Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

QUOTE(kristuksss @ 2007 01 29, 16:48)
nea tie rutuliukai ne apelsinu skonio, ju forma kaip suprantu vienoda tu homeopatiniu vaistu, bet rusiu yra labai daug, man israse dabar 2 rusisu jie atrodo visikai vienodai is isores bet kaip suprantu gudo skirtingus dalykus  mirksiukas.gif

aaaa aisku ,bet ir cia tipo nuo dzs nu nezinau man irgi vilniuj kai buvau tai tokius pasiule bet as kazkaip viska buvau isbandzius tai netikejau kad jie gali ka ors padeti tai ir nepirkau ju.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(lynkute @ 2007 01 30, 09:23)
aaaa aisku ,bet ir cia tipo nuo dzs nu nezinau man irgi vilniuj kai buvau tai tokius pasiule bet as kazkaip viska buvau isbandzius tai netikejau kad jie gali ka ors padeti tai ir nepirkau ju.... g.gif

ale kad as net nezinau ar jie cia tikslei nuo dzs, man rods sitas homeopatas tokios ligos kaip ir nepripazysta! homeopatija pasak jo gydo simptomus o ne priezastis kaip chemija... ax.gif nu ziuresiu ar pades cia man, labai to noreciau blush2.gif
Atsakyti
O man kažkaip nepavyko pasigydyti pas Misį kosulio verysad.gif Net nežinau kodėl, rašė rašė, keitė man žirniukus, bet visai nepadėjo, tai paskui ir jau nebėjau. Kankinausi su su baisiu kosuliu daugiau nei mėnesį, negalėjau naktimis miegot po kelias valandas, kai užeidavo dideli priepuoliai. Bet vistiek likau homeopatijos šalininkė ax.gif dabar aš galvoju, kad Misis labai daug pacientų prisiėmęs ir mažokai laiko kiekvienam iš jų atskirai skiria, gal dėl to sunkiau parinkti vaistus. Nes man irgi sakydavo "nesiregistruok, ateik po savaitės", tai kiek tų žmonių taip prisirenka... O telefono, aišku, irgi niekada nekelia, nors ir sako "skambink" bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(egliuke @ 2007 01 30, 16:43)
O man kažkaip nepavyko pasigydyti pas Misį kosulio verysad.gif Net nežinau kodėl, rašė rašė, keitė man žirniukus, bet visai nepadėjo, tai paskui ir jau nebėjau. Kankinausi su su baisiu kosuliu daugiau nei mėnesį, negalėjau naktimis miegot po kelias valandas, kai užeidavo dideli priepuoliai. Bet vistiek likau homeopatijos šalininkė ax.gif dabar aš galvoju, kad Misis labai daug pacientų prisiėmęs ir mažokai laiko kiekvienam iš jų atskirai skiria, gal dėl to sunkiau parinkti vaistus. Nes man irgi sakydavo "nesiregistruok, ateik po savaitės", tai kiek tų žmonių taip prisirenka... O telefono, aišku, irgi niekada nekelia, nors ir sako "skambink" bigsmile.gif

rimtai nekelia?man sake paskambint 6ni tipo pasakyt kaip savijaut doh.gif ***** tai jei neatsilieps is kur man zinot ar gert toliau tuos zirniukus ar ne g.gif
Atsakyti
QUOTE(kristuksss @ 2007 01 30, 15:54)
rimtai nekelia?man sake paskambint 6ni tipo pasakyt kaip savijaut  doh.gif ***** tai jei neatsilieps is kur man zinot ar gert toliau tuos zirniukus ar ne  g.gif

