aciu mergaites uz atsakymus, reiks bandyti jau ieskoti firmos
QUOTE(ew_a @ 2008 05 16, 16:54)
Keliu dienu pas tave vestuves? jei vienos tai jogurtinis gal ir nieko, bet jei dvieju dienu vestuves tai jogurtinis gali prarugti, bent jau man taip aiskino kaip uzsakinejau 

tau melavo, pati buvau vestuvese 5dieni, tai buvo jogortinis jaunuju tortas, tai jis ten beveik visa diena prastovejo, vakare niekas nepjove, o tik kita diena per pietus. skonis puikus ir nepraruges

QUOTE(Silkina @ 2008 05 19, 10:39)
tau melavo, pati buvau vestuvese 5dieni, tai buvo jogortinis jaunuju tortas, tai jis ten beveik visa diena prastovejo, vakare niekas nepjove, o tik kita diena per pietus. skonis puikus ir nepraruges 

tai jei labai karsta, tai gali prarugti, jei patalpa nekondensuojama.
QUOTE(pelytte @ 2008 05 19, 14:12)
super. shakes kox grazus
aha sis nerealaus grozio, gaila butu valgyti

QUOTE(pelytte @ 2008 05 19, 12:12)
super. shakes kox grazus
QUOTE(virgonca @ 2008 05 19, 12:54)
panašų mačiau lyg tais alkavos tinklapį.
Man jis irgi labai gražus, bet dar ir drugelių norėčiau.... gal padarytų..
QUOTE(ew_a @ 2008 05 19, 12:02)
nu ten salta tikrai nebuvo, nes visi soko duko, namuose irgi dusnekas
QUOTE(Silkina @ 2008 05 19, 08:39)

Visiskai nemelavo,ne karta valgiau parugusi torta sventese,kur stovejo visa diena.Aisku viskas priklauso,kiek siliumos ta diena,bet..vasara nerizikuociau tokiu tortu,kad poto sveciai viduriuoti pradetu

paivairinimas

Papildyta:

Papildyta:

QUOTE(ew_a @ 2008 05 19, 12:02)
aisku be jaunuju torto neissiversite vestuvese, bet geriausias variantas vasarai, tai yra skruzdelynas

QUOTE(rusaite @ 2008 05 19, 19:34)
aisku be jaunuju torto neissiversite vestuvese, bet geriausias variantas vasarai, tai yra skruzdelynas
jokios baimes, kad kazkam pasidarys negera
Labai skanus, grazus, visokiausio dydzio, kam reikia prasau i AZ 

O man torta mama iskeps..ji kepa toooki skanu torta,na niekur kitur tokio neragavau,jis gana sudetingai kepamas,ir labai ilgai issilaiko,nebaisu jam nei karsciai nei ilgas buvimas saldytuve ar ne saldytuve.Iskeps dideli ir dar uzsakysiu papildomai grozybiu