Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai, šakočiai ir kiti saldumynai

coliuke,labai gražus "tortas",nerealiai elegantiškas ir stilingas wub.gif Parodžiau MB,jam irgi labai patiko ši mintis thumbup.gif Tik mums per brangu būtų,ir jaučiu Šiauliuose nelabai kas tokį apsiimtų gaminti.O kiek kilogramų jūsiškis tortas buvo ir kokia kilogramo kaina gavosi? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Myliukas`: 19 balandžio 2009 - 10:25
QUOTE(Myliukas` @ 2009 04 19, 11:24)
coliuke,labai gražus "tortas",nerealiai elegantiškas ir stilingas  wub.gif Parodžiau MB,jam irgi labai patiko ši mintis  thumbup.gif Tik mums per brangu būtų,ir jaučiu Šiauliuose nelabai kas tokį apsiimtų gaminti.O kiek kilogramų jūsiškis tortas buvo ir kokia kilogramo kaina gavosi?  g.gif

Labai labai asiu smile.gif manau didziausi komplientai turetu atitekti Bijolai smile.gif
as kai pirmiausiai susiradau pvz. internete tai mano vyrui irgi labai patiko ideja, del to ir dariau viska kad gauciau toki torta (nes maniskui neviskas tinka biggrin.gif )
kadangi pas mus buvo sis tortas vienintelis tai mes sutikome jam paaukoti nemaza suma, kad tik turetumem toki, kokio norime smile.gif
Na Kaune toki torta apsieme daryt tik Bijola ir padare viska kad tik ji gautumem thumbup.gif smile.gif iki siol esu jiems dekinga, o Alkava isvis nejo i kalbas, mazdaug "mes tokiu negaminame"...
musu torto tik virsutines dalies kaina skaiciavosi pagal kg., o tie mini tortukai - vienetais. Vieneto kaina 7 lt. Pas mus ju buvo apie 45 vnt. (40 sveciu buvo), bet to mini torciuko, kaip sveciai issireiske, butu uzteke dviems asmenime, nes jie ganetai sotus buvo.
Papildyta:
QUOTE(something else @ 2009 04 18, 17:26)
tikrai labai miela wub.gif

labai aciu smile.gif blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Nastulia @ 2009 04 19, 10:44)
o sakykit mergaites,gal zinot kas turetu isnuomoti toki padekla,kur sioje foto g.gif nes gaminti ji,labai brangu,o kepykloj tokio neturi,sake,jei padekla rasiu,pagamins rolleyes.gif

musu kepykla toki padekla turejo, tai is kur toki gauti nezinau...pamenu r mums buvo kilusi problema, kur toki kieki pyrageliu sudeti...gerai kad viena is darbuotoju prisimine, kad turi toki padekla ir jis musu diena buvo laisvas smile.gif labai apsidziaugiau thumbup.gif
Atsakyti
maciau buvo kalbeta apie marcipanine tesla, kuria yr aptraukiami tortai, bet ji kiek supratau yra sunki, tai kuo geriau aptraukti tortuka, kad jis gerai atrodytu ir nesvertu tas aptraukimas panasiai kaip pats tortukas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(inutelia @ 2009 04 20, 11:36)
maciau buvo kalbeta apie marcipanine tesla, kuria yr aptraukiami tortai, bet ji kiek supratau yra sunki, tai kuo geriau aptraukti tortuka, kad jis gerai atrodytu ir nesvertu tas aptraukimas panasiai kaip pats tortukas ax.gif

na belieka puosti grietinelem arba sokoladu, o norint tokio pacio vaizdo kaip su marcipanine tai net nelabai isivaizduoju su kuo g.gif
Atsakyti
QUOTE(colliuke_ @ 2009 04 18, 14:54)
Atsiprašau, tik dabar pamaciau klausimuka...tortas kainavo apie 433 lt (dar 300 lt reikejo palikti uzstata uz padekla, bet kai ji atidave, mums tuos 300 lt grazino). smile.gif

Likau labai patenkinta ir skoniu ir vaizdu ir viskuom smile.gif  thumbup.gif
Papildyta:
labai dekui smile.gif  blush2.gif  4u.gif
Papildyta:
kazkodel neatodaro psl. tai imetu cia smile.gif

user posted image

super tortas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(colliuke_ @ 2009 04 18, 13:54)
Atsiprašau, tik dabar pamaciau klausimuka...tortas kainavo apie 433 lt (dar 300 lt reikejo palikti uzstata uz padekla, bet kai ji atidave, mums tuos 300 lt grazino). smile.gif

