Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

QUOTE(pyragiuke @ 2008 05 13, 11:46)
tai kad pas mane pilnas stiebas ziedu, beveik nuo apacios iki virsaus g.gif  ir nedarau jai to duso, baisu kad ziedus nuplikinsiu blink.gif

Rena, o kaip tu laistai dendrobi? ax.gif  as tai pamerkiu i vandeni ir palaikau.ar tinka jam toks budas?

tu cia apie nobile sneki doh.gif tai jo tada karstas atpuola dusas g.gif

o pas mane tas paprastas dendrobis, tai laustau, kaip ir phalikus g.gif is pradziu karsta dusa padarau kokia 3-5min., poto pamirkau 15-20min, o poto dar trasom perlieju ir dar apie 5min. palaikau ax.gif
Atsakyti
Sveiki. nebezinau ko griebtis, mano orchideja mirsta. SOS, KA DARYTI? VASARIO MEN VYRAS PADOVANOJO PHALAENOPSIS. Kaip ir viskas buvo gerai, zydejo. Balandzio men pradejo po truputi vysti krist gelytes. Lapai geltonoja, stiebas vidury dziusta. Gele auga tam paciam plastikiniam vazonelyje, kur parduotuveje ir nupirko. nezinau, gal persodint reikia, kokia zeme reik nupirk parduotuvej, kaip ja atgaivinti, kad nenumirtu
P.S nemoku ikelt nuotraukos mad.gif
Kas gali pagelbet. Turiu skype: Lankruza (elvina44), gal greiciau kam atsiusciau nuotrauku parodyt. arba galim mailu elvina1981@mail.ru
PADEKIT, PLEASE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Atsakyti
QUOTE(elvina44 @ 2008 05 13, 12:09)
Kas gali pagelbet. Turiu skype: Lankruza (elvina44), gal greiciau kam atsiusciau nuotrauku parodyt. arba galim mailu elvina1981@mail.ru
PADEKIT, PLEASE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

tuoj sukelsiu fotkes
Atsakyti
Sveikos merginos.Vat ir as atradau jus.Renute,sveikinu.Esi tikru tikriausi ciauskute.Dovanoju gelyte http://www.fotosodas...a...=&pid=38084
(Sorry,kad foto tokia,kitaip neisina ideti) blush-anim-cl.gif gossip.gif group.gif clap.gif
Papildyta:
Gelyciu uzsisakyit siuo metu negaliu.MB,kategoriskai pries,o ir as labai uzsivertusi popierizmu.Nepykit,ka panos? blush2.gif angel.gif friends.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2008 05 13, 11:20)
Sveikos merginos.Vat ir as atradau jus.Renute,sveikinu.Esi tikru tikriausi ciauskute.Dovanoju gelyte http://www.fotosodas...a...=&pid=38084                                                                     
(Sorry,kad foto tokia,kitaip neisina ideti) blush-anim-cl.gif  gossip.gif  group.gif  clap.gif

A kodėl dovanoji?Nesutariat? ax.gif
Atsakyti
elvina44 nuotraukos
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Papildyta:
QUOTE(merga @ 2008 05 13, 12:25)
Sveikos merginos.Vat ir as atradau jus.Renute,sveikinu.Esi tikru tikriausi ciauskute.Dovanoju gelyte

aciu 4u.gif

QUOTE(kilka @ 2008 05 13, 12:26)

virtualus apdovanojimas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 05 13, 12:30)
elvina44 nuotraukos

Labai negerai atrodo. Pagal mane tai arba bakterine infekcija arba bakterinis puvinys. Abiem atvejais labai didelis blogis, kuris gali apkresti ir kitas geles.
Ar gele paskutiniu metu nebuvo pelaistyta ir laikyta salciau?
O gal gerai nupursket vandeniu ir palikot ant skersvejo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(kilka @ 2008 05 13, 12:26)

Taig ne,siulau kysi,kad nesupyktu blush2.gif ir sveikinu,su naujais namuciais,beje ir jus visas thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 05 13, 11:30)

virtualus apdovanojimas biggrin.gif

biggrin.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
QUOTE(merga @ 2008 05 13, 11:34)
Taig ne,siulau kysi,kad nesupyktu blush2.gif ir sveikinu,su naujais namuciais,beje ir jus visas thumbup.gif  biggrin.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif Supratau. biggrin.gif
Atsakyti
Zinot ,mergytes,esu tiek ikritusi i savo darbus,kad bent trumpam pailsiu "pletkavodama"su jumis.O phaliukas naujam vazonelyje jauciasi thumbup.gif
Papildyta:
Kilkute,galiu ir tau padovanoti gelyte,ir kitoms mamikems.
http://www.youtube.c...feature=related
Na va mano pietus baigesi.kimbu i darbus
Atsakyti
QUOTE(Angelic @ 2008 05 13, 12:32)
Labai negerai atrodo. Pagal mane tai arba bakterine infekcija arba bakterinis puvinys. Abiem atvejais labai didelis blogis, kuris gali apkresti ir kitas geles.
Ar gele paskutiniu metu nebuvo pelaistyta ir laikyta salciau?
O gal gerai nupursket vandeniu ir palikot ant skersvejo?  g.gif

Siaip daugiau jokiu geliu neturiu namuose. tik sita orchideja. Nemanau, kad namuose salta, gal jei tik perlaistyta, ir pastaciau ant palanges, o dbr zinau kad jinai nemiegsta tiesioginiu saules spinduliu... gal saule sudegino lapus. Saknys tai zalios spalvos...
Tai gal pabandyti, nukirpti ta stieba, persodinti. tik nezinau, kokios zemes jai reikia, kaip ka toliau su ja daryt...
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 05 13, 11:59)
tu cia apie nobile sneki doh.gif tai jo tada karstas atpuola dusas g.gif

o pas mane tas paprastas dendrobis, tai laustau, kaip ir phalikus g.gif is pradziu karsta dusa padarau kokia 3-5min., poto pamirkau 15-20min, o poto dar trasom perlieju ir dar apie 5min. palaikau ax.gif

ne paprastas tas tavo dendrobis.... tongue.gif tai dendrobium phaleanopsis mirksiukas.gif
Atsakyti