Įkraunama...
Įkraunama...

kaktusai

QUOTE(musone @ 2008 05 27, 15:00)

o šitą vadina "smirdaliuke", nes pamiršau pavadinimą - reik dar paieškoti blush2.gif

Stapelia Grandiflora smile.gif
Atsakyti
QUOTE(@asta @ 2008 05 27, 15:58)

@asta pas tave tai kaktusu rojus albume wub.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mazoji_s: 27 gegužės 2008 - 15:10
QUOTE(@asta @ 2008 05 27, 16:03)
Stapelia Grandiflora smile.gif

notworthy.gif

mazoji čia tu apie ką?
Atsakyti
QUOTE(Mazoji_s @ 2008 05 27, 15:03)
ps tave tai kaktusu rojus albume  wub.gif  thumbup.gif  drinks_cheers.gif

aciuks.gif 4u.gif
Iki rojaus dar toli ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 05 27, 09:20)
O tu man kartais tokios kazkada nedavus? Nepamenu is kurios forumietes gavau dovanu uz kazkokius mainus  blush2.gif Labai jau panasi. Grazus ziedeliai  wub.gif

Na kad nedaviau dar niekam ax.gif aciu, bet mano ziedelius palyginus su kai kuriu forumieciu, tai maniskiai tik menkutis trupinukas smile.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolituxxx: 27 gegužės 2008 - 15:37
o aš tai labai noriu pamatyti tą emigrantą iš Graikijos? lotuliukas.gif

Papildyta:

Iki rojaus dar toli ax.gif
[/quote]
@Asta , ar tau kvaršinau galvą prieš savaitę su gymnų spalva?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pabirze: 27 gegužės 2008 - 15:57
QUOTE(pabirze @ 2008 05 27, 15:54)

@Asta , ar tau kvaršinau galvą prieš savaitę su gymnų spalva?

Kogero,apie gelsvą gymną kalbėjom smile.gif o ką?
Atsakyti
QUOTE(@asta @ 2008 05 27, 17:02)
Kogero,apie gelsvą gymną kalbėjom smile.gif o ką?

o tai gali pasikeist spalva tarkim iš gelsvos į rausvą, jei pumpurai neprasiskleidę ir dideli, radau vieną gymną kaip savo ir tikrai man atrodo bus arba žalsvas arba gelsvas, nes rausvą turiu pati ir galiu palyginti
Atsakyti
QUOTE(pabirze @ 2008 05 27, 16:12)
o tai gali pasikeist spalva tarkim iš gelsvos į rausvą, jei pumpurai neprasiskleidę ir dideli, radau vieną gymną kaip savo ir tikrai man atrodo bus arba žalsvas arba gelsvas, nes rausvą turiu pati ir galiu palyginti

unsure.gif kol pumpurai visai maži jie būna arba raudoni arba žali,ir auga taip pat... pvz.mano žalsvo pumpurai buvo raudoni,tikrai nesitikėjau,kad pražys žalsvai.Tikra spalva pasimato tik prasiskleidus,ir tai jei gauna daugiau saulės,spalva gali šiek tiek keistis.Sunku su tais gymnais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(@asta @ 2008 05 27, 14:58)
Mammillaria matudae

Aciukas, o jau taip norejau tiketi, kad gal kartais ne mamka doh.gif
Atsakyti
O jums nebuvo kad kaktusas Zygocactus( Schlumbergera) iš karto numirė po žydėjimo?
Atsakyti
QUOTE(@asta @ 2008 05 27, 17:26)
unsure.gif  kol pumpurai visai maži jie būna arba raudoni arba žali,ir auga taip pat...  pvz.mano žalsvo pumpurai buvo raudoni,tikrai nesitikėjau,kad pražys žalsvai.Tikra spalva pasimato tik prasiskleidus,ir tai jei gauna daugiau saulės,spalva gali šiek tiek keistis.Sunku su tais gymnais  biggrin.gif

ačiū už info, tada nesigundysiu - gal pasiseks ir parduotuvėj pražys lotuliukas.gif o tada ir griebsiu lotuliukas.gif
Atsakyti