Įkraunama...
Įkraunama...

tupperware 3

QUOTE(Vitra @ 2008 07 19, 15:55)
Eksperimentas jau pradėtas. Kadangi virinti ąsotėlį vis tik bijojau, tai pripyliau verdančio vandens ir palaikiau kokias 5 s. taip pat dezinfekavau ir dangtelį. Ąsotėlis išvaizdos nepakeitė  bigsmile.gif  Bet pieno dar nepripyliau, nes tingiu eiti nusipirkti. Laukiu kompetentingos komisijos sprendimo, ar toks mano ąsotėlio dezinfekavimas yra pakankamas, ar ne?

Galiu liūdnai konstatuoti, kad eksperimentas nepavyko doh.gif . Šeštadienį nupirkau pieno pokelį, kurio dalį supyliau į 1 l ąsotėlį (perpiltą verdančiu vandeniu), o kitą dalį palikau pokelyje. Kiekvieną dieną vis po truputį ragavau, tikrindama, ar pienas dar vis geras. Šiandien ryte abejose tarose pienas dar buvo geras, ale blynams pritrūkau pieno ir sunaudojau viską... lotuliukas.gif Įtariu, kad dezinfekavimas verdančiu vandeniu pagelbėjo mano pienui nesugęsti antroje dienoje po supylimo, kas anksčiau nuolat atsitikdavo...
Atsakyti
QUOTE(Vitra @ 2008 07 22, 10:13)
Galiu liūdnai konstatuoti, kad eksperimentas nepavyko  doh.gif . Šeštadienį nupirkau pieno pokelį, kurio dalį supyliau į 1 l ąsotėlį (perpiltą verdančiu vandeniu), o kitą dalį palikau pokelyje. Kiekvieną dieną vis po truputį ragavau, tikrindama, ar pienas dar vis geras. Šiandien ryte abejose tarose pienas dar buvo geras, ale blynams pritrūkau pieno ir sunaudojau viską...  lotuliukas.gif Įtariu, kad dezinfekavimas verdančiu vandeniu pagelbėjo mano pienui nesugęsti antroje dienoje po supylimo, kas anksčiau nuolat atsitikdavo...

lotuliukas.gif nu gražu, tai dabar reikės dar savaitę laukti doh.gif Oh, tie blynai lotuliukas.gif
Atsakyti
o mes taip laukėm lotuliukas.gif
Atsakyti
Ir aš šiandien gavau Optimum dėžutės, tikrai gražios smile.gif , nesitikėjau, kad bus tokios spalvingos thumbup.gif , ypač patiko tos neaukštos, galėsiu dešrą ir sūrį supjausčius susidėti ir džiaugtis lotuliukas.gif
user posted image

O česnakiukui sugalvojau paskirtį: riešutams susipilti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2008 07 23, 15:10)
Ir aš šiandien gavau Optimum dėžutės, tikrai gražios  smile.gif , nesitikėjau, kad bus tokios spalvingos  thumbup.gif , ypač patiko tos neaukštos, galėsiu dešrą ir sūrį supjausčius susidėti ir džiaugtis  lotuliukas.gif
user posted image

O česnakiukui sugalvojau paskirtį: riešutams susipilti  smile.gif

Man irgi tos dėžutės labai šaunios: taip kompaktiškai susideda, o jau tos spalvos wub.gif . Vaikai iš jų pardėjo valgyti tokius dalykus, į kuriuos anksčiau nė nežiūrėdavo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2008 07 23, 16:10)
Ir aš šiandien gavau Optimum dėžutės, tikrai gražios  smile.gif , nesitikėjau, kad bus tokios spalvingos  thumbup.gif , ypač patiko tos neaukštos, galėsiu dešrą ir sūrį supjausčius susidėti ir džiaugtis  lotuliukas.gif
user posted image

O česnakiukui sugalvojau paskirtį: riešutams susipilti  smile.gif

Aš irgi jau dedu maistą į šias dėžutes, ryt vyksim prie ežero smile.gif Bus ir šaltkrepšiui išbandymas: 29 šilumos sinoptikai žada drinks_cheers.gif
Atsakyti
Optimum fainos nes jos sandarios. Turiu viena ir noreciau daugiau. Nepakeiciamos jos smile.gif . thumbup.gif
Atsakyti
O kažin kaip tos sūrinės su sebuklingais filtrais lotuliukas.gif ? Ar verta įsigyti? Ar galima kartu laikyti sūrį ir dešrą g.gif ? Ar nepelija g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(13liepa @ 2008 07 25, 10:49)
O kažin kaip tos sūrinės su sebuklingais filtrais  lotuliukas.gif ? Ar verta įsigyti? Ar galima kartu laikyti sūrį ir dešrą  g.gif ? Ar nepelija  g.gif ?

Laikau viską kartu, niekas nepelyja ir kvapai nesusimaišo. Man sūrinė NR1 virtuvėj smile.gif
Atsakyti
QUOTE(spiglys @ 2008 07 25, 12:20)
Laikau viską kartu, niekas nepelyja ir kvapai nesusimaišo. Man sūrinė NR1 virtuvėj smile.gif

Tai po poros mėn gal reiks gundytis smile.gif
Man tai labai liuks kiauraindis: ir koldūnams nupilti, garžovėms nupilkyti prieš šaldant, uogoms plauti thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(spiglys @ 2008 07 25, 11:20)

o mano mažoji sūrinė pastoviai rasoja doh.gif
gal kas žinot ar taip turi būti? Gal ką ne taip darau, ar gal čia brokas? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(spiglys @ 2008 07 25, 12:20)

drinks_cheers.gif

QUOTE(Burbuliuks @ 2008 07 25, 13:50)
o mano mažoji sūrinė pastoviai rasoja  doh.gif
gal kas žinot ar taip turi būti? Gal ką ne taip darau, ar gal čia brokas? unsure.gif

aha mano irgi rasoja unsure.gif ne visada bet buna...
Atsakyti