istikruju tie zirniukai nera labai sveika, nes juos jonizuojant atskiroms ligu grupems, yra dedamas plumbum t.y. svinas, o jis is musu organizmo, kaip zinome, nepasisalina.
as pati vartoju zirniukus kepenims valyti, nuo nemigos bei nuo gausiu menesiniu. efektas tikrai jauciamas, tik zinoma, kaip kazkuri rase, reikia daug kantrybes ir uzsispyrimo. O be to kai viska darai del saves, tai atsiranda ir noras ir visa kita.
as manau,kad tie zirniukai veikia kiekvienam indivudualiai. net pati ant saves tai isbandziau.
QUOTE(katinute @ 2006 07 04, 15:20)
istikruju tie zirniukai nera labai sveika, nes juos jonizuojant atskiroms ligu grupems, yra dedamas plumbum t.y. svinas, o jis is musu organizmo, kaip zinome, nepasisalina.
as pati vartoju zirniukus kepenims valyti, nuo nemigos bei nuo gausiu menesiniu. efektas tikrai jauciamas, tik zinoma, kaip kazkuri rase, reikia daug kantrybes ir uzsispyrimo. O be to kai viska darai del saves, tai atsiranda ir noras ir visa kita.
as manau,kad tie zirniukai veikia kiekvienam indivudualiai. net pati ant saves tai isbandziau.
Nu dabar tai išvis nieko nesuprantu

QUOTE(LAPUTĖ @ 2006 07 04, 15:43)
Nu dabar tai išvis nieko nesuprantu
,jeigu į tuos žirniukus dedamas švinas
,tai po kelių panaudojimų,matyt,taip pat organizmui atsilieps 

bet ne i visus dedamas svinas, jeigu ka.. yra tik tam tikri junginiai su svinu..
bet kai kiti homeopatai sako labai sveika, ir nera zalinga cia naturalu.. tai su situ teiginiu nesutinku.
viskas su saiku, gera nuotaika ir nusiteikimu ir zinoma sypsena ir iveiksim visas ligas.
Help! Labai reikia Misiaus iš "Medikanos" telefono numeriuko. Pati pas jį lankiausi ir skambindavau, bet dabar kažkur pamečiau
Gal galite parašyti až jei kas nors turite

[quote=Cikadelė,2005 05 13, 16:46]
Vienas mano giminaitis yra homeopatas (bet aš pas jį nesigydau), gana garsus
Lietuvoje, taigi jis man yra prasitaręs, kad homeopatijoje yra sukurti tokie
žirniukai, kurie nieko negydo, t.y tai yra tik kažkokie saldūs žirniukai,
kaip saldainiai. Juos paskyrus ligoniui siekiama jam įkvėpti optimizmo,
vilties. Pasakoma, kad vaistai turėtų padėti, kad juos reikia vartoti itin
kruopščiai ir atsargiai. Taigi čia galbūt ir suveikia, tavo, prabėgom,
paminėtas ,,makalavimas-šarlatanizmas", tik tai vadinama psichologija
dar
tiksliau saviįtaiga. Vartodamas tuos vaistus, žmogus nežino, kad jie
neveikia, jo smegenyse užsifiksuoja informacija, kad jie turi padėti, taigi
žmogus padeda pats sau sveikti...
[/quot
Sugalvok parasyti tokia nesamone,ar cia toks noras pasigirti apie giminaiti ir gana garsu,be to pas ji nesigyditi ,bet pas kitus homeopatus gyditis ir gana sekmingai.
Gal gali pasakyti kokiu budu pasveiksta mazi vaikai ,kaip cia gaunasi su saviitaiga.

[/quot
Sugalvok parasyti tokia nesamone,ar cia toks noras pasigirti apie giminaiti ir gana garsu,be to pas ji nesigyditi ,bet pas kitus homeopatus gyditis ir gana sekmingai.
Gal gali pasakyti kokiu budu pasveiksta mazi vaikai ,kaip cia gaunasi su saviitaiga.
[quote=aviad22,2006 09 03, 21:57]
dar
[/quot
[/quote]
aha, as ir turiu lab izymu giminaiti, ir jei parasyciau, tai dar nereiskia kad noriu pasigirti
ir netgi lab suprantu cikadele,kartais geriau vaiksciot ir pas nepazistama...
del homeopatijos:
labai veiksminga, gydziau vaikams angina - nepamainomas Tonzilotren!
mama susirgo gripu (pernai), pati moka gydytis, bet paklause manes, pagere coryzalia - atsikele per 3 dienas.
. pati buvo nustebusi. aisku geriant daug arbatu irgi imanoma pagyt, bet su coryzalia dar greiciau!!!! man pries 5 metus suskaudo gerkle (nezinojau kas tas yra), galvoju pabandysiu vaiku vaistus, kazin ar padeda tie homeopatiniai... suciulpiau 2 tabl, uz keliu valandu prisiminiau kad nebejauciu jokio skausmo
dabar pradejau ieskot apie homeopatija ir uztikau si foruma
,( perskaiciau visa
) todel, kad zadu gydyt dukra - jai rimtos problemos - sanariu artropatija, jau skaiciau kad yra heel firmos vaistai Traumell S ir dar kt, ir atstoja tokius vaistus kaip movalis, diclofenakas, ipubufenas, ir taip pat mazina uzdegima, BET dar plius NEKENKIA KITIEMS ORGANAMS - pvz tokiems kaip kepenys. o mums movali gert ir gert - metus ir ilgiau...
kad veikia - tai tikrai as zinau. senai nebepardavinetu

