Įkraunama...
Įkraunama...

kaktusai

Oi kokios naujienos geros kad jau kaktusiukai Lietuvoj thumbup.gif
Tai ryt gal imanoma jau bus ir pas Crassula uzsukti g.gif
Atsakyti
Nu tai ir neturiu as dar tu kaktusu. Ir Kaktusine nieko man neparase darrrr.... doh.gif

Neturesiu ko atduoti blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Crassula: 01 birželio 2008 - 18:04
QUOTE(Daivike. @ 2008 06 01, 18:07)
Gymnocalycium damsii. O sukulentus aš irgi į kaktusų žemę sodinu.
Va čia gali į gymniukus akis paganyt.
http://gymnocalycium...ium-damsii.html

ačiukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JuzTea @ 2008 06 01, 16:27)
Tai kaip su tuo kaktusų dalinimusi? Mano mama su tėčiu pirmadieni, antradieni ir trečiadieni važiuos į Kauną. Ar bus galimybių pasiimt?

jei nebus kam pasiimt , ir crassulai neišeis pasiimt, aš galiu paimt , sutikus juos autostradoj smile.gif antradienį
bet kuriuo laiku
Atsakyti
Aš tai neįsivaizduoju, kaip jie išgyvena kelionę iš čekijos, mėtymus visokius pašte ir dar kiek taraponės kol būna įsodinti į žemes unsure.gif
Atsakyti
Gal gali kas pasakyt, kaip šis kaktusėlis vadinasi? Neatpažintųjų temoj taip ir negavau atsakymo...
Ačiū
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vija: 01 birželio 2008 - 22:00
Panasu, kad opuntia cia ax.gif

O as skaitau, ka per savaitgalipriraset, ir tyliai kikenu - visos pas Crassula pirmadieni jau suplanavusios, o kaktusu tai ner dar smile.gif Visai jau mums cia galveles susisuko doh.gif
Atsakyti
Tai kad labai jau laukiam mirksiukas.gif
Tai net ir nesvarbu ar turi ji tuos kaktusiukus ar ne lotuliukas.gif
Nusiaubsim jos darzeli blush2.gif
Atsakyti
Sveikos,

Pasiemiau dyyydelę dėžę penktadienį, visą vakarą klūpojau, į maišiukus kiekvienai dėliojau, savo radus vis vyniojau vyniojau - širdis dainavo smile.gif dauguma kaktusų yra, pas mane tik vieno nėra, pas kitas panašiai, tik kas norėjo sėklų - vėl nėr.

Šiandien galiu nuo 18val. kur nors prie Akropolio ar dar kur nors išdalint vilnietėms kaktusus.

O kaunietėm galiu per autobusų siuntas perduot, o gal kas nors važiuos į Kauną ir nuveš...? Jei ką Crassula ar pas ką jum patogiau, parašykit kontaktus savo kur siųsti.

Laukiu pasiūlymų, pasiruošus dalyboms pioneers.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaktusine @ 2008 06 02, 07:22)
tik kas norėjo sėklų - vėl nėr.

Šiandien galiu nuo 18val. kur nors prie Akropolio ar dar kur nors išdalint vilnietėms kaktusus.

thumbup.gif sveikinimai sulaukus.

Kaip supratau sėklų nėr. mastau.gif O mano buvo užsakyta du pakeliai sukulentų sėklyčių. Tai man kaip ir nėra ko eit, ar ne? :.ax:

fenestraria buvau užsakius. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Enija: 02 birželio 2008 - 07:20
QUOTE(Kaktusine @ 2008 06 02, 08:22)
Sveikos,

Pasiemiau dyyydelę dėžę penktadienį, visą vakarą klūpojau, į maišiukus kiekvienai dėliojau, savo radus vis vyniojau vyniojau - širdis dainavo smile.gif dauguma kaktusų yra, pas mane tik vieno nėra, pas kitas panašiai, tik kas norėjo sėklų - vėl nėr.

O kaunietėm galiu per autobusų siuntas perduot, o gal kas nors važiuos į Kauną ir nuveš...? Jei ką Crassula ar pas ką jum patogiau, parašykit kontaktus savo kur siųsti.
Laukiu pasiūlymų, pasiruošus dalyboms  pioneers.gif

O gerai!!! Tai as pasiimu visus kaktusus. Tradiciskai blush2.gif unsure.gif
Seklu gaila kad nera, bet is kitos puses- bus maziau darbo.

Atsakyti
QUOTE(Kaktusine @ 2008 06 02, 07:22)
Sveikos,

Laukiu pasiūlymų, pasiruošus dalyboms  pioneers.gif

Labas rytas 4u.gif

Jei Tavo koordinatės nepasikeitę (aš jas, žinoma užmiršau), gal galės vaikai paimti iš namų? Gal susiderinsim AŽ?
Turbūt mano vazonikai labai daug vietos užėmė?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilioja: 02 birželio 2008 - 07:25