Įkraunama...
Įkraunama...

tupperware 3

[quote=linaslau,2008 07 02, 17:28]
Silikoninės formos man irgi nepamainomos thumbup.gif . Dabar labai laukiu, kol užaugs cukinijos: kepsiu kugelį su šviežiom bulvėm ir cukinijom wub.gif
[/quote]

Gal galėtum parašyti receptuką nes ir pas mane darže cukinijų jau yra , šiandien kaip tik gaminau salotas su cukinija .
[/quote]
Sutarkuoju burokine tarka bulves 2/3 ir cukinijas 1/3 pora kiausiniu, druskytes sukreciu i forma ir pasaunu i orkaite tongue.gif Valgom su grietine rolleyes.gif
Atsakyti
aS zinokit isprotejau del mini quick cheef (atsiprasau jei blogai parasiau), nu taip gerai smulkina svogunus ir cesnakus, kad nesigailiu nei vieno Lt. sumoketo ax.gif
Atsakyti
[quote=linaslau,2008 07 02, 17:28]
Silikoninės formos man irgi nepamainomos thumbup.gif . Dabar labai laukiu, kol užaugs cukinijos: kepsiu kugelį su šviežiom bulvėm ir cukinijom wub.gif
[/quote]

Gal galėtum parašyti receptuką nes ir pas mane darže cukinijų jau yra , šiandien kaip tik gaminau salotas su cukinija .
[/quote]
1 kg bulvių,
1 kg cukinijų
3 dešrelės
kupinas šaukštas sviesto
pusė stiklinės pieno,
3-4 kiaušiniai
druskos, prieskonių.
Bulves sutarkuoti, nusunkti, užplikyti pienu ir ištirpintu sviestu (tam aš naudoju MicroPlius pusės litro ąsotėlį smile.gif ). Sudėti sutarkuotas cukinijas, kiaušinius, supjaustytas dešreles. Viską išmaišyti ir kepti 4u.gif
Atsakyti
[quote=Asese,2008 07 02, 21:37]
[/quote]
1 kg bulvių,
1 kg cukinijų
3 dešrelės
kupinas šaukštas sviesto
pusė stiklinės pieno,
3-4 kiaušiniai
druskos, prieskonių.
Bulves sutarkuoti, nusunkti, užplikyti pienu ir ištirpintu sviestu (tam aš naudoju MicroPlius pusės litro ąsotėlį smile.gif ). Sudėti sutarkuotas cukinijas, kiaušinius, supjaustytas dešreles. Viską išmaišyti ir kepti 4u.gif
[/quote]
Man irgi MikroPliusiukas vienas iš geriausių pirkinių wub.gif : ir padažiukus darau, ir bulves verdu. Ypač dabar prie šaltibarščių 4u.gif
Atsakyti
gal jau kuri zinot saules dubenu talpa?
Atsakyti
QUOTE(vaida39 @ 2008 07 02, 21:53)
gal jau kuri zinot saules dubenu talpa?

user posted image
1 L. 1,6 L. 2 L.

user posted image

3L. 4 L.

4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės,
nusprendžiau ir aš pasidžiaugti savo turimais TW daiktais. Man geriausiųjų trejetukas:
1. Silikoninės kepimo formos smile.gif
2. Kepsnių-šašlykų dėžutė smile.gif
3. Indelis skirtas gaminti mikrobangėje, atrodo, Microplius vadinasi thumbup.gif .

Dabar mąstau apie spalvingas Optimum dėžutes ir bulvių skutuką unsure.gif .... g.gif Kažkaip gaila pinigėlių, bet kai pagalvoji kiek maistui išleidi, tai ir tos prekės ne tokios jau brangios atrodo.........
Atsakyti
QUOTE(Pasaulisgrazus @ 2008 07 01, 15:06)
Sveikos TV fanes 4u.gif
Pasidalinkit patirtimi: ar verta pirkti salotu centrifuga? Labai jau as jos noriu, bet dar svarstau ar apsimokes man tokia investicija g.gif
Ir dar domina silikonines kepimo formos. Ar verta pirkti? ax.gif
Aciu uz atsakyma jei atsiliepsite mirksiukas.gif

Silikonines kepimo formos yra tiesiog super.
Salotu centrifuga irgi geras daiktas, bet as pirkausi pigesne, ne TW 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Azazella @ 2008 07 03, 15:21)
Silikonines kepimo formos yra tiesiog super.
Salotu centrifuga irgi geras daiktas, bet as pirkausi pigesne, ne TW 4u.gif

Man irgi atrodo, kad be salotų centrifūgos galima išsiversti, nebet kokia akcija būtų popigiąja, o silikoninės formos tai thumbup.gif
Atsakyti
Su silikoninėm formom man visada visi kepiniai buvo super, išskyrus vieną kartą - kai dariau tartaletes su obuoliais ir kondensuotu pienu doh.gif prisiklijavo kaip reikiant....
Atsakyti
Nebloga silikonine kepimo forma, peiliai is viso liuks thumbup.gif , ivairus indai susidejimui, salotines... man patinka, nors kainytes... rolleyes.gif smile.gif
Atsakyti
Apie silikonines formas yra atskiras puslapis galite paskaityti thumbup.gif
Atsakyti