[/quot
[/quote]
aha, as ir turiu lab izymu giminaiti, ir jei parasyciau, tai dar nereiskia kad noriu pasigirti

del homeopatijos:
labai veiksminga, gydziau vaikams angina - nepamainomas Tonzilotren!
mama susirgo gripu (pernai), pati moka gydytis, bet paklause manes, pagere coryzalia - atsikele per 3 dienas.

dabar pradejau ieskot apie homeopatija ir uztikau si foruma

kad veikia - tai tikrai as zinau. senai nebepardavinetu

Aš už hemeopatiją. Pati buvau prieš labai nusiteikusi. Galvoju jei jau cheminiai vaistai nepadeda, tai ko ten tikėtis. bet prieš keletą metų pradėjau gydytis ir man labai padėjo. Sakysit, tai įsitikinimas. Nė velnio, kaip tik galvojau, kad nepadės. Padėėėėėjo ir net labai. Dabar turiu kitų problemų ir vėl keliausiu pas hemeopatą.Svarbiausia nekenkia kitiems organams. Todėl sėkmės
Kadina, nesupratau, ar pati imsies gydyti dukrą, ar kreipsis į gydytoją. Būtinai kreiptkis į gydytoją, tik į gydytoją.

Kadina, nesupratau, ar pati imsies gydyti dukrą, ar kreipsis į gydytoją. Būtinai kreiptkis į gydytoją, tik į gydytoją.
QUOTE(Molė @ 2006 11 27, 12:27)
Aš už hemeopatiją. Pati buvau prieš labai nusiteikusi. Galvoju jei jau cheminiai vaistai nepadeda, tai ko ten tikėtis. bet prieš keletą metų pradėjau gydytis ir man labai padėjo. Sakysit, tai įsitikinimas. Nė velnio, kaip tik galvojau, kad nepadės. Padėėėėėjo ir net labai. Dabar turiu kitų problemų ir vėl keliausiu pas hemeopatą.Svarbiausia nekenkia kitiems organams. Todėl sėkmės

ne, negydysiu pati, kreipsiuos i gydytojus. tik info renku, nes turi pats kazka zinoti, ko nori ir ieskoti, gydytojas nepasiulys tau geresniu ar saugesniu vaistu

Teko gerti nemazai homeopatiniu rirniuku,skystaliuku-man niekas nepadejo.Labai gaila.
Ne visada tai yra saviitaiga. Manau, kad labai priklauso nuo negalavimo. Pati isbandziau visokiausiu ir galiu teigti, kad vieni padejo, o kiti ne... Ir kas cia supaisys. Ir rimti vaistai kartais nepadeda, tai ko is homeopatiniu noret...

man atrodo,kad geriau jau tada arbatzoles naudot nei tuos hemeopatinius zirniukus.
perskaičiau temą. Kažkur buvo klausiama, kuo skiriasi homeopatija nuo fitoterapijos. Ta va, ką radau:
Homeopatija dažnai painiojama su gydymu vaistažolėmis (fitoterapija). Kadangi homeopatija, kaip terminas, yra plačiai žinomas, kai kurios kompanijos klaidindamos vartotoją naudoja jį marketinge, nors jų pardavinėjami preparatai nėra homeopatiniai, o ruošti pagal įprastą metodologiją - vitaminai, vaistažolės ar panašiai. Homeopatinių preparatų reklamoje taip pat akcentuojama, kad tai "natūrali" priemonė, o tai asocijuojasi su ekologiškais produktais ir vaistažolėmis. Dėl šios painiavos dažnai manoma, kad homeopatija yra pripažįstama ir įprastinės medicinos.
Iš tiesų šie du gydymo būdai turi mažai ką bendro. Homeopatiniai vaistai gaminami ne tik iš augalų, bet taip pat ir iš mineralų, gyvulinės kilmės produktų (pavyzdžiui, gyvačių nuodų) ar net žmogiškos kilmės substancijų. Net ir iš žolelių pagaminti homeopatiniai vaistai neturi nieko bendro su tikrais vaistažoliniais preparatais, kadangi juose likęs vaistažolių kiekis yra labai artimas nuliui.
Su homeopatija susidūriau nedaug, bet kol kas mano nuomnė teigiama.
Homeopatija dažnai painiojama su gydymu vaistažolėmis (fitoterapija). Kadangi homeopatija, kaip terminas, yra plačiai žinomas, kai kurios kompanijos klaidindamos vartotoją naudoja jį marketinge, nors jų pardavinėjami preparatai nėra homeopatiniai, o ruošti pagal įprastą metodologiją - vitaminai, vaistažolės ar panašiai. Homeopatinių preparatų reklamoje taip pat akcentuojama, kad tai "natūrali" priemonė, o tai asocijuojasi su ekologiškais produktais ir vaistažolėmis. Dėl šios painiavos dažnai manoma, kad homeopatija yra pripažįstama ir įprastinės medicinos.
Iš tiesų šie du gydymo būdai turi mažai ką bendro. Homeopatiniai vaistai gaminami ne tik iš augalų, bet taip pat ir iš mineralų, gyvulinės kilmės produktų (pavyzdžiui, gyvačių nuodų) ar net žmogiškos kilmės substancijų. Net ir iš žolelių pagaminti homeopatiniai vaistai neturi nieko bendro su tikrais vaistažoliniais preparatais, kadangi juose likęs vaistažolių kiekis yra labai artimas nuliui.
Su homeopatija susidūriau nedaug, bet kol kas mano nuomnė teigiama.