Įkraunama...
Įkraunama...

3 mėn. kūdikis - ar jau primaitinti?

QUOTE(sena pažįstama @ 2009 02 21, 21:56)
Perdozavimas yra tik tada, kai vit D geriama po 20 lasiuku per diena(atsiklausiau, nes irgi bijojau padidinti nuo 3 lasiuku iki 6) mirksiukas.gif Tad drasiai po 6 lasiukus galit gerti 4u.gif

sakot g.gif nu ačiū, man jau ramiau jei taip jum sakė rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Agotė @ 2009 02 21, 20:30)

gal ji tiesiog pavydėjo doh.gif ...nu gi paprastai negalėtų taip sakyt biggrin.gif  4u.gif

tai as per daug neimiau i galva tu jos zodziu, nors gyvenime nesitikejau, kad save gerbianti vaiku gydytoja gali tokius zodzius pakeltu tonu isrezti... bet juk ir gydytojai zmones - gal jai pms, gal neisimiegojo, gal skyrybos, gal dar kokios problemos... ka gali zinoti... zmones megsta ant kitu issikrauti...
Papildyta:
QUOTE(cadilac @ 2009 02 21, 21:46)
Čia jau bus ne į temą, juk reiktų apie maitinimą blush2.gif
Na plaukiukai pakaušy nusitrynė ir kitur slenka po biskiuką, delnukai ir  pedukės šlampa, neramus jis visada buvo(o gal riesiog aktyvus ir reiklus), tai gal čia ne prie ko...(valgom mes mišinuką). Bet man jau visai susisuko galva ir sumasčiau kad gal reikėtų pirma tyrimą kažkokį pasidaryt ir nustatinėt ar tikrai trūksta to D, Ca, P ar dar ko kito ir tik tada skirt didesnę D dozę, nes kai perdozuosim tai bus čia mum, o ką jau apie taukus kalbėt doh.gif viskas - eisim pas kitą gyd. pasikonsultuot...

mum gydytoja diagnozavo uzciuopus minkstus plotelius kaukoleje, bet dar buvom nusiusti pas ortopeda ultragarsui (cia del klubo sanariuko) ir jis pamate, kad per mazi kaulejimo zidiniai. labai pagyre musu pediatre, kuri sugebejo tai nustatyti tik galvyte ciupinedama thumbup.gif . jei tau labai neramu, tai gal verta ir jum ultragarsa pasidaryti??? bus tikrai viskas aisku. o ta vit d doze jusu tikrai nera didele, ir ja skyre turbut tik menesiui ar dar trumpesniam laikui?
Atsakyti
sveiki 4u.gif
mano pupa 3 men sveria 5,8 kg. maitinu misinuku. anksciau biskuteli kraujas buvo blogas, dabar atsistate. gydytoja liepia nuo 3,5 me pradeti maitinti kosytem, atseit del kraujo, ir mazo svorio... kazkokia nesamone, sveria ji normaliai, nera lasiniais apdribus, tas tiesa, normalus vaikas.. kam tos kosytes taip anksti nesuprantu... manyciau kad per anksti?
Atsakyti
QUOTE(burbulina @ 2009 02 27, 11:31)
sveiki  4u.gif
mano pupa 3 men sveria 5,8 kg. maitinu misinuku. anksciau biskuteli kraujas buvo blogas, dabar atsistate. gydytoja liepia nuo 3,5 me pradeti maitinti kosytem, atseit del kraujo, ir mazo svorio... kazkokia nesamone, sveria ji normaliai, nera lasiniais apdribus, tas tiesa, normalus vaikas.. kam tos kosytes taip anksti nesuprantu... manyciau kad per anksti?

Tikrai per anksti tos koses, na kodel tokiu gydytoju visdar pilnos poliklinikos ir niekas ju neapsviecia doh.gif . Be to, gi kraujas ir be kosiu atsistate i geraja puse. O svoris irgi normalus. Tad tikrai neapkraukit skranduko tom kosem, spesit dar mirksiukas.gif O po kiek i men. jusu pupa priaugdavo?
Atsakyti
QUOTE(ritukasx @ 2009 02 27, 11:36)
Tikrai per anksti tos koses, na kodel tokiu gydytoju visdar pilnos poliklinikos ir niekas ju neapsviecia  doh.gif . Be to, gi kraujas ir be kosiu atsistate i geraja puse. O svoris irgi normalus. Tad tikrai neapkraukit skranduko tom kosem, spesit dar  mirksiukas.gif O po kiek i men. jusu pupa priaugdavo?

