Įkraunama...
Įkraunama...

tupperware 3

QUOTE(luka78 @ 2008 07 25, 16:48)
sveikos,
merginos, reikia patarimo 4u.gif  kas yra patogiau.....noriu kokio nors "vaikishko maisto laikiklio" lotuliukas.gif  tokiem atvejam, kaip pvz, isimest i tashe jo surio lazdeles, sasainius ir koki joguto pakeli....
nusibodo maisheliuose knistis blush2.gif
laukiu patarimu 4u.gif
maciau yra pusryciu dezute...trys skryneles...kas patogiau?

beje...kazka drauge kazkada minejo, kad gerai ir vaiko sumushtiniai kazkokioj dezutej ishsilaiko g.gif

Man tai be abejonės Optimum dėžutės: pati turiu du vaikus ir jas naudoju. Sumuštiniai išsilaiko kuo puikiausiai, visiškai sandarios: nepribyra trupinių pilna tašė, patogiai užsidaro, beto gražių spalvų.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(luka78 @ 2008 07 25, 15:48)
sveikos,
merginos, reikia patarimo 4u.gif  kas yra patogiau.....noriu kokio nors "vaikishko maisto laikiklio" lotuliukas.gif  tokiem atvejam, kaip pvz, isimest i tashe jo surio lazdeles, sasainius ir koki joguto pakeli....
laukiu patarimu 4u.gif

beje...kazka drauge kazkada minejo, kad gerai ir vaiko sumushtiniai kazkokioj dezutej ishsilaiko g.gif

Man tai pusryčių dėžutė ir trys skrynelės schmoll.gif schmoll.gif , Optimum dėžutės geriau daug, bent jau man nėra ko nė lyginti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Oliukas31 @ 2008 07 25, 18:49)
Man tai pusryčių dėžutė ir trys skrynelės schmoll.gif  schmoll.gif  , Optimum dėžutės geriau daug, bent jau man nėra ko nė lyginti  smile.gif

drinks_cheers.gif Man irgi drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(luka78 @ 2008 07 25, 16:48)
sveikos,
laukiu patarimu 4u.gif

Mūsų šeimynai tai Optimum geriausi thumbup.gif ir patogiausi drinks_cheers.gif
Atsakyti
thumbup.gif
QUOTE(Balandė31 @ 2008 07 26, 00:37)
Mūsų šeimynai tai Optimum geriausi  thumbup.gif  ir patogiausi  drinks_cheers.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif ką tik visokias kruopas susidėjau, atia visokiems kandims ir k.t. negeriečiams lotuliukas.gif , sandaru, tvarkinga ir akiai miela, kaip gerai, kad dar ant nuolaidos pataikiau ax.gif (rinkiniai papiginti).

Tie Optimum tikrai sandarūs, drąsiai pirkit, jie ten su silikoninėm tarpinėm, pati į darbą rankinuke valgyt nešuosi, nė karto neatsidarė ir nė lašelis neišbėgo.
Dar ir Šreko stiklinę su šv.vaisių nektaru nešiojuos, kaip ne keista, irgi man pasiteisino. Dabar ir anūkams nupirkau, o tai visur pritiurlint megėjai biggrin.gif , juose yra skylutė šiaudeliui, galės gerti. Vieną kartą vos man ant klavos sultis neišpylė bedūkdami blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabe60: 25 liepos 2008 - 22:38
norėčiau optimum dėžutės keturkampės, gal kam nereikia , į až mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal kas žino iš kokios plastmasės tie tuperwarikai g.gif
Atsakyti
Tupperwarikai is naturaliai isgaunamu medziagu, be jokiu kenksmingu priemaisu.

Kaip pasake, viena pazistama chemike, tai yra vienintelis plastikas tinkamas laikyti maisto produktus mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Likka: 26 liepos 2008 - 13:21
QUOTE(MELDA @ 2008 07 26, 12:39)
norėčiau optimum dėžutės keturkampės, gal kam nereikia , į až mirksiukas.gif

Aš turiu, jei reikia mirksiukas.gif , bet tavo žinučių dėžutė pilna smile.gif Gal tiek daug pasiūlymų smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asese: 26 liepos 2008 - 19:07
QUOTE(Saulužė @ 2008 07 26, 12:44)
Gal kas žino iš kokios plastmasės tie tuperwarikai g.gif

Iš įvairios. Jei ką sako protingi pavadinimai, tai: polipropilenas, polikarbonatas, polietilenas, polimerai, poliamidas ir t.t.
Atsakyti
Ar šalkrepšiai gerai laiko šaltį??? pvz jei vežtis prie ežero vaikui pienuką atšaldytą, ar jis per 3 val nesugestų? g.gif Turiu omeny ne iš kameros, o iš šaldytuvo rolleyes.gif
Atsakyti
Kuo pilnesnis tuo geriau laikys temperatura. Jei prikrausi pilna daiktu is saldytuvo, tai tikrai visi islaikys vienoda temperatura thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laurindre: 27 liepos 2008 - 11:27