Įkraunama...
Įkraunama...

kaktusai

Kad jie visada taip sako... unsure.gif

Be to ten kai kurių mažiukų aš ir už dyką neimčiau blush2.gif

O ką pirkai,ką matei gero? Aš šiandien neturėjau ūpo ten važiuot,ir Augės nenuvežiau blush2.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @asta: 14 gegužės 2008 - 19:24
Mes buvom gal pries dvi savaites g.gif
Tai ten ir taip nieko nebuvo bet kazkoki viena vargna norejau priglausti tai kad uzsiputojo kad neparduosim dar vyras bande reikala taisyti tai sakau geriau tu su jom neprasidek schmoll.gif nereikia man to kaktuso nes paskui negausi pirkti ir skintu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 05 13, 16:49)
Va sita uzsispyrele pirma karta prazydo, laukit foto:)

o ji pas tave db tokio dydzio? ir zydi? ax.gif
pas mane atrodo tokia pat, bet negarantuoju... g.gif ir ji jau kelinti metai man nelabai rodo savo "emocijas". nzn ar jai patinka pas mane ar nelabai... nors kitos puikiausiai zydi (kitokios). ne jau sita tokia uzsispyrusi unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Tina* @ 2008 05 14, 08:43)
Apie ka jus vis cia?

aij cia nieko blogo, apie ka tu pamastei 4u.gif tiesiog dar is temos pradzios tema gvildenama. senos naujienos mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Daivike. @ 2008 05 14, 10:53)
Nekreipk demesio mirksiukas.gif Mazoji_s nusprende, kad as angliukais antakius dazau, o ne kaktusam saknis barstau. Ne visi, Vilioja, tavo bajerius supranta doh.gif

taigi as supratau, juokas cia buvo ir tiek ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pabirze @ 2008 05 14, 13:44)
aš buvau, kaktusai visi tie patys ir sakyčiau šiuo prekių vežimu visai kaktusų nevežė ir iš viso šiandien ten niūru - labai tuščia - urmininkai iš peties pasidarbavo lotuliukas.gif

mergaitės, pasakykit jūs man tuparikei: o kur konkrečiai ta kaktuzų fazenda lotuliukas.gif prie onko yra?? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 05 14, 19:19)
A kur mus cekai?  g.gif Dabar jau ir as susidomejau  ax.gif

Objednávky, které dojdou cca do poloviny února 2008, budou odeslány v 1. etapě – 15.5.
Tai yra - užsakymai, kurie išsiųsti iki 2008 m pusės, bus išsiųsti gegužės 15.

Bet nebūna taip, kad štampas būtų uždėtas būtent tą dieną. Gal nemažai užsakymų turi, tai kol visiems sudeda, užadresuoja - daug darbo, pagal tai kaip aš juos rūšiuoju sprendžiu smile.gif Čekas niekada nerašo, kad va išsiųsta ir panašiai, o aš irgi neįkirėju, užsakiau, pinigus pervedžiau, pasitikslinau ar gavo ir kantriai laukiu smile.gif
Tai va, be kokių poros savaičių nuo šiandien nelabai jų ir tikiuosi gaut. Būna dar pašte vos ne savaitę pralaiko - sunku lapelį atnešt nors ne taip ir toli gyvenau nuo pašto.

Būkit ramios su kaktusais ir $ nepabėgau 4u.gif Nedaug jau liko laukti.
Atsakyti
QUOTE(upsikaz @ 2008 05 15, 01:11)
mergaitės, pasakykit jūs man tuparikei: o kur konkrečiai ta kaktuzų fazenda  lotuliukas.gif prie onko yra??  g.gif

kaune, prie onkologinio dispanserio yra gėlių sandėlys , berods sakalų 15, tik gėlės vadinasi, pravažiuoji onkologinio d. stovėjimo aikštelę ir po kaire jis bus - nemokugerai paaiškint. ten ne tik kaktusai, bet neįsivaizduok, kad ten rojus lotuliukas.gif , bet už senius ar maxima daug geriau, tuo labiau kad jie patys iš čia ima prekes ir užsimeta nemažą antkainį lotuliukas.gif
Atsakyti
[quote=Mazoji_s,2008 05 14, 23:39]
o ji pas tave db tokio dydzio? ir zydi? ax.gif
Papildyta:
Oi foto pamirsau doh.gif Namo grizus parodysiu.

[quote=Kaktusine,2008 05 15, 07:13]
Būkit ramios su kaktusais ir $ nepabėgau 4u.gif Nedaug jau liko laukti.
[/quote]
Kai tu imiesi reikalo - mes ramios 4u.gif Siaip ti uzklausiau ax.gif
Papildyta:
Auge, gal nori siandien vakare pas mane uzsukt pasiimt savo kaktuseliu, abu maziukus tau pasodinau, nes tos vilnietes antros daugiau negaudysiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tina*: 15 gegužės 2008 - 09:19
QUOTE(pabirze @ 2008 05 15, 09:06)
kaune, prie onkologinio dispanserio yra gėlių sandėlys , berods sakalų 15, tik gėlės vadinasi, pravažiuoji onkologinio d. stovėjimo aikštelę ir po kaire jis bus - nemokugerai paaiškint. ten ne tik kaktusai, bet neįsivaizduok, kad ten rojus lotuliukas.gif , bet už senius ar maxima daug geriau, tuo labiau kad jie patys iš čia ima prekes ir užsimeta nemažą antkainį lotuliukas.gif

ačiukas 4u.gif
tenka man, deja, ta kryptimi kartais pavažinėti verysad.gif , tai reiks pasidairyti nuotaikais prasiskaidrint ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 05 15, 10:25)

Auge, gal nori siandien vakare pas mane uzsukt pasiimt savo kaktuseliu, abu maziukus tau pasodinau, nes tos vilnietes antros daugiau negaudysiu.

Dėkui , rašau į AŽ
Atsakyti
Vel praziopsojau subdenudatos ziedo issiskleidima verysad.gif
Atsakyti
Norėjau paklaust, jūsų kaktusai jau balkone ar dar namie?
Jau norėčiau išnešt, bet mano balkonas nestiklintas, kažko baisu smile.gif Ar pridengiat naktim, kad nesušaltų. Dar reiktų nuo vėjo apsaugos kažkokios, kad neišnešiotų, nuo lietaus arne? Su stiklintu buvo paprasčiau...
Papildyta:
Mano tik vienas gymnas pumpuruotas... kažkokia nesąmonė, o gal dar per anksti nervinuos.
Atsakyti
Mano jau seniai lauke blush2.gif
išnešiau kai šiltos dienos buvo , o dabar žaidžiu kaip su mažais vaikais
nakčiai uždengiu plėvele , ji padaryta buvo apsaugot nuo lietaus aną vasarą , ir dar agro plėvele ,
žaidžiu , bet namo nenešiu , na nebent šalnos bus iki kokių 7

kelis kaktusiukus ties parnešiau namo , nes matėsi kad jiems nepatiko
o kiti man atrodo puikiai laikosi ir augt pradėjo

dar kol kas pridengiu nuo saulės , kai būna labai kaitri
Atsakyti