Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai, šakočiai ir kiti saldumynai

Laba diena, Prašau pagalbos.

Nežinau ar toj temoj, tačiau norėčiau paklausti, kur galima būtų pirkti skanių pyragėlų su grybais ar sūriu. Būtų neblogai mažučių, pasiimtumėmė kaip užkandį prie šampano į gamtą.
Atsakyti
QUOTE(Samira @ 2008 07 12, 21:22)
Laba diena, Prašau pagalbos.

Nežinau ar toj temoj, tačiau norėčiau paklausti, kur galima būtų pirkti skanių pyragėlų su grybais ar sūriu. Būtų neblogai mažučių, pasiimtumėmė kaip užkandį prie šampano į gamtą.

nezinau kurioj temoj skaiciau, bet merginos minejo kad is samsono uzsisakinejo, yra dar kazkokia moteris Elyte, kuri nuostabius laukneselius i gamta daro.. taip pat yra Jurbarke kepykla "Kamita".. yra ko gero ir daugiau panasiu.. reiktu manau kepyklose paklausinet.. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(GiTuKa @ 2008 07 12, 22:58)
nezinau kurioj temoj skaiciau, bet merginos minejo kad is samsono uzsisakinejo, yra dar kazkokia moteris Elyte, kuri nuostabius laukneselius i gamta daro.. taip pat yra Jurbarke kepykla "Kamita".. yra ko gero ir daugiau panasiu.. reiktu manau kepyklose paklausinet.. bigsmile.gif

gali pasiskaityt temoj" Vestuviu uzkandziai gamtoje"
Atsakyti
kaip alkavoj vln daro?gal kokiu skaniu tortu zinot? g.gif
Atsakyti
Mano tortas buvo toks smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(irute1984 @ 2008 07 15, 18:20)

user posted image

Kur uzsakinejote?
O tortas stovejo ant stalo, ne ant saldaus? g.gif

user posted image
Atsakyti
Mano tortas stovejo ant stalo salia musu nes cia buvo jaunosios tortas smile.gif mes ji uzsakynejome kaisiadoryse smile.gif
Atsakyti
QUOTE(irute1984 @ 2008 07 15, 18:20)

user posted image

labai grazus thumbup.gif as kazko panasaus irgi noreciau wub.gif
Atsakyti
musu tortas tas kuris sios temeles pirmame puslapyje,rausvas,su ruzavom rozem smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilga222 @ 2008 07 14, 14:54)
kaip alkavoj vln daro?gal kokiu skaniu tortu zinot? g.gif

Alkava Vilniuje turi tik savo cukrainę, kurioje priima užsakymus. Gamyba vyksta Kaune. Mes darėmės Alkavoj jaunųjų tortą - buvo labai skanus. Anksčiau jie ne kaip gamindavo, bet berods nuo kovo pasikeitė savininkai ar pan. Tortas tikrai buvo skanus, nors galvojau, kad morenginis - nekokia idėja skonio atžvilgiu (tik dėl laikymosi karštą vasaros dieną), bet klydau. Esu valgiusi morenginių tortų anksčiau, bet buvo baisiai kieti ir neskanūs, o šitas tai buvo thumbup.gif ore sprogo. šakočius gaminomės "Onutės šakočiai" Kaune. Nors reikėjo patiems tuos gigantus parsigabenti, nė kiek nesigailime ir mums, ir kitiems labai patiko. rekomenduoju mirksiukas.gif kg berods kainavo apie 22 Lt. Vienas didžiulis su papuošimais šakotis sveria 5 kg. Jei kas norės pasidomėti - duosiu kontaktus.
Atsakyti
Sveikos! 4u.gif
turiu klausima, kurios jau po vestuviu.. gal galit patart kiek mazdaug sakociu, ir kitu pyragu turi but ant saldaus stalo, mazdaug 40-ciai zmoniu? Neisivaizduoju.. Bus jaunuju tortas, 2 sakociai dideli kazkur 90cm, simtalapis.. vaisiai.. idumu dar reikia.. ar gana? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mangale @ 2008 07 18, 12:26)
Sveikos! 4u.gif
turiu klausima, kurios jau po vestuviu.. gal galit patart kiek mazdaug sakociu, ir kitu pyragu turi but ant saldaus stalo, mazdaug 40-ciai zmoniu? Neisivaizduoju.. Bus jaunuju tortas, 2 sakociai dideli kazkur 90cm, simtalapis.. vaisiai.. idumu dar reikia.. ar gana? doh.gif

Nebent koki karvoju arba pamergiu torta reiktu uzsisakyti g.gif kokiu 4 kg..
pas mus bus 33 suauge, tai bus jaunuju tortas 6 kg, karvojus 4 kg, pamergiu tortas apie 3 kg.. 2 sakociai ir skruzdelynas 4 kg
Atsakyti