Kažkuri nenustebkit ir man pasakykit kas ten tokio, smalsu
Kažkaip šiemet čekas dovanų pagailėjo, pernai atsimenu visą maišą įdėjo. Šiemet radau vieną kažkokią, tai įmečiau net neatsimenu kam ir neatsimenu kas ten buvo, bet man rodos ant pakučio parašyta bus "Zdarek" ar kažkas tokio.
Kaktusine, o nepameni - mano visi buvo?
Svarbiausia tai jojoana ar kaip ten jis 
As tai vakar su Neemzal'iu visa kolekcija profilaktiškai nupurskiau, jei uzsilenks - bus daug vietos ant palangiu
Nupurskiau visus, palanges slapiu skudureliu nuvaliau. Bo ta zaraza erke, tai ojoj koks siaubas. Lauke tai medelius dekoratyvinius jau pradejo est visoks brudas. Kai ziemos nebuvo, o dabar dar sausa, tai veses sitas geris. Tiek namie, tiek lauke.
As tai vakar su Neemzal'iu visa kolekcija profilaktiškai nupurskiau, jei uzsilenks - bus daug vietos ant palangiu
Tai vat deze partysiau. Saviskius jau apziurejau. Dovanu teisybe nera...Jajoanu lobiviju pas mane nera, ir pas auge nera... Ir mammmmku nera
Bet kai kuriuos augaliukus po du idejo- tai manau, kad tikrai geriau norimu gauti , nei zdareku
, nors praeitu metu zdarekai manyje "sukele" nauja meiles audra.
Ai, tai cia buciau uzmirsusi per tas audras svarbiausia info-
Uz kelione i Kauna reikia Kaktusinei 20 litu surinkti, kadangi, reiks pervesti, tai dar 2 lt. prisides hansa bankui- nu, kad siukstu nenubiednetu
- tai atsiimant- po 2,20 lt. nepamirskit
Bet kai kuriuos augaliukus po du idejo- tai manau, kad tikrai geriau norimu gauti , nei zdareku
Ai, tai cia buciau uzmirsusi per tas audras svarbiausia info-
Uz kelione i Kauna reikia Kaktusinei 20 litu surinkti, kadangi, reiks pervesti, tai dar 2 lt. prisides hansa bankui- nu, kad siukstu nenubiednetu
nusiminiau
, labai jos norėjau , o kas yr pas mane , jei nesunku pažiopsok
ech
ech
QUOTE(Tina* @ 2008 06 03, 11:18)
Kaktusine, o nepameni - mano visi buvo?
Svarbiausia tai jojoana ar kaip ten jis 
Nupurskiau visus, palanges slapiu skudureliu nuvaliau. Bo ta zaraza erke, tai ojoj koks siaubas. Lauke tai medelius dekoratyvinius jau pradejo est visoks brudas. Kai ziemos nebuvo, o dabar dar sausa, tai veses sitas geris. Tiek namie, tiek lauke.
o mano kaktusus vėl miltuotasis užpuolė...
eilinį pavasarį, kaip sakant
as ir nevisus gavau kaktusiukus, o dovanu ir nebuvo
pernai tai lyg rebutija gavau..
O kas pernai dovanų buvo?
nebepamenu
Kažin mano abi havortijos ir crassulos parvažiavo
aš jų labiausiai laukiau
Jojoana turiu,bet kaip sunkiai adaptuojas... matysim kaip su ja bus
Kažin mano abi havortijos ir crassulos parvažiavo
QUOTE(Enija @ 2008 06 02, 23:23)
patupdžiau į žemę savo fritias. K
Dabar tokie truputuką pavargę, nudžiuvusiomis šaknikėmis. Kaip sukulentai pakelia gyvenimą nuogomis šaknimis nesu skaičiusi. Tikiuosi, kad jie pajus norą gyventi ir augs.
Dabar tokie truputuką pavargę, nudžiuvusiomis šaknikėmis. Kaip sukulentai pakelia gyvenimą nuogomis šaknimis nesu skaičiusi. Tikiuosi, kad jie pajus norą gyventi ir augs.
o kaip šitie augaliukai prižiūrimi, ar labai sunkiai?
O tai jis savo nuoziura vietoj to ka uzsakem, idejo kazka, ko neuzsakem 
Papildyta:
Crassula o koki tau skanesta atnest?
As galeciau uzsukt tarpe tarp 19 ir 20 val. jei MB neuzsioziuos ir pametes. Su truliku tingiu laaabaaai...
Papildyta:
Crassula o koki tau skanesta atnest?
Nu jis įdėjo vieną mažą dovaną pagal mano žinias čekiškai vadinamą zdarek'u
Sąskaitoj pažymėta, kad pervedėm daugiau ir likutis Kč nurodytas, aišku jis tų pinigų į dėžę neįdėjo, o paliko kitam kartui matyt kai užsakinėsim.
Sąskaitoj pažymėta, kad pervedėm daugiau ir likutis Kč nurodytas, aišku jis tų pinigų į dėžę neįdėjo, o paliko kitam kartui matyt kai užsakinėsim.
QUOTE(Kaktusine @ 2008 06 03, 11:01)
Nu jis įdėjo vieną mažą dovaną pagal mano žinias čekiškai vadinamą zdarek'u
O jei neužsakinėsim
niu tai liuks , dabar tikrai reiks užsakinet 
Papildyta:
įdomu butu pažiopsoti ką lenkas turi , viens ir kits
Papildyta:
įdomu butu pažiopsoti ką lenkas turi , viens ir kits