Įkraunama...
Įkraunama...

tupperware 3

tai kiek i mazaja telpa saslyku?
Atsakyti
QUOTE(vaida39 @ 2008 06 20, 17:05)
tai kiek i mazaja telpa saslyku?

iki 1,5 kg mėsos
Atsakyti
Imkit didelę - universali thumbup.gif
Ne tik mėsai marinuoti, bet ir sūrį, užkandžius serviruoti netikėčiausiu būdu galima.
Atsakyti
gal kuri zinot ,kokio dydzio yra saules dubenis kurie bus seimininkes dovana liepos menesi ?
Atsakyti
Gal kas galit patart koks indas butu reikalingas laikyti kruopams, dribsniams, na kad jie nesentu? Ir kur Klaipedoj galeciau isigytI?
Atsakyti
QUOTE(Loreli @ 2008 06 20, 23:26)
Gal kas galit patart koks indas butu reikalingas laikyti kruopams, dribsniams, na kad jie nesentu? Ir kur Klaipedoj galeciau isigytI?

tam yra skirtos modulinės dėžutės, taip pat man labai patinka optimum laikyti dribznius, sausainukus ir kt.
Atsakyti
QUOTE(vixiuke @ 2008 06 21, 09:11)
tam yra skirtos modulinės dėžutės, taip pat man labai patinka optimum laikyti dribznius, sausainukus ir kt.

labai teisingas atsakymas, o ir moduliniu dezuciu yra dvieju rusiu. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vixiuke @ 2008 06 21, 09:11)

tik dabar pamačiau, kaip parašiau dripsnius doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vixiuke @ 2008 06 21, 18:19)
tik dabar pamačiau, kaip parašiau dripsnius  doh.gif

Na, man regis turėtų būti "dribsnius" (nuo žodžio "dribo" g.gif ) ax.gif Čia tik šiaip, kad jau savo rašto darbą taisai... smile.gif
Pasidalinkit patirtim ir išmone, kaip mėsytę, žuvytę kepsnių inde marinuojat blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Surfinija: 22 birželio 2008 - 13:44
Neatsidžiaugiu savo MicroPliusiuku thumbup.gif .
Netikėjau, kad bulvės mikrobangėje gali taip greit išvirti. O košę vaikams virti vieni juokai thumbup.gif
Atsakyti
O man Microplus taip ir neprilipo g.gif kazkoks skonis darzoviu specifinis buna...
Atsakyti
QUOTE(Mingailiukas @ 2008 06 23, 10:06)
O man Microplus taip ir neprilipo  g.gif  kazkoks skonis darzoviu specifinis buna...

kai verdi daržoves, įpilk šiek tiek vandens, kelis šaukštus, visai kitoks skonis būna mirksiukas.gif
Atsakyti