Taip pat sekmingai nuo riebalu slidineti gali bet kuris peilis.
Turiu metalini Chefo peili, labai super. O dar imaute leidzia saugiai veziotis i piknikus.
Noriu paklausti apie šaltkrepšį. Radau TW sandėlio išpardavime, kad yra kažkoks mėlynas, o dar liepos mėn. siūlomas šviesus/dryžuotas. Jie kuom skiriasi? Tik spalva? Kaip į jį susidėlioja Optimum dėžutės? Ir apskritai, ar verta domėtis šituo daiktu?
QUOTE(simre @ 2008 07 10, 15:22)
Noriu paklausti apie šaltkrepšį. Radau TW sandėlio išpardavime, kad yra kažkoks mėlynas, o dar liepos mėn. siūlomas šviesus/dryžuotas. Jie kuom skiriasi? Tik spalva? Kaip į jį susidėlioja Optimum dėžutės? Ir apskritai, ar verta domėtis šituo daiktu?
Šaltkrepšis tikrai vertas dėmesio

Mėlyno dydis toks, kad į dugną telpa didžioji kepsnių dėžutė

QUOTE(Pasaulisgrazus @ 2008 07 01, 14:06)
Pasidalinkit patirtimi: ar verta pirkti salotu centrifuga?
QUOTE(Azazella @ 2008 07 03, 14:21)
QUOTE(13liepa @ 2008 07 03, 14:50)
Man irgi atrodo, kad be salotų centrifūgos galima išsiversti, nebet kokia akcija būtų popigiąja
TW centrifugos nesu mačiusi gyvai, pati turiu moulinex jau keletą metų. Naudoju ne tik salotoms - man nepakeičiamas daiktas sausinant vaistažoles, prieskonines žoles džiovinimui. Jei gerai įsivaizduoju, tai TW turėtų būti sperinis daiktas taip pat.
aš turiu centrifūgą, superinis daiktas , salotas iš kart po jos ant stalo galima dėt
jei šaldote krapus, tai irgi labai gerai nusausina ir šaldai be vandens
naudoju, taipogi kaip kiaurasamtį, laikau salotas šaldytuve joje, nenuvysta, dabar užraukiau šašlyką joje, aišku be krepšelio, pačiam dubeny
tai man ji labai naudinga
o dėl šaltkrepšio, jis mažesnis, patvaresnis (man didžiajam nepatiko rankenėlės), be to jis transformuojasi į tašytę, t.y. pasidaro mažesnis
irgi patinka
Papildyta:
užsisakiau peilių rinkinuką su atidarytuvu ir galąstuvu, kitą savaitę jau džiaugsiuos jais

jei šaldote krapus, tai irgi labai gerai nusausina ir šaldai be vandens

naudoju, taipogi kaip kiaurasamtį, laikau salotas šaldytuve joje, nenuvysta, dabar užraukiau šašlyką joje, aišku be krepšelio, pačiam dubeny

o dėl šaltkrepšio, jis mažesnis, patvaresnis (man didžiajam nepatiko rankenėlės), be to jis transformuojasi į tašytę, t.y. pasidaro mažesnis

Papildyta:
užsisakiau peilių rinkinuką su atidarytuvu ir galąstuvu, kitą savaitę jau džiaugsiuos jais

Man visiškai pakanka mėlyno šaltkrepšio. Kai prikraunu pilną, vos pakelt galiu. Spalvotas man per didelis
QUOTE(simre @ 2008 07 10, 15:22)
Kur tu radai,kad yra tw.sandelio ispardavime saltkrepsis.As tai nemaciau
QUOTE(vaida39 @ 2008 07 10, 17:48)
Kur tu radai,kad yra tw.sandelio ispardavime saltkrepsis.As tai nemaciau
Dar galima užsisakinėti mėlynuosius šaltkrepšius, virtinukų formas, microplius 2,25 L, aliejines, kepsnių dėžutes ir T-shef 2,4 L puodus

Aš turiu centrifūgą, dar ja naudoju laikymui. Telpa didele kopusto galva, atsarginis dangtis skirtas uzdengimui, isgaubtas, tarsi spec. pritaikytas kopustui, nepaprastai gerai laikosi braskes, nuplautos, nucentrifuguotos, paliktos kiautaindyje, uzdengtos.
QUOTE(spiglys @ 2008 07 10, 20:20)
Dar galima užsisakinėti mėlynuosius šaltkrepšius, virtinukų formas, microplius 2,25 L, aliejines, kepsnių dėžutes ir T-shef 2,4 L puodus 

Sveiki,
Kiek kainuoja šaltkrepšys?
QUOTE(Gricė @ 2008 07 11, 11:47)
82 lt
aukštis 30 cm, plotis 33 cm, apie 20 l tūrio
Gal jau gavot kuri rinkinuka su greitkraciu, visada sviezia ir t.t.? Labai idomu kokios spalvos gaminiu ir ar greitkratis naujos formos ar senasis?