Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai, šakočiai ir kiti saldumynai

QUOTE(ciuciundraila @ 2009 04 15, 15:58)
ogo...  blink.gif  kiek daug saldumynu... as planavau 50zmoniu su tortu kokiu (iki 10 kg) ir sakocu dideliu prasisukti  doh.gif  bet matau kad bus ne kas...  unsure.gif nes torta planuoju imt jogurtini su vaisiais.. kad butu toks lengvas, ne per saldus.... o ta moteriske kur kepa tai jie labai skanus jai gaunas....  ax.gif
na o ar smaliziai tai ne nzn kokia dauguma bus... nes as pati labai megstu saldumynus.. tik kad kai per vakara daug visko valgai nedaug jo telpa.bet kai balius dvi dienas tai imu galvoti kad jo truks  doh.gif  g.gif

o mane iskart sudomino tavo moteriske smile.gif nagi pasipasakok kas cia per kepeja, kur kepa uz kiek kepa ir kokius kepa ax.gif dar savo nuomone ikisiu, kad kiek cia man pasakojo kad jogurtiniai labai greit genda, gali 2 dienu neislaikyt,jeigu bus karsta ir stoves ant stalo visa laika, nezinau ar teisybe sad.gif
Atsakyti
QUOTE(slitka @ 2009 04 15, 17:31)
o mane iskart sudomino tavo moteriske smile.gif nagi pasipasakok kas cia per kepeja, kur kepa uz kiek kepa ir kokius kepa  ax.gif dar savo nuomone ikisiu, kad kiek cia man pasakojo kad jogurtiniai labai greit genda, gali 2 dienu neislaikyt,jeigu bus karsta ir stoves ant stalo visa laika, nezinau ar teisybe sad.gif

teisybe... as ir norejau kazko lengvo, kokio jogurtinio su vaisiais ar medaus, bet nerizikuosiu, nes ji man kai pastatys kokia 13-14val ten sodyboj ant stalo taip jis ir stoves ta pacia ir gal net kita diena, nes yra labai didelis ir i joki saldytuva netilps nebent ten gamybinius jei kas kokius turi, pas mus deja nebus, tai tikrai nerizikuosiu nei sveikata nei sugedusia nuotaika schmoll.gif
Atsakyti
o tai kokie tada geriausi? g.gif kad lengvas ir skanus būtų... g.gif
Atsakyti
QUOTE(etute @ 2009 04 16, 08:42)
teisybe... as ir norejau kazko lengvo, kokio jogurtinio su vaisiais ar medaus, bet nerizikuosiu, nes ji man kai pastatys kokia 13-14val ten sodyboj ant stalo taip jis ir stoves ta pacia ir gal net kita diena, nes yra labai didelis ir i joki saldytuva netilps nebent ten gamybinius jei kas kokius turi, pas mus deja nebus, tai tikrai nerizikuosiu nei sveikata nei sugedusia nuotaika  schmoll.gif

na jei ne paslaptis, koki tortuka uzsakinesi, ***** nesu tu saldumynu megeja, tai net nezinau kokie tie tortai buna,na gal man svarbiau kad nebutu per daug saldus, ir tokie kaip morenginiai nelabai patinka sad.gif
Atsakyti
QUOTE(something else @ 2009 04 16, 11:18)
o tai kokie tada geriausi? g.gif kad lengvas ir skanus būtų... g.gif

na lengvesni tie kurie su morengu buna, tik ne visiems tas morengas patinka ax.gif ir jis siek tiek trupa pjaustant

p.s. ups cia gal ne apie ta lengvuma... blush2.gif as tai dar nenusprendziau koks bus vidus, tik zinau kad kuo maziau grietineles ir vaisiu, kad nebutu kam prarugti, tai galvoju arba su kokiu sokoladiniu kremu ir morengu (jis ir pagal svori butu lengvesnis) arba galvojau su karameliniu pertepimu (tik kad jis siek tiek sunkokas) arba kazka napaleono tipo doh.gif
Atsakyti
siaubas, aš net neatskiriu, koks tas morenginis doh.gif
va ką reiškia nevalgyti tortų lotuliukas.gif

dėkui, etute, už patarimus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo something else: 16 balandžio 2009 - 09:31
QUOTE(slitka @ 2009 04 16, 11:27)
na jei ne paslaptis, koki tortuka uzsakinesi, ***** nesu tu saldumynu megeja, tai net nezinau kokie tie tortai buna,na gal man svarbiau kad nebutu per daug saldus, ir tokie kaip morenginiai nelabai patinka sad.gif

