Įkraunama...
Įkraunama...

tupperware 3

[quote=Asese,2008 06 27, 10:05]
Va tokie liepos mėnesio pasiūlymai 4u.gif
27 - 30 savaitės

Rinkinys "Optimum" dėžučių: 500 ml, 2,1 l, 1,3 l ir 1,1 l.

Kaina 115 Lt

user posted image
„Optimum“ dėžučių rinkinys 4,6 l ir 2,9 l

Kaina 95 Lt

user posted image

Be to liepos mėn kiekvienas, užsisakęs >80 Lt, gali įsigyti indelį česnakams už 13 Lt

user posted image
LABAI PATOGI SLĖPTUVĖ ČESNAKAMS

Ir aš tokių indelių noriu noriu noriu bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Šiandien išbandžiau šaltkrepšį: džiaugiuosi, kad nesuskūpėjau suvalkietiškai ir nusipirkau thumbup.gif Šaltį išlaiko thumbup.gif , dydis pats tas drinks_cheers.gif , ir valgiui thumbup.gif , ir alui drinks_cheers.gif
Papildyta:
O kaip jums Tupperware tešlos gremžtukas unsure.gif ? Ar bandėt, ar verta įsigyti bigsmile.gif ?
Atsakyti

O kaip jums Tupperware tešlos gremžtukas unsure.gif ? Ar bandėt, ar verta įsigyti bigsmile.gif ?
[/quote]
Tikrai verta įsigyti: labai lankstus, tinka ne tik tešlos kiučius iš dubens švariai išvalyti, bet su kitu kraštu galima ir pyragą papuošti kremu thumbup.gif
Jei kas norit pabandyti, atsiųsiu už 4 Lt (kaina su siuntimu) rašykit į až, kad neterštume temos 4u.gif
Atsakyti
Gal kas žinot kokia yra prieskoninių talpa (kur Vilniuj išpardavime yra).Ir gal kas turit-kokios patogesnės.
Atsakyti
QUOTE(Dileta @ 2008 06 28, 11:49)
Gal kas žinot kokia yra prieskoninių talpa (kur Vilniuj išpardavime yra).Ir gal kas turit-kokios patogesnės.

Didesnių talpa 260 ml, mažesnių - 100 ml. Man patogesnės mažesnės, bet čia tik dėl to, kad po nedidelį kiekį prieskonių perku. blush2.gif
Atsakyti
Sumąsčiau, kad ir man jau būtų laikas pereiti į jūsų gretas, tik nžn kada čia pataikius į visokias akcijas atrakcijas naujokams 4u.gif
Negaliu atsidžiaugti savo TW pirkiniais, visi su tokia meile pagaminti, suderinti ir jų vis norisi ir norisi dar unsure.gif

Dileta, geros tos prieskoninės, imkit, nesigailėsite, pamatuočiau talpą, bet tingiu prieskonius išpylinėti
Atsakyti
Ačiukas visosms už atsakymus 4u.gif
O aš buvau sumąsčius,jei mažos kokių 50ml talpos,gal per mažos bus.O dabar žiūriu-kaip tik man tokių mažų ir reikia.O tai prieskoniai atlėštuose pakeliuose mėtos.Kruopos ir miltai jau seniai optimuose,tai atsidžiaugti negaliu,kaip gražu ir tvarkinga.
Gabe60,taikyk kada geriausios dovanos naujokams,aš esu kaip naujokė didžiąją duoninę gavus,daiktas fantastiškas ir gana nepigus.
Atsakyti
As ir vis pamastau apie stojima i jusu gretas,bet noreciau tik sau pigiau ka nusipirkti,labai nemegstu ir negaleciau dirbti toki darba blush2.gif Tai labai domina viskas apie sia firma t.y. ar butina lankyti visokius apmokymus ir t.t. ar yra nustatyti kokie nors limitai uz kiek daryti uzsakyma,kas kiek laiko daryti ir t.t? Laukiu info i az,kad netersti cia 4u.gif
Atsakyti
Dileta, mažesnes panaudosi prie stalo, o didesnės l.gerai prie puodų, man tai jos druskai ir pipirams tiko.
Šiaip tai l.daug ir įv. prieskonių naudoju, nes stengiuosi sveikai maitintis ir gyventi.
Man irgi Optima patiko, aš vanilinį cukrų ir t.t. į tas mažytes susidėjau smile.gif , kad kvapas nenugaruotų rolleyes.gif
Spegle, ir aš noriu dėl savęs ax.gif
Dėkui, panelės, už laiškiukus visoms , kiek supratau reikia dar palaukti akcijų atrakcijų, o per tą laiką pinigėlių pasitaupyti (800), kad gauti nuolaidėles aciuks.gif , na man irgi duoninė nepamaišytų blush2.gif prie TW sviestinės ir sūrinės į kompani tiktų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gabe60 @ 2008 06 28, 18:08)
Dileta, mažesnes panaudosi prie stalo, o didesnės l.gerai prie puodų, man tai jos druskai ir pipirams tiko. 
Šiaip tai l.daug ir įv. prieskonių naudoju, nes stengiuosi sveikai maitintis ir gyventi.
Man irgi Optima patiko, aš vanilinį cukrų ir t.t. į tas mažytes susidėjau smile.gif , kad kvapas nenugaruotų  rolleyes.gif
Spegle, ir aš noriu dėl savęs  ax.gif
Dėkui, panelės,  už laiškiukus visoms , kiek supratau reikia dar palaukti akcijų atrakcijų, o per tą laiką pinigėlių pasitaupyti (800), kad gauti nuolaidėles aciuks.gif , na man irgi duoninė nepamaišytų  blush2.gif prie TW sviestinės ir sūrinės į kompani tiktų  ax.gif

už 800 nebūtina iš karto užsisakyti, galit minimalų užsakymą daryti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gabe60 @ 2008 06 28, 19:08)
Dėkui, panelės,  už laiškiukus visoms , kiek supratau reikia dar palaukti akcijų atrakcijų, o per tą laiką pinigėlių pasitaupyti (800), kad gauti nuolaidėles aciuks.gif , na man irgi duoninė nepamaišytų  blush2.gif prie TW sviestinės ir sūrinės į kompani tiktų  ax.gif

Kažkaip neteisingai mastot doh.gif Pirmą vakarėlį už jus turi padaryti patyrusi vadovė, kuri per jį laisvai gali parduoti už 800 Lt sukvestiems svečiams. Taigis, jokių pinigėlių kaupt nereikia mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(vixiuke @ 2008 06 28, 19:27)
už 800 nebūtina iš karto užsisakyti, galit minimalų užsakymą daryti smile.gif

Bet nuolaida bus pradedama taikyti tik po 800 Lt.
Atsakyti
ir aš mačiau optimum dėžutes susirinkime, jos tikrai realybėj dar ryškesnės thumbup.gif pas mane neryškiosios, bet jos man labai patinka, aš vasarą net agurkus pasiraugiu jose, tikrai super dėžutės...

ir dar labai faini saulės dubenys, tas dangčių užsidarymas vienu paspaudimu geras dalykas, o spalvos taip pat labai ryškios tongue.gif
Atsakyti
kokios talpos yra saules dubenys?
Atsakyti