Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

QUOTE(laurindre @ 2008 05 15, 11:03)
biggrin.gif Taip, turi ir sena ir nauja nulauzta doh.gif (sugebejau prikisti nagus per anksti) ir dabar lygtais trecia augina g.gif Noras zydeti begalinis lotuliukas.gif
Bet sita gele as labai myliu.  wub.gif Visos 6 orches pas mane dovanotos, bet sita dovanojo vyras wub.gif Todel ji man ypatingai svarbi blush2.gif

Tai tikrai žydės, žydės clap.gif Nu ir vyro supratingumas thumbup.gif
Atsakyti
Pincetu nelabai. Sitas didziulis, nes iskrapsciau is nuvytusio ziedelio, nuvyto, nukrito, isskleidziau ir radau dovanele... Paemiau ryskia lempute, pasvieciau, maziuka lakstanti pamaciau, bet jis vos matomas, liliputas. Pincetas jam per didelis, be to, yra dar neprasiskleidusiu ziedu, jie matyt ten ir slepiasi... O dar mintis, gal nukirpti paaukoti ziedstiebius ir taip jie isnyktu? Ar ir zievese prie saknu jie gali buti?
Atsakyti
Po LAURINDES nuotraukytės vėl eilinį kartą apžiūrėjau savo gėlytę. Vakar jums prisiverkiau, kad niekas nevyksta, o šiandien pakilojau lpelius ir atidžiau apžiūrėjus pamačiau, kad augina lapuką - mažuliuką liežuviuką thumbup.gif Kaip gera tongue.gif Įsivaizduoju kaip jaučiatės kai pražysta wub.gif
Atsakyti
Sveikos paneckos.Klausimas ar yra sansu atgaivinti "biski pavargusia" miltonija.Matiau ja vienoje pardei.Lapai dar ciut zali,bet.... g.gif
Papildyta:
QUOTE(Awita @ 2008 05 15, 11:17)
Po LAURINDES nuotraukytės vėl eilinį kartą apžiūrėjau savo gėlytę. Vakar jums prisiverkiau, kad niekas nevyksta, o šiandien pakilojau lpelius ir atidžiau apžiūrėjus pamačiau, kad augina lapuką - mažuliuką liežuviuką thumbup.gif Kaip gera tongue.gif Įsivaizduoju kaip jaučiatės kai pražysta wub.gif

Sveikinu su nestuke.gif pagausejimu thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Mazoji_s @ 2008 05 14, 22:42)
ech...  verysad.gif  o klaipedoj yra kazkoks botanikos sodas, universiteto ar pan...ten turbut nebuna? schmoll.gif

Klaipedos botanikos sodas puoseleja tik lauko geles,kiek zinau.Mano mama ten perkasi augalus.verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Awita @ 2008 05 15, 11:17)

thumbup.gif Sveikinu 4u.gif As per diena po kelis kartus apziuriu doh.gif Lapukus pas mane augina visos, kai kurios jau ir po antra thumbup.gif Galiu pasakyti, ka karstas dusas tikrai daro stebuklus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2008 05 15, 11:31)
thumbup.gif Sveikinu 4u.gif As per diena po kelis kartus apziuriu doh.gif Lapukus pas mane augina visos, kai kurios jau ir po antra thumbup.gif Galiu pasakyti, ka karstas dusas tikrai daro stebuklus thumbup.gif

Ačiu visoms už palaikymąbiggrin.gif
Kažkodėl bijau karšto dušo blush2.gif O galima daryti jei trys žiedeliai dar tebežydi? Gal nemokėsiu, ar vandens per daug neprisigers tas substratas?
Ir dar klausimėlis. Girdėjau, kad reikia laistyti tada, kai pasidaro pilkos šaknys, o kiti sako, kad šaknys pilkos pasidaro kai negauna šviesos g.gif
Atsakyti
Sveikos,

Salza, kai pamaciau ta stebukla ant lapo, man net visa kuna niestet pradejo doh.gif fui kokia slikstyne ohmy.gif pirma kart tokius matau unsure.gif

pas mane irgi visos lapus augina, o dabar kaip tik, dar ir i reanimatoriu ilindau, tai viena guli ir poilsiauja, nejuda i prieki schmoll.gif o kita tai vis saknis naujas auginasi ir lapukas kuri isleido toks paauges, o apziurejau idemiau, berods dar viena lapuka leis bigsmile.gif na gal as ja atgaivinsiu, na siaip ji man lb brangi, nes visada norejau baltos orches rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Awita @ 2008 05 15, 12:05)
Ačiu visoms už palaikymąbiggrin.gif
Kažkodėl bijau karšto dušo blush2.gif O  galima daryti jei trys žiedeliai dar tebežydi? Gal nemokėsiu, ar vandens per daug neprisigers tas substratas?
Ir dar klausimėlis. Girdėjau, kad reikia laistyti tada, kai pasidaro pilkos šaknys, o kiti sako, kad šaknys pilkos pasidaro kai negauna šviesos g.gif

o tu laistuk tada, kai ant vazonelio rasos laseliu nebeliks smile.gif
Atsakyti

o tu laistuk tada, kai ant vazonelio rasos laseliu nebeliks smile.gif
[/quote]

Pas mane jau po dienos rasos nebebūna doh.gif Pamirkau vandeny visai netrumpai g.gif Ką daryt? Dažniau laistyt? Apipurškiu ryte ir vakare.
Atsakyti
QUOTE(Awita @ 2008 05 15, 12:20)
Pas mane jau po dienos rasos nebebūna doh.gif  Pamirkau vandeny visai netrumpai g.gif Ką daryt? Dažniau laistyt? Apipurškiu ryte ir vakare.

tai joms trukumas dregmes greiciausiai g.gif
jei bijai karsto duso, tai tada imerk visa vazonika i vandeni ir palaikyk 15-20min., tai nors tas substratas prisigers vandens ir nebus toks sausas smile.gif
Atsakyti
Atleiskit dar karta, vel as del phaleonopsio stiebo pjovimo blush2.gif nusprendziau, kad reiktu nupjauti, nes ir taip nezemas mano augaliukas, bet dar kart suabejojau kur tiklsiai, va iesiu foto abieju stiebu, kad matytumet situacija mirksiukas.gif
http://public.fotki....es/pic0001.html gal galima plauti panasiai su remiancio stiebelio virsumi? toje vietoje yra ir ta "akis" (paskutine)
http://public.fotki....geles/pic6.html o sitoje sakoje paskutine "akis" ties ta vieta, kur yra sakute, kuri dar su ziedais...
ar tureciau pjauti ties "akimis", jei noriu kad ji nebutu tokiaa auksta? kazkaip baisu, kad nenumarinciau jos verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 05 15, 13:02)
tai joms trukumas dregmes greiciausiai g.gif
jei bijai karsto duso, tai tada imerk visa vazonika i vandeni ir palaikyk 15-20min., tai nors tas substratas prisigers vandens ir nebus toks sausas smile.gif

Ačiu už patarimus 4u.gif
Atsakyti
Bandau ideti savo orchidejytes nuotrauka. jąa turiu jau nuo kovo pradzios. O virsutiniai ziedukai kaip neissiskleidzia pilnai taip neissiskleidzia schmoll.gif
Papildyta:
Neiseina doh.gif unsure.gif per Browse
Atsakyti