Skambink, gal tau pakels g.gif Man sakydavo skambint antradieniais, bet nekeldavo rolleyes.gif
Atsakyti
Buvau siandien pas gyd Misi, teko luktert kokias 10 minuteliu. Zirniukai tai visi vienodai atrodo, tik ju poveikis skirtingas. O del skambinimo, tai jis man sake,kad rytais skambint nuo 8.30 iki 9.00, arba vakarais nuo20.30 iki 21.00 mazdaug. O telefonu jis nelabai benori konsultuot, nes kaip pats sake, nieko gero is to nesigauna, nes geriau matyt zmogu, ypac tokius kaip as - su odos problemomis. Man sake skambint tik tuo atveju, jei bus zymus paumejimas. Kovo men bus metai kaip gydausi, kol kas vos vos pagerejimas, bet nenuleidziu ranku.
Merginos, kurios turit odos problemu ir naudojat hormoninius tepalus. Jei jau gydotes homeopatinias zirniukais, salia nebenaudokit hormoni niu tepalu, nes hormonai slopina zirniku veikima.
Atsakyti
QUOTE(MERY @ 2007 02 01, 21:28)
Buvau siandien pas gyd Misi,  teko luktert kokias 10 minuteliu. Zirniukai tai visi vienodai atrodo, tik ju poveikis skirtingas. O del skambinimo, tai jis man sake,kad rytais skambint nuo 8.30 iki 9.00, arba vakarais nuo20.30 iki 21.00 mazdaug. O telefonu jis nelabai benori konsultuot, nes kaip pats sake, nieko gero is to nesigauna, nes geriau matyt zmogu, ypac tokius kaip as - su odos problemomis. Man sake skambint tik tuo atveju, jei bus zymus paumejimas. Kovo men bus metai kaip gydausi, kol kas vos vos pagerejimas, bet nenuleidziu ranku.
Merginos, kurios turit odos problemu ir naudojat hormoninius tepalus. Jei jau gydotes homeopatinias zirniukais, salia nebenaudokit hormoni niu tepalu, nes hormonai slopina zirniku veikima.

niu kaip idomei su tuo skambinimu g.gif man jis sake kad geriau skambinciau, kad nereiktu man laiko gaist lakstant pas ji! jam taip patogiau sake schmoll.gif nu gal kiekvienam skirtingai, visokiu ligu gi yra unsure.gif
as tikejaus kad ilgai gali trukti gydymas, bet nesitikejau, kad tiek ilgai verysad.gif matyt cia nuo ligos ir kiekvieno zmogaus organizmo priklauso!
Atsakyti
kristukss, nuo ligos ir nuo jos isisenejimo gydymas priklauso. Mano ligai beveik 27 metai blink.gif tai ir esu nusiteikus ilgam gydymui.
Atsakyti
Kai prasidejo pirmieji normalus lytiniai santykiai ir kartu pirmosios lytiniu organu ligos teko kreiptis pas ginekologe (man buvo 17 m.). Nubegau pas ginekologe, prirase homeopatiniu vaistu. Jais gydziausi 3 menesius, nes vis nepagydavau. Isleidau savo, mamos ir tevo algas... verysad.gif Keikiaus kaip velnias ir ne veltui- lygiai po metu man vel prasidejo tos pacios bedos, galvojau- "sakes", vel tas pats laukia, bet va sikart nusprendziau neit pas ginekologe ir laukt kas bus- nugi savaite dukart per diena prausiausi su tokiu specialiu duso geliu jautrioms "putytems" ("Decorm" ar kazkaip panasiai) ir pagijau thumbup.gif Sakiau sau, jei ginekologe dar kada prirasys man homeopatiniu vaistu, pasiusiu ja taip toli, kad jai neuzteks algos grizt cool.gif . Bet va kai seimos gydytojas buvo israses homeopatiniu vaistu nuo kosulio jie viena karta suveike, o kita- ne. Tai ir likau nesupratus unsure.gif Bet gerai pagalvojus- as uz chemija- nors ir kenkia ciut ciut, bent jau esi garantuotas, kad greit bus geriau mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gwettul: 03 vasario 2007 - 02:06
QUOTE(Gwettul @ 2007 02 03, 02:03)
Kai prasidejo pirmieji normalus lytiniai santykiai ir kartu pirmosios lytiniu organu ligos teko kreiptis pas ginekologe (man buvo 17 m.). Nubegau pas ginekologe, prirase homeopatiniu vaistu. Jais gydziausi 3 menesius, nes vis nepagydavau. Isleidau savo, mamos ir tevo algas...  verysad.gif  Keikiaus kaip velnias ir ne veltui- lygiai po metu man vel prasidejo tos pacios bedos, galvojau- "sakes", vel tas pats laukia, bet va sikart nusprendziau neit pas ginekologe ir laukt kas bus- nugi savaite dukart per diena prausiausi su tokiu specialiu duso geliu jautrioms "putytems" ("Decorm" ar kazkaip panasiai) ir pagijau  thumbup.gif  Sakiau sau, jei ginekologe dar kada prirasys man homeopatiniu vaistu, pasiusiu ja taip toli, kad jai neuzteks algos grizt  cool.gif . Bet va kai seimos gydytojas buvo israses homeopatiniu vaistu nuo kosulio jie viena karta suveike, o kita- ne. Tai ir likau nesupratus  unsure.gif  Bet gerai pagalvojus- as uz chemija- nors ir kenkia ciut ciut, bent jau esi garantuotas, kad greit bus geriau  mirksiukas.gif

