lentele,panasia turiu HIPP lankstinuke,pirma vaika maitinau panasiai,nora daktare buvo visai kita,bet irgi jokiu maistu iki 4men.o paskuj panasiai,bangik jej nori obuolioko duoti,bananiuka,bet jokiu kropu,palauk dar.ir jej ira galimybe keisk pediatra butinai.jo lab misinukas,gali drasiai iki 4nem laukt,juk ir tyres tik nuo4men.
Papildyta:
QUOTE(cadilac @ 2009 02 20, 21:01)
Dauguma čia pulte užpuola klausiančias mamas kaip ir kuo primaitinti mažučiukus, tai ir aš su tuo pačiu klausimu, jau pasiruošiau atakai

O jei rimtai, mum dabar 3mėn. ir 1sav., gydytoja po sav.liepė pradėt pratint kruopų košes valgyt, kad nuo 4 mėn jau normaliai tai darytų. Nuo 2,5 mėn ji mum bananą ir obuolį sakė po truputį duot, tai daviau kelias dienas vieno kelias kito šaukštelį, bet paskui nutariau kad reikia dar palaukt, nors vaikui patiko, taigi iki šiol tik mišinuką duodu. Oi galvos skausmas man čia
priauga tai super gerai vaikas, bet įtariami rachito požymiai, tai gal tikrai reiktu jį pratint prie košės dėl kokių tai medžiagų trūkumo
tik manau palauksiu 4 mėn tai darysiu po biskį ir turbūt nuo daržovių o ne nuo kruopų.Su pirmu vaiku buvo kita "politika"
Barkit patarkit, ar niekas nesusidūrėt su rachitu ir dėl jo neteko primaitinti anksčiau