Įkraunama...
Įkraunama...

tupperware 3

Mano įsigytų prekių Top'as"

1. skustukas (raudonas) thumbup.gif
2. silikoninis padeklas thumbup.gif
3. mini surine thumbup.gif vis paziuriu i suri, savaite guli, nei dziuna, nei ka, galvoju ar valgyt, ar toliau ziuret lotuliukas.gif

turiu ir kitu daikciuku, dabar intensyviai bandau ServoFix ir Iso Duo, veliau parasysiu atsiliepimus ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Likka: 09 liepos 2008 - 20:04
Mano TOP'ai:

1. Universalus skustukas
2. Peiliu galastuvas
3. Pjaustykle su papildomais asmenimis
4. Surine
5. Fridge Smartas

Atsakyti
Tiesa, o kokie atsiliepimai apie "visada šviežią" dežutę?

labai domina, kaip išsilaiko kopūstai, kalafiorai, brokoliai, salotos...

ar geriau vieną Fridgesmartą didesnį pirkt ir į jį viską sudėt?
Atsakyti
QUOTE(Likka @ 2008 07 09, 22:47)
Tiesa, o kokie atsiliepimai apie "visada šviežią" dežutę?labai domina, kaip išsilaiko kopūstai, kalafiorai, brokoliai, salotos...

aga, mane irgi l.domina "Visada šviežia" g.gif , tik aš planuoju jau pagamintas salotas joje laikyti.
Na sūrinė tai tikrai verta savo kainos thumbup.gif , kaip ir aplamai visos TW prekytės
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabe60: 09 liepos 2008 - 20:26
Siandien gavau saules dubenis.Koks grozis!Tik dar nezinau ka as su jais darysiu.Pasidziaugiau ir padejau i spintele.Gal reiks kam nors padovanot?Tik idomu,kodel didziojo dubens dangtis apvalus,o kitu kertuoti? P.S. As su raudonu skustuku nemoku bulviu skust,man zalias super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitak @ 2008 07 09, 16:17)
Atsakyk pati į klausimą : ką dažniau darysi? Su puodais ir dubenėliais makaluosies, ar su stiklainiukais?  g.gif

Man tai "naujos" skiriasi tik spalva.  ax.gif

tai kokia tu nauju spalva?Mano tokia kaip kataloge-pilka.
Atsakyti
QUOTE(vaida39 @ 2008 07 09, 22:27)
tai kokia tu nauju spalva?Mano tokia kaip kataloge-pilka.

mėlyna
Atsakyti
QUOTE(vixiuke @ 2008 07 09, 23:39)

tai cia tos ,kur sandelio ispardavime?
Atsakyti
QUOTE(vaida39 @ 2008 07 10, 07:45)
tai cia tos ,kur sandelio ispardavime?

aš tai tokią turiu kaip išpardavime smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tikryte @ 2008 07 09, 16:19)
Ačiu už atsakymą  4u.gif  Su puodais ir dubenėliais makaluosiuos dažniau  biggrin.gif

drinks_cheers.gif o su laiku ir stiklainiukams ateis eile mirksiukas.gif man taip buvo rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Likka @ 2008 07 09, 21:17)
Tiesa, o kokie atsiliepimai apie "visada šviežią" dežutę?

labai domina, kaip išsilaiko kopūstai, kalafiorai, brokoliai, salotos...

as siulyciau milzina mirksiukas.gif (na nebent viena gyvenat g.gif ) parsivezi salotas ridikelius, svogunus is sodo ar isparduotuves(cia jau kaip kas ax.gif ) i milzina ir visai savaitei ramu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Asio @ 2008 07 10, 11:10)
drinks_cheers.gif o su laiku ir stiklainiukams ateis eile  mirksiukas.gif man taip buvo  rolleyes.gif
Papildyta:

as siulyciau milzina  mirksiukas.gif (na nebent viena gyvenat g.gif ) parsivezi salotas ridikelius, svogunus is sodo ar isparduotuves(cia jau kaip kas  ax.gif ) i milzina ir visai savaitei ramu  ax.gif

O kiek dabar milžinas kainuoja? Turiu vieną ir dar vieno norėčiau...
Atsakyti
Ar kas naudoja metalinius peilius,kur rugpiūčio mėn.bus? Aš tai labai užsidegiau,kad jų noriu,ir kaina visai normali,o vyras atkalbinėja,sako,kad metalas slidus,virtuvėje nepatogu bus juos naudoti-tipo riebalų lašiukas kur užtikš ir slydinės iš rankų.
Atsakyti