Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

QUOTE(Angelic @ 2008 05 13, 12:32)
Labai negerai atrodo. Pagal mane tai arba bakterine infekcija arba bakterinis puvinys. Abiem atvejais labai didelis blogis, kuris gali apkresti ir kitas geles.
Ar gele paskutiniu metu nebuvo pelaistyta ir laikyta salciau?
O gal gerai nupursket vandeniu ir palikot ant skersvejo?  g.gif

o man atrodo, kad lapai butu saules stipriai apdeginti g.gif gal as ir klystu g.gif

QUOTE(Iiudna @ 2008 05 13, 12:47)
ne paprastas tas tavo dendrobis.... tongue.gif  tai dendrobium phaleanopsis mirksiukas.gif

o is kur zinai, kaip mano dendrobis atrodo g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 05 13, 12:58)
o man atrodo, kad lapai butu saules stipriai apdeginti g.gif gal as ir klystu g.gif

Gali buti, na bet nebent laaabai smarkiai. Dar tokiu gyvai neteko matyt. Teko matyt tik juodus taskus, kur buna pradeginta del vandens laseliu ir siaip pablyskusius nuo perintensyvios saules lapus.
Na jei tai nudegimas, tada dar ne taip baisu.
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 05 13, 12:58)
o is kur zinai, kaip mano dendrobis atrodo g.gif  biggrin.gif

telepatija.... na pagal tai kaip tu laistai nusprendziau... nes ju ziedai tik virsui ant saku.. na nebent dar gali but kinganum g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Angelic @ 2008 05 13, 13:05)
Gali buti, na bet nebent laaabai smarkiai. Dar tokiu gyvai neteko matyt. Teko matyt tik juodus taskus, kur buna pradeginta del vandens laseliu ir siaip pablyskusius nuo perintensyvios saules lapus.
Na jei tai nudegimas, tada dar ne taip baisu.

na man tas, kad saknys tikrai lb gerai atrodo, o orines lb jau apdziuvusios, tai man toks vaizdas, kad ji daugiau gavus sausumos (saules), o maziau dregmes, na cia as taip sprendziu is savo varpines biggrin.gif
as siuliau karsta dusa, bet kai tu uzsiminiai apie bakterine infekscija g.gif tai gal rimtai butu geriau ja istraukti ir apziuret saknis g.gif
Papildyta:
QUOTE(Iiudna @ 2008 05 13, 13:15)
telepatija.... na pagal tai kaip tu laistai nusprendziau... nes ju ziedai tik virsui ant saku.. na nebent dar gali but kinganum g.gif  biggrin.gif

pasirodo ekstrasense turim lotuliukas.gif
Atsakyti
na tai teisi buvau? biggrin.gif
Atsakyti
Pasiskaičiau jūsu nuomones ir nusprendžiau dar palaukti ir pažiūrėti kas toliau bus su mano orchidėja,ačiū mergaitės jums už jūsų nuomonę.Tikiuosi,kad viskas mums bus gerai. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Iiudna @ 2008 05 13, 13:36)
na tai teisi buvau? biggrin.gif

siaip tai jo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaivuma @ 2008 05 13, 12:37)
Pasiskaičiau jūsu nuomones ir nusprendžiau dar palaukti ir pažiūrėti kas toliau bus su mano orchidėja,ačiū mergaitės jums už jūsų nuomonę.Tikiuosi,kad viskas mums bus gerai. ax.gif

Svarbiausia reikia išvalyt puvinio vieta ir dezinfekuoti pvz vandenilio peroksidu,tada nusausinti ir pabarstyti cinamonu arba angliuku.O tada laukti,gal įvyks stebuklas 4u.gif
Atsakyti
Na jus ir plepios doh.gif

QUOTE(lucky @ 2008 05 13, 11:08)
As kazkada su SKM apie tai kalbejau, kad su jom daryt neturint orchidariumo. Tai ji minejo, kad zmones laiko aukstam, siauram vazone. Ant dugno pripila vandens, kad butu pastovi dregme, o ja pacia itaiso paciam virsuj ant kokiu groteliu. Zodziu, kai uzsakysim, teks eiti irangos ieskot doh.gif  biggrin.gif

Va pagaliau radau nuotraukyte,kaip vandas augina vazose. As net bazese maciau,kad su vazom ir pardavineja bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kerincioji @ 2008 05 13, 13:59)
Va pagaliau radau nuotraukyte,kaip vandas augina vazose. As net bazese maciau,kad su vazom ir pardavineja  bigsmile.gif
user posted image

Tai kad nereikia ci atoli ieskoti. Daug kas taip Vandas augina.
As irgi taip auginu foto
Atsakyti
QUOTE(Kerincioji @ 2008 05 13, 13:59)
Va pagaliau radau nuotraukyte,kaip vandas augina vazose. As net bazese maciau,kad su vazom ir pardavineja  bigsmile.gif
user posted image

kazko as nelabai imatau lens.gif o didesnes pamatyt neimanoma g.gif
Papildyta:
QUOTE(Angelic @ 2008 05 13, 14:06)
Tai kad nereikia ci atoli ieskoti. Daug kas taip Vandas augina.
As irgi taip auginu foto

as cia kaip isprotejus klausineju kaip ten su tom vandom, o tu uzsiticharinus...nieko nepasakoji hihihi.gif
tai prasau dabar apie ju prieziura ir kaip su ja elgiesi ax.gif bigsmile.gif user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rena: 13 gegužės 2008 - 13:13
QUOTE(pyragiuke @ 2008 05 13, 10:59)

galvoju apie dar viena dendrobi wub.gif  man jie lb patinka blush2.gif  dar noreciau katlejos bet bijau kad nesugebesiu as jai padaryt tinkamu salygu ir numirs ji pas mane blush2.gif  grazus ir cimbidziai bet irgi ta pati beda... unsure.gif

O kokių ypatingų sąlygų katlėjai reikia?
Atsakyti