as irgi galvoju neduot.. ale tada gydytoja sakys kodel manes neklausot.. galvojau sakyt, kad duodu o is tikro kolkas dar palukesiu bigsmile.gif ..
pirma menesi maitinau pati, tai priaugo tik 400 gr, maza pienelio jai buvo.
antra menesi priaugo 1100 gr, trecia 1200 gr.
taigi pagal mane viskas norma, vaikas gaves misinuko, tikrai auga rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(burbulina @ 2009 02 27, 11:46)
as irgi galvoju neduot.. ale tada gydytoja sakys kodel manes neklausot.. galvojau sakyt, kad duodu o is tikro kolkas dar palukesiu  bigsmile.gif ..
pirma menesi maitinau pati, tai priaugo tik 400 gr, maza pienelio jai buvo.
antra menesi priaugo 1100 gr, trecia 1200 gr.
taigi pagal mane viskas norma, vaikas gaves misinuko, tikrai auga  rolleyes.gif

Oi, kaip gerai jus priaugdavot thumbup.gif tikrai viskas cia norma.
O gydytojai as pasakyciau: "o kokiu pagrindu jus man siulot kosem jau maitinti", kad pasakytu nors viena rimta priezasti, argumenta g.gif Juk kraujas geras, svoris- taip pat, tai kame tada reikalas, kad kosiu jau reikia ax.gif
Imesiu cia tokia lentele Ugis ir svoris, pagal kuria jusu pupos svoris labai normalus mirksiukas.gif
Tad galit drasiai tai pasakyti savo gydytojai smile.gif Na, nebent nenorit gincytis, tada linksekit galva ir darykit, kaip jums atrodo geriau. Jau vien tik, kad pienukas jusu baigesi, as kaltinciau jusu gydytoja, kuri nesugebejo suteikti teisingu ziniu apie zindyma, turbut ji tokiu net ir neturi doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ritukasx: 27 vasario 2009 - 11:12
QUOTE(ritukasx @ 2009 02 27, 11:11)
Oi, kaip gerai jus priaugdavot  thumbup.gif tikrai viskas cia norma.
O gydytojai as pasakyciau: "o kokiu pagrindu jus man siulot kosem jau maitinti",  kad pasakytu nors viena rimta priezasti, argumenta  g.gif Juk kraujas geras, svoris- taip pat, tai kame tada reikalas, kad kosiu jau reikia  ax.gif
Imesiu cia tokia lentele Ugis ir svoris, pagal kuria jusu pupos svoris labai normalus  mirksiukas.gif
Tad galit drasiai tai pasakyti savo gydytojai  smile.gif Na, nebent nenorit gincytis, tada linksekit galva ir darykit, kaip jums atrodo geriau. Jau vien tik, kad pienukas jusu baigesi, as kaltinciau jusu gydytoja, kuri nesugebejo suteikti teisingu ziniu apie zindyma, turbut ji tokiu net ir neturi  doh.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
aciu uz lentele 4u.gif
tikrai nemaitinsiu as jos dar jokiom kosem rolleyes.gif
Atsakyti
Aš pasiskambinau gyd.iškvost kodėl ji mum nuo 3,5mėn liepė pratintis prie košių, kad 4 mėn jau galėtume pakeist vieną iš maitinimų vien tik koše, tai pasiaiškino, kad galima ir reikia. Skaito paskui mažakraujystė pradeda vystytis ir šeip medž. trūkumas, skrandukui tikrai blogai nebus, juk po truputį pratinti, taigi ir Žuvų taukus taip pat lašint kol prieisim prie pilno šaukštelio. Na aš dar iki 4 mėn palauksiu... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cadilac @ 2009 02 27, 14:46)
Aš pasiskambinau gyd.iškvost kodėl ji mum nuo 3,5mėn liepė pratintis prie košių, kad 4 mėn jau galėtume pakeist vieną iš maitinimų vien tik koše, tai pasiaiškino, kad galima ir reikia. Skaito paskui mažakraujystė pradeda vystytis ir šeip medž. trūkumas, skrandukui tikrai blogai nebus, juk po truputį pratinti, taigi ir Žuvų taukus taip pat lašint kol prieisim prie pilno šaukštelio. Na aš dar iki 4 mėn palauksiu... smile.gif

Begciau nuo tokios gydytojos kuo toliau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(burbulina @ 2009 02 27, 13:13)
aciu uz lentele  4u.gif
tikrai nemaitinsiu as jos dar jokiom kosem  rolleyes.gif

dar iki 5 men ramiai sau galit pienuka gerti ir augti sveikos nieko netrukdamos! nu kada musu pediatrai pagaliau prades sviestis???
Papildyta:
QUOTE(cadilac @ 2009 02 27, 14:46)

kokia dar mazakraujyste! nu negi kosej yra gelezies? o gal jos manymu jusu kudikiui jau mesa galima valgyti??? doh.gif
Atsakyti
O kiek metu tai daktarei g.gif ,jauciu i pensija netoli blink.gif ,gal dar sako Manu koses duot kad storesnis butu lotuliukas.gif .mamos kurios Misinukais maitina ir tos nuo5men kieta maista duot pradeda,jej ir galima tai tik nuovirus,bet tikrai ne koses!ka ta daktare sau galvoja!
Atsakyti