Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

Gal kas noretu uzsisakyt gelyciu

QUOTE(Kerincioji @ 2008 05 18, 14:18)
as apie vazoneliu nuolaidas  mirksiukas.gif

aaaaaaaaa, pas mus ir vazoniku neina surast schmoll.gif as pas mus seniuose viena vazonika radau, tai ta ciupau ir paklausiau ar dar bus, tai pasake uzsakys, tipo pabandymui po viena uzveze doh.gif

QUOTE(merga @ 2008 05 18, 14:27)
Pritariu.Gargzdai-isvis uzmirstas dievo kampelis.Cia isvis nera jokiu geliuku,tik prie iejimo privati"geliu parduotuve".O apie akcijas tik pasvajoti galima.Tai jei kas ir varau i Klaipeda cray.gif  cray.gif  cry.gif  cry.gif  liezuvis.gif

tai tau nors KLP salia, o man ar i KLP ar iki KNS 150km, o apie sostine tai patyliu doh.gif

na ivertinkit Vandos bukle g.gif
bendras vaizdas
user posted image
saknys
user posted image
cia prie lapu saknys
user posted image
user posted image
Papildyta:
QUOTE(prunskiene @ 2008 05 18, 15:21)
Dekui uz pagalba 4u.gif , o as nesugalvojau apdeti, kad dregme palaikytu  doh.gif Dregmes akivaizdziai trukumas pas mus, nes sauletas kambarys- diena isdziuna viskas labai greitai, pursk nepurskus  schmoll.gif bandysiu gelbet

a ko tu jos nemirkai g.gif
Atsakyti
QUOTE(lucky @ 2008 05 16, 13:18)
Gerai , pasirodom blush2.gif

wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif grozis neapsakytas....
QUOTE(Salza @ 2008 05 17, 19:01)
Kol mano ta vargsele gydosi nuo vabalu, dar viena parsinesiau... Neatsilaikiau... Tos Maximos su savo akcijom... Taip vilioja... 14.99 Lt... Ir kaip praeiti pro sali?
Man sita spalva  wub.gif

wub.gif kokia spalva grazi, ir kokios sodrios ryskios spalvos, super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 05 18, 15:34)
aaaaaaaaa, pas mus ir vazoniku neina surast schmoll.gif as pas mus seniuose viena vazonika radau, tai ta ciupau ir paklausiau ar dar bus, tai pasake uzsakys, tipo pabandymui po viena uzveze doh.gif
tai tau nors KLP salia, o man ar i KLP ar iki KNS 150km, o apie sostine tai patyliu doh.gif
na ivertinkit Vandos bukle g.gif
cia prie lapu saknys
user posted image

na, mano supratimu, tai saknys visai normaliai atrodo smile.gif tik kodel lapu krasciukai kur prie saknu toki sudziuve, rudi? g.gif nuo amziaus cia taip pasidaro?
Atsakyti
QUOTE(kkavka @ 2008 05 18, 15:53)
  tik kodel lapu krasciukai kur prie saknu toki sudziuve, rudi?  g.gif  nuo amziaus cia taip pasidaro?

na kad nzn, as pirma kart isvis vanda gyvai matau blush2.gif tai ir nzn, ar cia man i ja kokias nors viltis det g.gif
Atsakyti
Bet ir pigios orchidejos kur Rena įdėjo tą nuorodą. Gal jūs užsisakinėjat ir aš ką nors pražiopsojau.

Aš vis pergyvenau, kad mano orchidėjos tik žydi ir nieko daugiau neaugina. Vakar mama pamatė, kad kažkas iš šono auga. lotuliukas.gif Kaip supratau iš abiejų žiedstiebių išleido dar po vieną žiedstiebį su pumpurais. O taip apžiūrinėju jas kasdien ir pati nepamačiau. g.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 05 18, 17:18)
na kad nzn, as pirma kart isvis vanda gyvai matau blush2.gif tai ir nzn, ar cia man i ja kokias nors viltis det g.gif

wub.gif blink.gif Tikrai sveika ir laaabai stipri vandute (nuskilo uz 40Lt nustvert toki laimiki doh.gif ) Saknu sistema labai stipri ir sveika, pats augalas taip pat rolleyes.gif taigi buk rami, mylek ir lepink augaliuka thumbup.gif beje vanda kaip ir cymbidium yra labiau''pavalgyti''megstancios orches biggrin.gif

patarimas (jei vanda stovejo parduotuvej netiesiogineje sviesoje, ziurek, kad nenudegtu nuo saules namie (po tryputi pratink augaliuka prie jos)) rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(vailija @ 2008 05 18, 17:23)
Bet ir pigios orchidejos kur Rena įdėjo tą nuorodą. Gal jūs užsisakinėjat ir aš ką nors pražiopsojau.

