Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai, šakočiai ir kiti saldumynai

mes sakocius uzsisakinejom O.Ribokovienes im. (Kaune)cia jie labai skanus thumbup.gif gamina puostus ir nepuostus
Atsakyti
aciu mergaites uz atsakymus, reiks bandyti jau ieskoti firmos
Atsakyti
QUOTE(ew_a @ 2008 05 16, 16:54)
Keliu dienu pas tave vestuves? jei vienos tai jogurtinis gal ir nieko, bet jei dvieju dienu vestuves tai jogurtinis gali prarugti, bent jau man taip aiskino kaip uzsakinejau smile.gif

tau melavo, pati buvau vestuvese 5dieni, tai buvo jogortinis jaunuju tortas, tai jis ten beveik visa diena prastovejo, vakare niekas nepjove, o tik kita diena per pietus. skonis puikus ir nepraruges thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Silkina @ 2008 05 19, 10:39)
tau melavo, pati buvau vestuvese 5dieni, tai buvo jogortinis jaunuju tortas, tai jis ten beveik visa diena prastovejo, vakare niekas nepjove, o tik kita diena per pietus. skonis puikus ir nepraruges  thumbup.gif

tai jei labai karsta, tai gali prarugti, jei patalpa nekondensuojama.
Atsakyti
QUOTE(drakosa @ 2008 05 12, 10:00)

super. shakes kox grazus
Atsakyti
QUOTE(pelytte @ 2008 05 19, 14:12)
super. shakes kox grazus

aha sis nerealaus grozio, gaila butu valgyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pelytte @ 2008 05 19, 12:12)
super. shakes kox grazus

QUOTE(virgonca @ 2008 05 19, 12:54)
aha sis nerealaus grozio, gaila butu valgyti smile.gif

panašų mačiau lyg tais alkavos tinklapį.
Man jis irgi labai gražus, bet dar ir drugelių norėčiau.... gal padarytų..
Atsakyti
QUOTE(ew_a @ 2008 05 19, 12:02)

nu ten salta tikrai nebuvo, nes visi soko duko, namuose irgi dusnekas
Atsakyti
QUOTE(Silkina @ 2008 05 19, 08:39)
tau melavo, pati buvau vestuvese 5dieni, tai buvo jogortinis jaunuju tortas, tai jis ten beveik visa diena prastovejo, vakare niekas nepjove, o tik kita diena per pietus. skonis puikus ir nepraruges  thumbup.gif

Visiskai nemelavo,ne karta valgiau parugusi torta sventese,kur stovejo visa diena.Aisku viskas priklauso,kiek siliumos ta diena,bet..vasara nerizikuociau tokiu tortu,kad poto sveciai viduriuoti pradetu biggrin.gif
Atsakyti
paivairinimas blush2.gif 4u.gif
Papildyta:
4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ew_a @ 2008 05 19, 12:02)

aisku be jaunuju torto neissiversite vestuvese, bet geriausias variantas vasarai, tai yra skruzdelynas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif jokios baimes, kad kazkam pasidarys negera smile.gif Labai skanus, grazus, visokiausio dydzio, kam reikia prasau i AZ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rusaite @ 2008 05 19, 19:34)
aisku be jaunuju torto neissiversite vestuvese, bet geriausias variantas vasarai, tai yra skruzdelynas  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  jokios baimes, kad kazkam pasidarys negera smile.gif Labai skanus, grazus, visokiausio dydzio, kam reikia prasau i AZ  4u.gif

O man torta mama iskeps..ji kepa toooki skanu torta,na niekur kitur tokio neragavau,jis gana sudetingai kepamas,ir labai ilgai issilaiko,nebaisu jam nei karsciai nei ilgas buvimas saldytuve ar ne saldytuve.Iskeps dideli ir dar uzsakysiu papildomai grozybiu 4u.gif
Atsakyti