tai kiek i mazaja telpa saslyku?
QUOTE(vaida39 @ 2008 06 20, 17:05)
tai kiek i mazaja telpa saslyku?
iki 1,5 kg mėsos
Imkit didelę - universali
Ne tik mėsai marinuoti, bet ir sūrį, užkandžius serviruoti netikėčiausiu būdu galima.

Ne tik mėsai marinuoti, bet ir sūrį, užkandžius serviruoti netikėčiausiu būdu galima.
gal kuri zinot ,kokio dydzio yra saules dubenis kurie bus seimininkes dovana liepos menesi ?
Gal kas galit patart koks indas butu reikalingas laikyti kruopams, dribsniams, na kad jie nesentu? Ir kur Klaipedoj galeciau isigytI?
QUOTE(Loreli @ 2008 06 20, 23:26)
Gal kas galit patart koks indas butu reikalingas laikyti kruopams, dribsniams, na kad jie nesentu? Ir kur Klaipedoj galeciau isigytI?
tam yra skirtos modulinės dėžutės, taip pat man labai patinka optimum laikyti dribznius, sausainukus ir kt.
QUOTE(vixiuke @ 2008 06 21, 09:11)
tam yra skirtos modulinės dėžutės, taip pat man labai patinka optimum laikyti dribznius, sausainukus ir kt.
labai teisingas atsakymas, o ir moduliniu dezuciu yra dvieju rusiu.

QUOTE(vixiuke @ 2008 06 21, 09:11)
tik dabar pamačiau, kaip parašiau dripsnius

QUOTE(vixiuke @ 2008 06 21, 18:19)
Na, man regis turėtų būti "dribsnius" (nuo žodžio "dribo"

Pasidalinkit patirtim ir išmone, kaip mėsytę, žuvytę kepsnių inde marinuojat

Neatsidžiaugiu savo MicroPliusiuku
.
Netikėjau, kad bulvės mikrobangėje gali taip greit išvirti. O košę vaikams virti vieni juokai

Netikėjau, kad bulvės mikrobangėje gali taip greit išvirti. O košę vaikams virti vieni juokai

O man Microplus taip ir neprilipo
kazkoks skonis darzoviu specifinis buna...

QUOTE(Mingailiukas @ 2008 06 23, 10:06)
kai verdi daržoves, įpilk šiek tiek vandens, kelis šaukštus, visai kitoks skonis būna