Įkraunama...
Įkraunama...

tupperware 3

QUOTE(Betti @ 2008 06 30, 20:00)
O tai ne per daug krapu i sriuba  blush2.gif

Galit nepilnai užpildyti formelę ir bus mažesnis sušaldytų krapų gabalėlis smile.gif
Atsakyti
aš krapus paprasčiausiai užšaldau indelyje ir kiek reikia pasisemiu smile.gif nemanau, kad verta žaisti su tom formelėm mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif

kokio maždaug siaurumo yra siauroji silikoninė mentelė? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2008 06 30, 20:50)
Jurgitak, bet ir ledukų formelių daug reikės g.gif

Kai krapus smulkiai supjausčiau buvo daugiau nei pusė samba 1,3 l dubenėlio. Sutryniau, kad išsiskirtų sultys ir sudėjau į vieną formelę. Viskas tilpo.

QUOTE(Betti @ 2008 06 30, 21:00)
O tai ne per daug krapu i sriuba  blush2.gif

Na pas mus šeima didelė. biggrin.gif Galėsiu pasakyti žiemą kaip ten su tuo kiekiu bus. g.gif

QUOTE(Alatėja @ 2008 06 30, 21:38)
Labas vakaras  4u.gif

kokio maždaug siaurumo yra siauroji silikoninė mentelė?  ax.gif

Siauriausia dalis 1,8 cm, plačiausia - 2,6 cm

Papildyta:
QUOTE(vixiuke @ 2008 06 30, 21:33)
aš krapus paprasčiausiai užšaldau indelyje ir kiek reikia pasisemiu smile.gif nemanau, kad verta žaisti su tom formelėm  mirksiukas.gif

O kaip šaldai? g.gif Nes indelyje man toks vientisas gabalas gaunasi, kurį reikia kapot. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitak @ 2008 06 30, 21:15)
Kai krapus smulkiai supjausčiau buvo daugiau nei pusė samba 1,3 l dubenėlio. Sutryniau, kad išsiskirtų sultys ir sudėjau į vieną formelę. Viskas tilpo.
Na pas mus šeima didelė.  biggrin.gif Galėsiu pasakyti žiemą kaip ten su tuo kiekiu bus.  g.gif
Siauriausia dalis 1,8 cm, plačiausia - 2,6 cm

Papildyta:

O kaip šaldai?  g.gif Nes indelyje man toks vientisas gabalas gaunasi, kurį reikia kapot.  doh.gif

neplaunu krapų, aš juos spicialiai pasisėju šiltnamyje kad nebūtų žemių kai lietus taško ir lauke krapus visada amaras užpuola smile.gif
Atsakyti
Zinokit aciu jums uz ideja thumbup.gif: Mama visada saldo krapus vienkartiniuose mazuose indeliuose, kur deda parduotuvese salotas (tie maziausi), ale istraukus tenka su peiliu kapot, kad atskelt reikiama gabalaiti. Pasiulysiu mamai ledu formelese det, poto gabaliukais i maiseli sudet. Aciu uz pasiulyma smile.gif
Atsakyti
Susmulkinkit sausus krapus, jie ir sušalę bus pakankamai birūs, lengvai galima pasisemt ar atsilaužt gabalėlį. Aš dėdavau į mažučiukus sandarius maišelius (apie 2x3cm, yra pirkt vienkartinių indų parduotuvėse) porcijomis, paskui atsibodo kaišiot į tuos maišelius, pradėjau dėt į šaldymo dėžutes.
Atsakyti
QUOTE(gesa @ 2008 06 30, 23:37)
Susmulkinkit sausus krapus, jie ir sušalę bus pakankamai birūs, lengvai galima pasisemt ar atsilaužt gabalėlį. Aš dėdavau į mažučiukus sandarius maišelius (apie 2x3cm, yra pirkt vienkartinių indų parduotuvėse) porcijomis, paskui atsibodo kaišiot į tuos maišelius, pradėjau dėt į šaldymo dėžutes.

drinks_cheers.gif o tam puikiai tinka TW ledu saukstas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Asio @ 2008 07 01, 08:26)
drinks_cheers.gif o tam puikiai tinka  TW ledu saukstas  mirksiukas.gif

Manai, su juo pavyktu pakabinti?
Atsakyti
QUOTE(Betti @ 2008 07 01, 13:14)
Manai, su juo pavyktu pakabinti?

Iš ledų tai pasitreniravus tikrai gražūs rutuliukai išeina thumbup.gif , tik ledų šaukštą reikia palaikyti karštam vandenyje smile.gif
Atsakyti
Turiu keletą gaminių iš TW, tai labai patenkinta jais thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos TV fanes 4u.gif
Pasidalinkit patirtimi: ar verta pirkti salotu centrifuga? Labai jau as jos noriu, bet dar svarstau ar apsimokes man tokia investicija g.gif
Ir dar domina silikonines kepimo formos. Ar verta pirkti? ax.gif
Aciu uz atsakyma jei atsiliepsite mirksiukas.gif
Atsakyti