Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai, šakočiai ir kiti saldumynai

QUOTE(Kikaxx @ 2008 07 09, 14:50)
as tai galvoju alkavoj uzsisakyti ten sake 40 lt/kg nesvarbu koks tortas, o gulbinienej man pasirode brangiau, nes vien tik pauosimas kainuoti 45 lt/kg  g.gif  dabar jau pati net nebezinau ka cia reiks daryti  g.gif

ten jei tortas eina su marcipanine mase ar tai sokolado aplvalkalu, uztat tokia kaina..
QUOTE(Smilga222 @ 2008 07 09, 16:56)
gal patarsit koks skanus tortas pas gulbiniene ar bioloje?buciau dekinga,nes snd vaziuojam uzsakyt.as apsiskaiciavau pries tai,kazkaip man gavos ,kad 5kg tortas virs 400 doh.gif

as emiau margeni, napoleona ir trapuka berots, man labai patiko margenis thumbup.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(ruteler @ 2008 07 09, 13:14)
Stai toki as torta uzsisakiau is Gulbinienes, labai ilgai ieskojau tokio dizaino torto, isivaizdavau, bet....
user posted image
Kaip manote?

Cia nieko sunkaus nera, sakeles su sokoladu ispaiso ir padaro gelytes is balto sokolado( nu ten spec yra gelytem daryti), tai paskui priklijuoja tas gelytes ir viskas thumbup.gif
Atsakyti
Buvom siandiena Gulbinienes imonej,ji sake rinkitis is kietesniu tortu.t.y morenginio,napaleono,trapuko,ir kastono ar kazkas pan.na paragavau morenginio man tai fu doh.gif aisku,gal kam ir patiktu.o ir ju kataloge tortu menkas pasirinkimas.na as ziurineju dabar tortus,idomu jei noreciau tokio kaip tas zydras,na kazkuriame cia nakstesniam puslapyje,arba sitojhe temeleje pirmas tortas 1psl,na sita tai padarytu,bet del to zydro kazkaip abejoju,o ir jei padarytu manau uzkeltu kainyte tikrai virs 45lt/kg doh.gif
noreciau kokio vaisinio,bet nepatare vasarai,o gal surizikuot? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilga222 @ 2008 07 09, 22:19)
Buvom siandiena Gulbinienes imonej,ji sake rinkitis is kietesniu tortu.t.y morenginio,napaleono,trapuko,ir kastono ar kazkas pan.na paragavau morenginio man tai fu doh.gif aisku,gal kam ir patiktu.o ir ju kataloge tortu menkas pasirinkimas.na as ziurineju dabar tortus,idomu jei noreciau tokio kaip tas zydras,na kazkuriame cia nakstesniam puslapyje,arba sitojhe temeleje pirmas tortas 1psl,na sita tai padarytu,bet del to zydro kazkaip abejoju,o ir jei padarytu manau uzkeltu kainyte tikrai virs 45lt/kg doh.gif
noreciau kokio vaisinio,bet nepatare vasarai,o gal surizikuot? g.gif

Kaip sakoma skoniai skirtingi, man pvz labai patiko morenginis, o svarbiausia morengas be riesutu kaip kituose buna.. na tu nori su ta apvelkama mase, tai tau pigiau ir nekainuos, ta mas elabai jau sunki ir daug sveria..
jei nori zidro, tiesiog pasakyk kad paprastas papuosimas, tik tiek kad melsvai apipurksta dazais..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kriiistina 19: 09 liepos 2008 - 21:44
na tas tortas su riesutais buvo,labai jau saldus smile.gif zinok nesupratau ,kas ten daug sveria? 4u.gif o kaip del kietumo?
Atsakyti
QUOTE(Smilga222 @ 2008 07 09, 23:54)
na tas tortas su riesutais buvo,labai jau saldus smile.gif zinok nesupratau ,kas ten daug sveria? 4u.gif o kaip del kietumo?

Jeigu torto aukstai dedasi vienas ant kito, jie turi buti kieti, kitaip tortas gali sukristi ir prarasti prekine isvaizda. Jeigu aukstai deliotusi ant padeklu, jokio skirtumo nebutu.
Atsakyti
QUOTE(Smilga222 @ 2008 07 09, 22:54)

Siaip turi buti standesni, kitaip subliuks tortas ir nebus vaizdo.. as emiau 3 aukstu su veidrodziais
Atsakyti
pries ,kiek laiko uzsisakot,jaunuju torta g.gif
Atsakyti
QUOTE(rosmarina_ @ 2008 07 11, 16:33)
pries ,kiek laiko uzsisakot,jaunuju torta g.gif

Jei vestuvėms ne vasaros sezonu, tai užtenka ir prieš porą savaičių.
Atsakyti
QUOTE(monera @ 2008 07 11, 17:41)
Jei vestuvėms ne vasaros sezonu, tai užtenka ir prieš porą savaičių.

rugseji vestuves, biggrin.gif tai neskubesiu sakytis schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(rosmarina_ @ 2008 07 11, 16:44)
rugseji vestuves, biggrin.gif tai neskubesiu sakytis schmoll.gif

Tai manau dabar dar niekas ir nepriimtu uzsakymo, nes dar daug laiko mirksiukas.gif
Atsakyti
tikiu,kad neprimtu,kadangi nesusiduriau su tuo,tai ir pasiklausiau mastau.gif aciu uz info thumbup.gif
Atsakyti
as uzsisakiua torta kai man iki vestuviu 1, 5 menesio liko
Atsakyti