Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai, šakočiai ir kiti saldumynai

QUOTE(ausrytukas21 @ 2009 05 13, 11:20)
tai zodziu prie torto kainos dar reikia sumuoti ir puosimo kaina?tada gaunasi bendra kaina uz kilograma? o dar atvezimas jauciu nemazai kainuoja.... niekad nemaniau kad taip brangiai reiktu uz torta moketi.o kazin 37 zmonem (is ju 2vaikai) uztektu 6kg torto ?

Aš manau geriausia nuvažiuoti tiesiai ir užsisakyti. Mes 27 žmonėms darome iki 4 kg.

jei tortas paprastas tai eina su viena *, jei kelių aukštų tai dviem **

jei tortas bus tarkim 3 aukštų ir 3 skonių tai kaina 37 Lt/kg, jei norėsi kad būtų aptrauktas marcipanine mase tai 47 Lt/kg

Atvežimas bent jau Kauno ribose 25-30 Lt + tikriausiai ima užstatą už padėklą wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksuole @ 2009 05 13, 13:57)
Aš manau geriausia nuvažiuoti tiesiai ir užsisakyti. Mes 27 žmonėms darome iki 4 kg.

jei tortas paprastas tai eina su viena *, jei kelių aukštų tai dviem **

jei tortas bus tarkim 3 aukštų ir 3 skonių tai kaina 37 Lt/kg, jei norėsi kad būtų aptrauktas marcipanine mase tai 47 Lt/kg

Atvežimas bent jau Kauno ribose 25-30 Lt + tikriausiai ima užstatą už padėklą wink.gif

labai tau dekui 4u.gif 4u.gif uzsakineti torta tai dar gerokai ankstoka manau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrytukas21 @ 2009 05 13, 10:25)
labukas 4u.gif o gal man kas nors galetu paaiskinti kaip susidaryti bendra kaina tam gulbinienes puslapyje? tarkim torto kilogramo kaina 23litai, o mano pasirinkto puosimo kaina irgi 23litai/kilogramas. tai bendra kaina vieno kilogramo gaunasi 46litai?  blink.gif  blink.gif  blink.gif

QUOTE(ausrytukas21 @ 2009 05 13, 11:20)
tai zodziu prie torto kainos dar reikia sumuoti ir puosimo kaina?tada gaunasi bendra kaina uz kilograma? o dar atvezimas jauciu nemazai kainuoja.... niekad nemaniau kad taip brangiai reiktu uz torta moketi.o kazin 37 zmonem (is ju 2vaikai) uztektu 6kg torto ?

nesistebek tokiom kainom mano torto 1kg kaina 55lt ir man normalu pasirode jis su kriauklem bus triju aukstu triju skoniu.pas mus su vaikais apie 50zmoniu tai mums patare 6kg
Atsakyti
QUOTE(juratux88 @ 2009 05 13, 18:58)
nesistebek tokiom kainom mano torto 1kg kaina 55lt ir man normalu pasirode jis su kriauklem bus triju aukstu triju skoniu.pas mus su vaikais apie 50zmoniu tai mums patare 6kg

tai jei 50 zmoniu 6kg, tai pas mus bus tik 37 zmones g.gif masciau ant tokio kiekio imti 6kg, bet gal isiteksim ir su maziau. nes pas mus ir siaip bus dar tortu - pamergiu torciukai nedideli vakarui,o mes jaunuju torta pjausim tik antros dienos ryta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrytukas21 @ 2009 05 13, 19:17)
tai jei 50 zmoniu 6kg, tai pas mus bus tik 37 zmones  g.gif masciau ant tokio kiekio imti 6kg, bet gal isiteksim ir su maziau. nes pas mus ir siaip bus dar tortu - pamergiu torciukai nedideli vakarui,o mes jaunuju torta pjausim tik antros dienos ryta  4u.gif

na o mes daugiau tortu kaip ir neplanavom na nebnt kokie kriksto tevai atsines ax.gif bus kokie du dideli sakociai ir gal dar pora mazu ir manau uzteks smile.gif
Atsakyti
laba mergaites! ax.gif
na va, vakar padarem zygi ir "uzsisakem" torta... kabutese, nes kazkaip taip isejo kad atejom tik pasitreiraut o mums jau uzsakymo lapa uzpilde. blink.gif anyway, gal kas gali nupasakoti ar skanu mazhojoj ragainej ambasadorius ir paryzius? g.gif nes daba galvoju , gal imt ir atsisakyt.keistai ten viskas vyko, nieko neklause tik susake susake, gerai kad dar spejau pasakyti kad noriu bananu skonio vieno auksto...
tortas 8 kg, o zmoniu tai 40, tai sake kad atgal tikrai nieko neparsivesim... kazkaip cia abejoju, nes kiek skaiciau tai ant tiek kokiu 6 pilnai uztenka.

