Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai, šakočiai ir kiti saldumynai

Kazkas nelabai gerai tau su kelmu buvo ax.gif esu net keliose vestuvese valgiusi, skanus ir tikrai ne itin kietas skanumynas buvo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Milinga @ 2009 05 20, 21:36)
na mano mama taip pat kepa grybų kelmus

čia Kaune, taip? o kokios kainos? gal ir šakočius kepa?
brūkštelkit man į a/ž mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif
Perskaiciau visus 43 psl. karsta.gif
Susidariau tokia nuomone, kad daug kam patiko Bijolos tortai, nemazai nekokiu atsiliepimu apie Mazaja ragaine. Dabar svarstau kuria imone rinktis- Bijola, Alkava ar Gulbinienes ? ( cia del vestuvinio torto).
Gal kas galit patart ? Kazkaip apie Alkava mazokai atsiliepimu buvo cia g.gif
Atsakyti
tortu pvz:
user posted image
user posted image
user posted image
daugiau pvz

user posted image
forumas ru
user posted image
wub.gif
Atsakyti
dar 4u.gif
daugiau

user posted image
user posted image
daugiau
galybe tortu biggrin.gif
Papildyta:
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo X-iuke: 22 gegužės 2009 - 20:44
Gal kas galit pasidalint patirtim smile.gif
Kadangi nesu tortu megeja didele, tiksliau retai juos tenka ragaut- tai iskilo klausimas..
Kokie skanus buna 'kieti' tortai ? Kadangi galvoju jaunuju torta imti keliu aukstu ir tie aukstai butu vienas ant kito.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Giss: 24 gegužės 2009 - 12:04
patinka man ta idėja su vienu didesniu tortu ir daug mažų miniukų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(something else @ 2009 05 25, 09:15)
patinka man ta idėja su vienu didesniu tortu ir daug  mažų miniukų  smile.gif

tik nelabai kas daro tokius,uzsieni tai be problemu padaro,o lt nevisur unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(juratux88 @ 2009 05 25, 10:32)
tik nelabai kas daro tokius,uzsieni tai be problemu padaro,o lt nevisur unsure.gif

daro, tik kad brangiai iseina verysad.gif
Atsakyti
Brangu brangu, kazkuriam puslapyje rase, kad tokio torto su mazais torciukais kaina: 100 gr. - 10 lt, tai paskaiciuojam... doh.gif

Ej, mergaites, kaip del tu 'kietu' tortu- ar buna skaniu, kokios rusies tada ? smile.gif
Gal pacios uzsakinejot, ar siaip turit patirties ragavime smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Giss: 25 gegužės 2009 - 12:09
QUOTE(Giss @ 2009 05 25, 14:08)
Brangu brangu, kazkuriam puslapyje rase, kad tokio torto su mazais torciukais kaina: 100 gr. - 10 lt, tai paskaiciuojam...  doh.gif

Ej, mergaites, kaip del tu 'kietu' tortu- ar buna skaniu, kokios rusies tada  ?  smile.gif
Gal pacios uzsakinejot, ar siaip turit patirties  ragavime smile.gif

kieti yra morenginiai, t.y. visokie ambasadoriai, karaliski ir t.t. alkava ar dar kazkaip... na zodziu kur yra morengo... po to riesutiniai, jaunystes ir pan., po to dar turbut napaleonas priskiriamas prie tokiu... is tiesu labai sunku pasakyti nes skirtingose imonese jie skirtingai vadinasi. pvz as pazistu tik bijolos tortus, tai is ju asortimento kietesni (aisku ziurint kokio kietumo jums reikia) tokie butu: karaliskas, riesutinis, retro, nepaleonas, milordas, greitutis, ambasadorius... (cia is eiles ju tinklapyje ziurint)
na o del skonio.... velgi cia jau kiekvieno reikalas, kas vienam patinka kitam gali nepatikti. is situ man skanus: karaliskas - nes jame yra sokolado, retro idomus... na kaip jau minejau - skonio reikalas, reik ragaut blush2.gif ale tu isragauk visus lotuliukas.gif, nors bijolos atrodo esu visus valgius blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo etute: 25 gegužės 2009 - 13:29
QUOTE(etute @ 2009 05 25, 14:24)

Aciu smile.gif
Suprantu, kad skonio reikalas.. bet bent jau mazdaug zinosiu i ka labiau kreipti demesi ir pan. smile.gif Kadangi pati esu ne LT- tai ziuriu, renkuosi tik interneto pagalba doh.gif huh.gif

Galvojau, kad su tortais nebus tiek bedu, bet kuo toliau i miska... biggrin.gif swoon.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Giss: 25 gegužės 2009 - 13:46