Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

Salza, grazuole nuciupai tikra wub.gif

Rena, sekmes tau auginant vanda, tikrai grazi, as tai dar vis nesiryztu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 05 19, 00:39)
Rena, sekmes tau auginant vanda, tikrai grazi, as tai dar vis nesiryztu  blush2.gif

na kad as irgi tikrai dar nesu spece, kad iki tokio lygio pereit, bet kad tokia kaina, o dar megaiciu padrasinimas ir nakties apmastymai blush2.gif na negi toki sansa uz 40lt praleisi doh.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Kerincioji @ 2008 05 18, 14:13)
  O dabar maximose 50% nuolaida,negaliu praeiti  lotuliukas.gif

NEAPSIGAUKIT SU MAXIMOS VAZONAIS. Buvau Maxima bazėj, tai ten gana liūdnas vaizelis- kelios rūšys vazonų tik... Be to, pvz kaina 9,99lt užklijuota ant kitos kainos, kuri persišviečia- 6,99lt blink.gif
Kaip jums tokios AKCIJOS lotuliukas.gif
Atsakyti
Su tom akcijom tai visada isdurineja irnesakyk.gif
Atsakyti
As tai tu stikliniu spalvotu prisipirkau, orchytems jie super thumbup.gif Palyginau kaina su senukais, tai viskas normaliai, papigiai gavosi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Salza @ 2008 05 19, 08:37)
As tai tu stikliniu spalvotu prisipirkau, orchytems jie super  thumbup.gif Palyginau kaina su senukais, tai viskas normaliai, papigiai gavosi  biggrin.gif

kas cia per stiklines, spalvotos orchidejos? bigsmile.gif

o cia kiek graziu vazideliu prisiziurejau rolleyes.gif

http://www.youtube.c...feature=related
Atsakyti
QUOTE(Čika @ 2008 05 19, 00:50)
NEAPSIGAUKIT SU MAXIMOS VAZONAIS. Buvau Maxima bazėj, tai ten gana liūdnas vaizelis- kelios rūšys vazonų tik... Be to, pvz kaina 9,99lt užklijuota ant kitos kainos, kuri persišviečia- 6,99lt  blink.gif
Kaip jums tokios AKCIJOS  lotuliukas.gif

as vakar buvau Akropolyje, buvo irgi liudnas vaizdelis. Betgi normalu akcija vyks iki birzelio menesio tai ir sluoja tuos vazonus. As pataikiau kaip tik sales darbuotojos buvo atsivezusios 2 paletes vazoneliu. Vienu labai norejau,bet taip ir nesulaukiau, nes buvo paletes apacioje ax.gif Taip kad reikia kantrybes,as vaikstau ziurineju. Ir pastebejau,kad kainos tikrai neuzkeltos,nes kai kuriuos vazonus buvau nusiziurejusi anksciau, o nusipoirkau per pus pigiau thumbup.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif noriu jusu paklausti kas cia atsirado mano gelytei prie pat zemes ant gumbo? ar tik ne puvinys cia? doh.gif
user posted image

o kas atsitiko siam ziedeliui? negi cia nuo saules? g.gif jei nuo saules, tai kodel kitiem ziedam nieko neatsitiko o tas vienas vargsiukas parudavo verysad.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Salza @ 2008 05 19, 09:37)
As tai tu stikliniu spalvotu prisipirkau, orchytems jie super  thumbup.gif Palyginau kaina su senukais, tai viskas normaliai, papigiai gavosi  biggrin.gif

Sorry, neaiskiai issireiskiau, ten kalba apie vazonus buvo, vazonai stikliniai, o ne orchidejos ax.gif Tokie ->

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(pyragiuke @ 2008 05 19, 10:46)
sveikutes 4u.gif  noriu jusu paklausti kas cia atsirado mano gelytei prie pat zemes ant gumbo? ar tik ne puvinys cia? doh.gif
o kas atsitiko siam ziedeliui? negi cia nuo saules? g.gif  jei nuo saules, tai kodel kitiem ziedam nieko neatsitiko o tas vienas vargsiukas parudavo verysad.gif

del stiebo negaliu pasakyti,nelabai matosi g.gif O ziedelis senai zydi? nes panasus,kad paprasciausia baigia zydeti rolleyes.gif

QUOTE(Salza @ 2008 05 19, 11:01)
Sorry, neaiskiai issireiskiau, ten kalba apie vazonus buvo, vazonai stikliniai, o ne orchidejos  ax.gif Tokie ->

drinks_cheers.gif As irgi tokius turiu,buvau nusiziurejusi nuo tada kai atsirado thumbup.gif
Atsakyti
Geri ir kokybiski sitie vazonai. Tik as keramikinius nusipirkus, Ivory spalvos.
Atsakyti
QUOTE(skm @ 2008 05 18, 20:39)
Birželio mėnesį bus siučiamas orchidėjų užsakymas iš belgų, kviečiu prisijungti  4u.gif Jau vienas užsakymas buvo darytas, augaliukai stiprūs, suaugę, pasiruošę žydėjimui. Kai kurie atkeliavo jau su žiedais, nemažai buvo ir su besiformuojančiais žiedkočiais.  Orchidėjų sąrašas čia Siuntimas, pinigų pervedimas jau įskaičiuota į kainas, prisidės tik persiuntimo išlaidos Lietuvoje, arba neprisidės nieko jei pačios iš manęs pasiimsite  4u.gif

o kaip šis gražuolis ? Gal augina kuri? Gražus pasirodė ir norėčiau įsigyti... Ar galima užsisakyti tam internetiniam psl ar per Tave???
Atsakyti