Įkraunama...
Įkraunama...

tupperware 3

QUOTE(Mama_Tania @ 2008 06 18, 12:10)
o kokia deze? kaip atrodo? blush2.gif
Kokia deze? kaip atrodo? blush2.gif

Ta deze vadinasi "sezoninis" indas mesos marinavimui.Jo kataloge nera!
Atsakyti
QUOTE(Skaaarlet @ 2008 06 17, 17:25)
Gal galit man "tundrai" paaiskinti  blush2.gif ka daro TW greitkratis  blush2.gif
Jus tik nesijuokit  doh.gif as tikrai nezinau  blush2.gif Nesu dar nieko pirkusi is TW . O sis daiktas mane suintrigavo  blush2.gif

Geriausias budas "susipazinti" su TW gaminiais ir pamatyti ka jie daro - TW vakareliai. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Balandė31 @ 2008 06 17, 15:17)
Įsigijau salotų centrifūgą, labai džiaugiuosi, šiandien išbandžiau. Labai patogu plauti salotas ir nusausinti  thumbup.gif . Pats tas dabar sezonas, tai ir išleistų pinigų ne taip gaila..... Jau tikriausiai man TW darosi liga: kartą paragavęs negali sustoti....

Salotų centrifūga tikrai thumbup.gif thumbup.gif , turiu, neatsidžiaugiu smile.gif Ir grybams, ir uogoms, ir salotoms plauti thumbup.gif
Atsakyti
ISBANDZIAU IR AS SALOTU CENTRIFUGA. thumbup.gif .JAU I VIRTUVE NEBETELPA TW INDAI.
Atsakyti
O kur isigyti tokiu gerybiu? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lorute @ 2008 06 18, 21:30)
O kur isigyti tokiu gerybiu? smile.gif

Parašiu į až 4u.gif
Atsakyti
Ar skyriasi greitkraciai - naujasnis ir senesnis? Koks jums labiau patinka? smile.gif
Atsakyti
Girdejau atsiliepimu, kad senasis geresnis, nei naujesnis g.gif bet asmeniskai neteko naujo isbandyt.
Atsakyti
QUOTE(Mingailiukas @ 2008 06 19, 14:53)
Girdejau atsiliepimu, kad senasis geresnis, nei naujesnis  g.gif  bet asmeniskai neteko naujo isbandyt.

Skirtingai kamštukai užsidaro
Atsakyti
Seną man patogiau rankose laikyti.Senam viršus mažesnis,jei sakysim darau blynamss tešlą imu naują,o jei plaku skystį-seną.
Atsakyti
QUOTE(Bėganti @ 2008 06 17, 01:29)
O kaip atrodo kepsniu dezute?

QUOTE(spiglys @ 2008 06 18, 12:14)
user posted image
MATMENYS: aukštis 13 cm (6,5 cm + 6,5 cm), plotis: 22 cm, Ilgis 27 cm

Ar aš gerai supratau: čia ir yra kepsnių dėžutė?
Jei taip, tai čia didžioji ar mažoji? g.gif
Atsakyti
man nuo greitkracio nusitryne dazai.ka daryt?
Atsakyti