QUOTE(Baravyke @ 2008 06 26, 00:27)
Sveikos,
as pernai rugpjuiui savo vestuvem uzsakinejau torta is Mazosios Ragaines.

Siemet ieskau kur sesei uzsakyt, ba i Mazaja Ragaine daugiau kojos nekelsiu.
O buvo taip: atveze tortus apie 7 vakaro, paciu atsakingu momentu, kai mus pasitikinejo tevai ir sveciai, o vairuotojas visus prastumde ir tampe uz rankoviu, kad jam greiciau sumoketu.
Cia dar bajka...uzsakinejau labai paprasta vidu - medaus torta ir dar kazkoki antra skoni. Taciau nei vieno nei kito neaptikom

Be to, kiek pamenu, buvo vien baltas kremas..zodziu svoris svoris svoris...puse torto ismetem, ba nebuvo nen ka valgyt. Kai grazinau padeklus ir pasiskundziau - pasiteisino, kad pritruko pusfabrikaciu. ISIVAIZDUOJAT? Jiem pritruko, nors uzsakinejau pries 1,5 men!!
Sakociai irgi buvo supainioti. Mano 2 turejo buti su rozytem, viena atgabeno mazesni ir su ramunem...nors sumoketa buvo uz visai kitka.
Sekmes tiem kas ten uzsakinejo, tikiuosi siemet apsirupino pusfabrikaciais.
As taip pat nesiulau Mazosios ragaines. Mes uzsakinejom torta savo vestuvem. Tai atvaziavau paimti, gavau forma ta kurios prasiau, bet papuosimas buvo ne toks, bet ka jau nebeperdarys. Vakare paragavom tai skonis irgi ne tas, kuri uzsakinejau. O pardaveju bjaurumas (cia pilaitej). As jai sakau: man ne taip virsu papuoset kaip uzsakejau, stovi ji susiraukus ir tyli, po to sako: tai galit neimti, na sakau: gerai kalbat, vestuviu diena, neimsiu vestuvinio torto. Tai bent nuolaida butu kokia paguodai dave.
O pries mane irgi stovejo moteris pasiimti torto, tai jai uzraso ant torto nebuvo, ji sako: mums svarbus tas uzrasas, ka dabar daryti, o pardave apsimeta, kad negirdi ir po to sako: prasau sumoketi ...Lt, tai ji dar karta klausia kaip bus, kad jus uzraso neuzdejot, o pardaveja: ar duosit centu. Tai moteris irgi susinervinus isejo.