PATARKIT help.gif
Atsakyti
QUOTE(desante_lt @ 2009 05 14, 06:32)
laba mergaites!  ax.gif
na va, vakar padarem zygi ir "uzsisakem" torta... kabutese, nes kazkaip taip isejo kad atejom tik pasitreiraut o mums jau uzsakymo lapa uzpilde.  blink.gif  anyway, gal kas gali nupasakoti ar skanu mazhojoj ragainej  ambasadorius ir paryzius?  g.gif  nes daba galvoju , gal imt ir atsisakyt.keistai ten viskas vyko, nieko neklause tik susake susake, gerai kad dar spejau pasakyti kad noriu bananu skonio vieno auksto...
tortas 8 kg, o zmoniu tai 40, tai sake kad atgal tikrai nieko neparsivesim... kazkaip cia abejoju, nes kiek skaiciau tai ant tiek kokiu 6 pilnai uztenka.

PATARKIT  help.gif

Mano manymu, jeigu tortas bus valgomas tik sventeje ir nedalinamas visiems sveciams isinesti namo @lauktuviu@, tai tikrai per daug. bet jeigu dalinama, tai panasiai ir gaunasai. minimum zmogui kaip suprantu 100 - 150 gr (priklausomai nuo troto pacio sunkumo) tenka. cia tik mano nuomone, neesu profesiuonale siopje srityje ax.gif
As, darysiu taip, bus tortas jaunuju mazdaug tokio svorio, kiek reikia vietoj valgyti ir dar keli tortukai papjaustyti sveciams, nes bus tikrai tokiu, kurie prasys ideti namo... smile.gif
Atsakyti
mums patare skaiciuoti apie 100 gr zmogui smile.gif as imu 5 kg nes bus apie 50 zmoniu. as tai manau, kad kadangi vestuvinis tortas nebus vienintelis saldumynas vstuvese, tai tikrai uzteks mirksiukas.gif
Atsakyti
labutis 4u.gif as tai planuoju tortuka imti 3-4kg.bus 30-35zmones dar uosviene zadejo atsivesti tortuka bus ir bankuhinas manau uzteks

ir dar truputi neitema sakykit kur galima nusipirkti tortui irankius pjauti niekur nerandu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(meilikatyte @ 2009 05 14, 19:30)
labutis 4u.gif as tai planuoju tortuka imti 3-4kg.bus 30-35zmones dar uosviene zadejo atsivesti tortuka bus ir bankuhinas manau uzteks

ir dar truputi neitema sakykit kur galima nusipirkti tortui irankius pjauti niekur nerandu 4u.gif

niu irankiu tortui pjauti buna visose indu parduotuvese, bet siaip tai tokius dalykus tikrai turi sodybos ir restoranai, nemanau, kad vertetu rupintis tokiais dalykais smile.gif
Atsakyti
Sveiki, o sakykit kur galima Kaune užsakyti vestuvėms skanų tortą ir bankuhiną. Vestuvėse bus apie 35 žm. Tai norečiau paimti 3 aukštų tortą, kad kiekvienas aukštas būtų skirtingo skonio, manau bendras svoris būtų - 5 kg. Kaip manote pakaktų ?
Atsakyti
QUOTE(slitka @ 2009 05 15, 10:04)
niu irankiu tortui pjauti buna visose indu parduotuvese, bet siaip tai tokius dalykus tikrai turi  sodybos ir restoranai, nemanau, kad vertetu rupintis tokiais dalykais smile.gif

aciu 4u.gif uz atsakyma na kiek klaipedos akropolin buvau uzsukus atvirai pasakius nebuva indu parduotuvej biggrin.gif
Atsakyti