tei va kad tie "lengvesni" ir nesaldus dazniausiai ir buna su tom grietinelem ir vaisiais..... aiiiii prisiminiau dar viena, tik idomu kaip su jo svoriu, tikiuosi nieks negalvos kad reklamuoju, bet kai beveik visi isragauti ir tik is tos firmos imsiu, tai man daug paprasciau pavadinimais pasisakyti... yra toks torciukas pas juos "katalina" vadinasi, va jo aprasymas (Purus baltas biskvitas, perteptas juodais serbentais ir išpurentu grietinėlės kiaušinių likerio skonio kremu), man jis toks lengvutis, atrodo galeciau prisikirsti kad uiiii... blush2.gif
dar labai man patinka "traskutis" tik kad jis labai brangus, tai turbut nejamsiu ir saldokas tas traskus idaras
siaip jei turit galimybe visada pabandykit pries tai torciuka paragauti is kurio planuojat daryti, kad zinotumet patinka ar ne
Papildyta:
QUOTE(something else @ 2009 04 16, 11:31)
va ką reiškia nevalgyti tortų  lotuliukas.gif

dėkui, etute, už patarimus  4u.gif

morenginis, tai kuriame yra toks kietas lengvas morengas kuris daromas is kiausiniu baltymu ir cukraus, isplaka ji ir kepa ir jis toks gaunasi lengvas ir kietas, tik man labai saldus. tad priklauso nuo to kiek jo tame torte yra ir kaip minejau jis trupa pjaustant....
Atsakyti
QUOTE(etute @ 2009 04 16, 10:30)
na lengvesni tie kurie su morengu buna, tik ne visiems tas morengas patinka  ax.gif ir jis siek tiek trupa pjaustant

p.s. ups cia gal ne apie ta lengvuma...  blush2.gif as tai dar nenusprendziau koks bus vidus, tik zinau kad kuo maziau grietineles ir vaisiu, kad nebutu kam prarugti, tai galvoju arba su kokiu sokoladiniu kremu ir morengu (jis ir pagal svori butu lengvesnis) arba galvojau su karameliniu pertepimu (tik kad jis siek tiek sunkokas) arba kazka napaleono tipo  doh.gif

niu va man biski aiskiau jau darosi smile.gif grietinele irgi negerai?niu napaleonas tai neblogas bet irgi toks biski is riebesniu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(something else @ 2009 04 16, 10:31)
va ką reiškia nevalgyti tortų  lotuliukas.gif

dėkui, etute, už patarimus  4u.gif

as irgi padekot noriu uz patarimus blush2.gif aciu liabai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(slitka @ 2009 04 16, 11:44)
niu va man biski aiskiau  jau darosi smile.gif grietinele irgi negerai?niu napaleonas tai neblogas bet irgi toks biski is riebesniu smile.gif

grietinele jei be vaisiu gal nieko tokio, tik idomu pries kiek laiko tas pertepimas padarytas buna ir kiek laiko pas jus siltai stoves.
nes vasara su tom grietinelem tai pacios zinot kaip buna, o jei karsta tai ten jiems koki rugima pagaut, tai daug priezasciu ieskot nereikia. pamenu pati emiau is cecho dar nepapuosta jogurtini, kol per diena pasitase masinoj, vakare aisku ikisau kaime i saldytuva bet ryte jau ne koks buvo, tai vat jei koks vaisius papuola tai uiii kaip greit ten viskas i blogaja puse vyksta verysad.gif

p.s. nenoriu gasdint, tik dalinuosi patirtim...
Papildyta:
QUOTE(slitka @ 2009 04 16, 11:46)
niu va man biski aiskiau  jau darosi smile.gif grietinele irgi negerai?niu napaleonas tai neblogas bet irgi toks biski is riebesniu smile.gif
Papildyta:

as irgi padekot noriu uz patarimus  blush2.gif  aciu liabai  4u.gif

ner uz ka, kad tik nors kiek padeciau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(magnifica @ 2009 03 27, 14:31)
super wub.gif jei ne paslaptis, kiek kainavo visas šitas grožis? blush2.gif  bigsmile.gif

Atsiprašau, tik dabar pamaciau klausimuka...tortas kainavo apie 433 lt (dar 300 lt reikejo palikti uzstata uz padekla, bet kai ji atidave, mums tuos 300 lt grazino). smile.gif

Likau labai patenkinta ir skoniu ir vaizdu ir viskuom smile.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Maja_vilma @ 2009 03 28, 20:11)

labai dekui smile.gif blush2.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Nastulia @ 2009 03 28, 20:54)
nieko nerodo ax.gif

kazkodel neatodaro psl. tai imetu cia smile.gif

user posted image
Atsakyti
tikrai labai miela wub.gif
Atsakyti
o sakykit mergaites,gal zinot kas turetu isnuomoti toki padekla,kur sioje foto g.gif nes gaminti ji,labai brangu,o kepykloj tokio neturi,sake,jei padekla rasiu,pagamins rolleyes.gif
Atsakyti