Gal kas gydėtės skydliaukės sutrikimus, ar apskritai įmanoma išsigydyti autoimuninį tiroiditą, ar kaip ten tiksliai jis vadinasi? Tradicinė medicina man pasiūlė tik hormoną, o gal homeopatija gali kažkuo padėti?
QUOTE(obuoliux @ 2008 01 20, 21:59)
trumpai ir aiškiai

letuciux, man prieš 7 m. diagnozavo autoimuninį tireoiditą, pasirašiau hormoniniam gydymui, vaistus vartojau tik apie metus, vėliau viskas grįžo į normos ribas. Dabar jaučiuosi gerai, tačiau žinau, kad tai yra kaip tiksinti bomba-bet kada gali sprogti. Manau, kad homeopatinis palaikymas net ir po hormonino gydymo yra tiesiog būtinas.
QUOTE(irce @ 2008 01 21, 12:14)
Manau, kad homeopatinis palaikymas net ir po hormonino gydymo yra tiesiog būtinas.
pati tai praktikuoji?

Norėjau paklausti, kokias turite knygas apie homeopatiją?
Kiek aš radau, lietuviškai yra tokios:
Phyllis Speight, "Prieš kviečiant gydytoją";
Werner Stumpf, "Homeopatija: savigydos vadovas";
Anton Popov, "Homeopatija ne visiems".
Gal kas turite dar kokių
. Būčiau dėkinga už informaciją.

Gal kas turite dar kokių

QUOTE(obuoliux @ 2008 02 18, 19:37)
Norėjau paklausti, kokias turite knygas apie homeopatiją?
Gal kas turite dar kokių
. Būčiau dėkinga už informaciją. 

Gal kas turite dar kokių

Sveika,
na dar zinau tokias knygas:
H.J. Winckelmann "Homeopatinė namų vaistinė";
M. Schiepeck "Homeopatija mano vaikui..."
V. Svinkūnas "Homeopatija: faunos skyrius", 2007
Is visu kiek esu skaicius labiausiai man patiko Popovo knyga, bet va sita paskutine taip pat sudomino (kol kas dar nesu jos macius), bet manau, kad turetu dar buti knygynuose.
Tai dėkui už atsakymą.
Pastaruoju metu "užsikabliavau" su homeopatija. Svinkūno knygą buvau mačius, tik kažkaip nevarčiau. Norėjos kažko universalesnio (nes homeopatijoje didesnę dalį sudaro augaliniai preparatai).
Pirmosios man internetas visai nerodo, o antroji buvo išleista 2000m. Įtariu, įsigyti jau nebeįmanoma.
Sakykit, ar turit šias knygas? Ar aiškiai išdėstyta informacija. Man, pavyzdžiui, nepatiko Stumpf knyga: viskas kažkaip padrikai ir išmaišyta...
Būčiau dėkinga už nuomonę
Dabar atradau neišsenkamą šaltinį www.books.google.com, kur galima rasti devynias galybes informacijos apie homeopatiją (ir ne tik).
Tik, savaime aišku, dominuoja anglų kalba. Ten yra ir paprasti savigydos vadovai (eiliniams žmonėms), ir farmakologija (materia medica), ir netgi radau homeopatiją susietą su psichologija (šitą knygą dar tik trumpai praverčiau).
Vienintelis google knygyno minusas - jeigu dar nebaigę galioti knygos autorinės teisės, pačios įdomiausios knygos vietos "paslėptos". Ir dar negalima nei išsisaugoti, nei atsispausdinti informacijos: arba perki, arba tik "laižai per stiklą".

Pastaruoju metu "užsikabliavau" su homeopatija. Svinkūno knygą buvau mačius, tik kažkaip nevarčiau. Norėjos kažko universalesnio (nes homeopatijoje didesnę dalį sudaro augaliniai preparatai).
Pirmosios man internetas visai nerodo, o antroji buvo išleista 2000m. Įtariu, įsigyti jau nebeįmanoma.
Sakykit, ar turit šias knygas? Ar aiškiai išdėstyta informacija. Man, pavyzdžiui, nepatiko Stumpf knyga: viskas kažkaip padrikai ir išmaišyta...

Dabar atradau neišsenkamą šaltinį www.books.google.com, kur galima rasti devynias galybes informacijos apie homeopatiją (ir ne tik).

Vienintelis google knygyno minusas - jeigu dar nebaigę galioti knygos autorinės teisės, pačios įdomiausios knygos vietos "paslėptos". Ir dar negalima nei išsisaugoti, nei atsispausdinti informacijos: arba perki, arba tik "laižai per stiklą".
QUOTE(obuoliux @ 2008 02 19, 23:49)
Tai dėkui už atsakymą.

As taip pat kažkaip "užsikabinau" už homeopatijos, na gal ne vien tik tai, domina viskas kas susije su natūraliais gydymo metodais. Noretusi kažkokios superinės, išsamios knygos, bet mano manymu kol kas tokios lietuvių kalba nėra. Na dar man patiko tokia mažytė, dabar neprisimenu pavadinimo, galbūt tai buvo "Prieš kviečiant gydytoją". Patiko tuo, kad buvo aprašyta konkrečių vaistukų veikimas ir parinkimas konkrečiam žmogui. Na ir išdestymas patogus, pagal abecėlę.
Neturiu aš tų knygų, net nesu jų skaičius ištisai, dar vis laukiu, gal kas nors parašis ar išvers tikrai verta dėmesio.

Aišku, visa tai malonu, kad nemokama
.
Tik nemanau, kad taip jau įmanoma pakonsultuoti internetu... Ir dar skirti homeopatinius vaistus (kurie veiktų).
Gal galėtumėte prisistatyti plačiau, nes kažkaip neįtikinamai tokie reklaminiai lozungai skamba.

Tik nemanau, kad taip jau įmanoma pakonsultuoti internetu... Ir dar skirti homeopatinius vaistus (kurie veiktų).

Gal galėtumėte prisistatyti plačiau, nes kažkaip neįtikinamai tokie reklaminiai lozungai skamba.