Įkraunama...
Įkraunama...

kaktusai

biggrin.gif O as vakar saviskius nuo erkiu nupurskiau, vandeneliu pagirdziau...jei ir siandien lis- turetu kolekcija "sukukleti" unsure.gif
Atsakyti
Jau giedrėja, saulė lenda, raminuosi smile.gif, jie pirmą kartą atviram lauke gyvena, jau net sapnuojas karsta.gif
Vakar Huernia ir Stapelija apsigyveno naujuose namuose, t.y. naujam Crassulos vazone, gražu...
Atsakyti
Sako prastas derinys huernija su stapelija. Gali gozti viena kita. As tai trichodiadema su stapelija kartu auginu biggrin.gif Atrodo neblogai- ir vizualiai, ir sveikatos poziuriu.
Bet auginu piaranthus ir huernia viename- gal net zieduku bus biggrin.gif, bet gozti pradeda.
Atsakyti
Tegul paauga kol nedidelės, paskui išskirsiu.
Atsakyti
QUOTE(jolituxxx @ 2008 05 26, 16:40)
Pražydo mano oranžinė rebutija blush2.gif

O tu man kartais tokios kazkada nedavus? Nepamenu is kurios forumietes gavau dovanu uz kazkokius mainus blush2.gif Labai jau panasi. Grazus ziedeliai wub.gif

Vakar persodinau mammillaria veluta sp. gracilis. Galiu padovanot su visu vazoniuku, kur sukisau daigelius ax.gif
Atsakyti
http://images33.fotk...P1010569-th.jpg

koks šito kaktusėlio pavadinimas?
Atsakyti
Lyg panasu i kazkokia euphorbia. Maza labai foto.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 05 27, 10:14)
Lyg panasu i kazkokia euphorbia. Maza labai foto.

bet ji žydi nemažais į rebutijos panašiais žiedais, už tai ir suabejojau, beje gavau dovanų kaktusų enciklopediją - ten lyg ir panaši rebutija yra - pasimečiau visai lotuliukas.gif 4u.gif
Atsakyti
mano kaktusiukai smile.gif smile.gif smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
[quote=adra
thumbup.gif , ir gėlytės ir vazonėliai 4u.gif

Atsakyti
thumbup.gif labai grazus
Atsakyti
QUOTE(pabirze @ 2008 05 27, 09:34)
bet ji žydi nemažais į rebutijos panašiais žiedais, už tai ir suabejojau, beje gavau dovanų kaktusų enciklopediją - ten lyg ir panaši rebutija yra - pasimečiau visai lotuliukas.gif  4u.gif

Tai hal tai Chamaecereus`as jo žiedai panašūs į rebutijos.Labai maža nuotrauka,kad įžiūrėt
Atsakyti