Aš vis pergyvenau, kad mano orchidėjos tik žydi ir nieko daugiau neaugina. Vakar mama pamatė, kad kažkas iš šono auga. lotuliukas.gif  Kaip supratau iš abiejų žiedstiebių išleido dar po vieną žiedstiebį su pumpurais. O taip apžiūrinėju jas kasdien ir pati nepamačiau. g.gif

Augaliukai, kuriuos zada uzsakineti yra dar labai mazyciai (todel tokie pigus) iki zydejimo jiems oiii kaip toli, tai bus ''vaiku darzelis'' biggrin.gif

o is to ziedstiebio kitas ziedstiebis yra prabudusi akute,is kurios isauga nauja sakute su ziedais thumbup.gif ( sakojasi ziedynstiebis ) wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vailija @ 2008 05 18, 16:23)

aha, uzsisakinesim mirksiukas.gif bet tos gelytas dar mazos, joms iki zydejimo kokie 2-4m., jei turi kantrybes laukti, tai junkis prie uzsakymo biggrin.gif siuntimas kainuos 20lt ir banko perlaida 85lt , sios sumos dalinsis bendari ant visu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Pagalve @ 2008 05 18, 16:31)
wub.gif  blink.gif  Tikrai sveika ir laaabai stipri vandute (nuskilo uz 40Lt nustvert toki laimiki  doh.gif  )  Saknu sistema labai stipri ir sveika, pats augalas taip pat  rolleyes.gif  taigi buk rami, mylek ir lepink augaliuka  thumbup.gif  beje vanda kaip ir cymbidium yra labiau''pavalgyti''megstancios orches  biggrin.gif

patarimas (jei vanda stovejo parduotuvej netiesiogineje sviesoje, ziurek, kad nenudegtu nuo saules namie (po tryputi pratink augaliuka prie jos))  rolleyes.gif

as jau puse dienos apie jas skaitineju, kaip priziuret, kuo daugiau skaitineju, tuo kaip sakant gilyn i miska doh.gif jau nieko nebesuprantu wacko.gif
aciu 4u.gif uz patarimus, jau nubegau ir patraukiau nuo palanges ax.gif
Atsakyti
Nu negaliu atsiziureti i taviske vandute wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pagalve: 18 gegužės 2008 - 16:21
Sveikos
Parsigabenau iš darbo nei gyvą, nei mirusią orchidėją. Atrodo vadinasi DENDROBIUM, jei teisingai atkasiau internete. Po žydėjimo ji keletą metų merdėjo: tai džiūvo, tai vėl sužaliuodavo. Noriu ją atgaivinti, pražydinti. Prisiskaičiau apie jos priežiūrą, tad, jei teisingai supratau, dabar patupdžiau ją ant rytinės palangės, kur gauna nekaitrios saulės ir daug šviesos, laistau kartą savaitėj po nedaug ir nuo lapkričio vidurio reiktų nustot laistyt išvis? Ką dar patartumėt jai 'pasiūlyt', kad ji kada nors vėl pražystų? biggrin.gif
Tiesa, užvakar pastebėjau, kad nugelto keli lapeliai. Kodėl?
user posted image
Laukiu protingų žmonių patarimų.
Atsakyti
QUOTE(Pagalve @ 2008 05 18, 17:11)
Nu negaliu atsiziureti i taviske vandute  wub.gif

lb lb lb aciu uz pagalba user posted image
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 05 18, 18:36)
lb lb lb aciu uz pagalba user posted image

as dar pakartosiu, ka neseniai Angelic yra rasius: vandas labai tinka auginti virtuveje, nes ten paprastai ir silciau buna, ir dregmes nuo garu..
na, aisku dar priklauso ir i kuria puse virtuves langai.
Atsakyti

QUOTE(kkavka @ 2008 05 18, 18:54)
as dar pakartosiu, ka neseniai Angelic yra rasius: vandas labai tinka auginti virtuveje, nes ten paprastai ir silciau buna, ir dregmes nuo garu..
na, aisku dar priklauso ir i kuria puse virtuves langai.

tai kad pas mane ta virtuve tokia bendra biggrin.gif virtuve, svetaine ir kolidorius, tai tos silumos ar dregmes nelabai ir yra, kaip atskiroje virtuveje ax.gif o siaip langai i vakaru puse rolleyes.gif vonioje dregna, bet ten langas i rytu puse ir tos sviesos manau gali but mazoka g.gif ai nu ka nors surasiu gal tinkamo mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rena: 18 gegužės 2008 - 18:26