Homeopatiniai vaistai veikia leciau nei cheminiai, todel tavo nuomone tokia ir susidare, kad chemija geriau. Siaip tai cia kiekvieno asmeninis reikalas kokiais vaistais gydytis.
Kai liga uzkankina daugeli metu, tai zmogus griebies kiekvieno siaudo su viltim, kad pades. Kol kas homeopatijai nesakau ne, nes nuo tos chemijos veido oda toookia plonyte pasidariusi, kad baisu.
Atsakyti
QUOTE(MERY @ 2007 02 03, 14:00)
Homeopatiniai vaistai veikia leciau nei cheminiai, todel tavo nuomone tokia ir susidare, kad chemija geriau. Siaip tai cia kiekvieno asmeninis reikalas kokiais vaistais gydytis.
Kai liga uzkankina daugeli metu, tai zmogus griebies kiekvieno siaudo su viltim, kad pades. Kol kas homeopatijai nesakau ne, nes nuo tos chemijos veido oda toookia plonyte pasidariusi, kad baisu.

Papildyta:
Sutinku su MERY thumbup.gif man chemija jau padeti irgi negali, o su homeopatiniais vaistais turiu vilti pasveikti tai kodel ja nepasinaudoti mirksiukas.gif o del vaistu kainos homeopatiniu tai jie man kainuoja 20 kartu pigiau nei chemija, dabar homeopatiniai vaistai menesiui kainuoja tik 15lt! beto manau cia labai daug kas priklauso ir nuo homeopato kuris tuos vaistus skiria..
Atsakyti
QUOTE(Gwettul @ 2007 02 03, 02:03)
Bet gerai pagalvojus- as uz chemija- nors ir kenkia ciut ciut, bent jau esi garantuotas, kad greit bus geriau  mirksiukas.gif
tik ciut ciut? biggrin.gif nejuokink žmonių....ale būtų juokinga, jei nebūtų taip graudu bigsmile.gif
man irgi teko tokias moteriškas bėdas gydyti tarkim homeopatija, tiksliau man rekomendavo apsiprausti specialių arbatėlių nuoviru, bėdos pasibaigė, bent jau laikinai ir džiaugiausi, kad bent laikinai, bet padėjo natūralūs būdai, o ne chemija, kuri ardo organizmą ir panaikiną ne priežastį, bet simptomus rolleyes.gif bet...kam ko reikia 4u.gif
o kas iš to, kad greit padeda, bet greit ir vėl viskas prasideda doh.gif

beje, nesuprantu, kaip homeopatiniai vaistai gali kainuoti brangiau, jau apie 3 metus, o gal ir ilgiau gydausi šiuo būdu, bet jis tikrai nėra brangesnis už chemiją unsure.gif
Atsakyti