Likau labai patenkinta ir skoniu ir vaizdu ir viskuom smile.gif  thumbup.gif
Papildyta:
labai dekui smile.gif  blush2.gif  4u.gif
Papildyta:
kazkodel neatodaro psl. tai imetu cia smile.gif

user posted image

as su jusus sita nuotraukole nuvariau su busimuoju i bijola prie 25 turgaus, tai kai paskae mum kaina tai isejom be torto doh.gif gaunasi 1kg 100lt, nes tas gabaliukas 10lt kainuoja o sveria 100g. tai kai paskaiciavom kiek mum reik tai neimem nors man jis labai patinka verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(raskila83 @ 2009 04 20, 22:24)
super tortas  thumbup.gif

Dėkui labai blush2.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(semita @ 2009 04 22, 12:02)
as su jusus sita nuotraukole nuvariau su busimuoju i bijola prie 25 turgaus, tai kai paskae mum kaina tai isejom be torto doh.gif  gaunasi 1kg 100lt, nes tas gabaliukas 10lt kainuoja o sveria 100g. tai kai paskaiciavom kiek mum reik tai neimem nors man jis labai patinka verysad.gif

matyt pabrangino, nes mums tas vienas mini torciukas kainavo 7 lt...na 70 lt 1 kg. irgi nemazai gaunasi net ir tokiu atveju, bet kazkaip mums apsimokejo ji imti.
jusu atveju tikrai brangiai gaunasi...labai gaila, kad nesigauna tokio pasigaminti, bet jei taip, tai manau paieskok kitokio varianto, juk vistiek tas tortas bus suvalgytas wink.gif svarbu butu skanus smile.gif
Atsakyti
merginos siuo metu isvis bijola isidirbineja kiek gali seniau toks gabalelis kainavo 5 lt o dabar 10 lt jie nemasto jog nesamoniga kaina gaunasi. mes zadam ir daryti toki torta vestuvems , bet ziuresiu galbut imanoma kokioj iki uzsisakyti nes ju tortai skanus . net mano planuotoja sake nesamones daro bijola
Atsakyti
QUOTE(rosena @ 2009 04 24, 10:40)
merginos siuo  metu isvis  bijola isidirbineja kiek gali  seniau  toks  gabalelis kainavo 5 lt o dabar 10 lt  jie nemasto jog nesamoniga kaina gaunasi. mes zadam ir daryti toki torta vestuvems , bet ziuresiu galbut imanoma kokioj iki  uzsisakyti nes ju tortai skanus . net mano planuotoja sake nesamones daro bijola

mes ir mastem is iki ar is tokios motereles uzsisakyti torciuka... o iki turi padeklu? nes jei turetu tai butu labai faina, keliu skirtingu rusiu tortus sudeti thumbup.gif ir kainuotu zymiai pigiau, o ju torciukai tikrai labai skanus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja_vilma @ 2009 04 24, 12:16)
mes ir mastem is iki ar is tokios motereles uzsisakyti torciuka... o iki turi padeklu? nes jei turetu tai butu labai faina, keliu skirtingu rusiu tortus sudeti  thumbup.gif  ir kainuotu zymiai pigiau, o ju torciukai tikrai labai skanus  wub.gif

man taip atrodo jog turi , as bandysiu per savo pazystama pasidometi ji dirba iki konditerijoj kepa tortus tai isiklausineisu kaip ten yra
Atsakyti
QUOTE(rosena @ 2009 04 24, 11:27)
man taip atrodo jog turi  , as bandysiu per savo pazystama pasidometi ji dirba iki konditerijoj kepa tortus  tai isiklausineisu kaip ten yra

tai kaip isiaiskinsi parasyk ir man, aciu 4u.gif
nes mes galvojom ieskotis padeklo, kurio niekur nerandam, ir uzsakineti torciukus ax.gif
Atsakyti
aš irgi panašių minčių turiu - keletas skirtingų linksmų torčiukų ant tinkamo padėkliuko mirksiukas.gif
Atsakyti