Įkraunama...
Įkraunama...

Dėl vienišų mamų diskriminavimo

QUOTE(Lurdesita @ 2008 05 14, 16:59)
Nors jei sugalvos iš tikrųjų svarstyt, manau, kad į kovą kils ir ne vienišos mamos, bent jau aš tikrai.

Pirmas autobusas Klaipėda - Vilnius išvyksta rytoj 6 ryto.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 05 14, 17:02)
Pirmas autobusas Klaipėda - Vilnius išvyksta rytoj 6 ryto.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif būčiau piktas žmogus palinkėčiau, kad įstatymas būtų priimtas, o jūsų žmona liktų našle ir taptų tokia pat vieniša motina pagal šį įstatymą, bet gal jūs tik formuose prie žmonių kabinėjatės iš neturėjimo ką veikt ir to projekto net neskaitėt g.gif tad kaip sakoma duok... kelią 4u.gif
o dėl autobuso... ačiū, bet gydytojas man griežtai uždraudė ilgas keliones, o tuo labiau autobusais 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lurdesita: 14 gegužės 2008 - 16:11
QUOTE(Lurdesita @ 2008 05 14, 17:09)
o dėl autobuso... ačiū, bet ...

Tai kaip gi jūs tada kovosite? Aš tik padėti norėjau...
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 05 14, 17:16)
Tai kaip gi jūs tada kovosite? Aš tik padėti norėjau...

eina sau lotuliukas.gif negi tik vieną būdą ir težinot g.gif tikiuos jūs ne visose srityse taip siaurai mąstot g.gif sėkmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lurdesita @ 2008 05 14, 17:24)
eina sau lotuliukas.gif negi tik vieną būdą ir težinot g.gif tikiuos jūs ne visose srityse taip siaurai mąstot g.gif sėkmės 4u.gif

Tai kad tema tokia.... Blin, žmonės sako - eikim, pareikškim savo nuomonę, organizuoja, gauna leidimus mitingams, ateis policija, sustabdys eismą, žmonės vėluos su savo reikalais, vakare gaiš laiką žiūrėdami žinias...
O čia vat taip paprastai - aš žinau kitų būdu (greičiausiai geresnių). Bet nesako... Matyt viena įveiks visą koncepciją... Na tegu, dabar ramus. Reikėtų ir kitoms pasakyt, kad nebėr prasmės joms rinktis...
Atsakyti
Siūlau pasiskaityti pačią šeimos politikos koncepsiją, o ne jos interpretaciją delfije. Koncepcija - tai ne įstatymas.
Atsakyti
o kas sakė, kad eisiu protestuot, dėlto, kad mūsų politikai sugalvojo dar vieną būdą sau reitingus tarp tam tikrų socialinių sluoksnių pasikelt g.gif lyg ir aiškiai, lietuviškai rašiau, kad jei bus nutarta pateikt seimo balsavimui tokią šio įstatymo formuluotę. Oi kaip kai kuriems dar reikia skaityt mokytis cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Lurdesita @ 2008 05 14, 15:59)
Nors jei sugalvos iš tikrųjų svarstyt, manau, kad į kovą kils ir ne vienišos mamos

butent, nes sis istatymas liecia visas moteris, net ir dar neturincias vaiku ar esancias santuokoje, nes niekada negali zinot kaip gyvenimas pasisuks
Atsakyti
blink.gif blink.gif kas cia per nesamone???
Mano protas neisnesa, to ka skaiciau.... doh.gif
einu dar karta perskaitysiu....

Nu, labai fain...uzdrauskime abortus ir pasmerkime tas mamas...
pasmerkime visas nasles, pisliu vyru su mazais gimusiais ar uzsimezgusiais vaikuciais paliktas.... schmoll.gif
kuo labiau apie tai mastau, tuo labiau siutas ima...
esu ragavus vienisos mamos duonos, zinau kas tai yra, zinau kiek daug palaikymo reikia nepilnoms seimoms, tiek mamos/tevo, tiek vaiku atzvilgiu, o cia.... doh.gif
Vien skaitymas apie toki dalyka jau skaudina...ka kalbet apie kazkokius veiksmus
Atsakyti
Man geda gyventi tokioje salyje, kur leidziami tokie istatymai mega_shok.gif
Sita koncepcija priestarauja ir vaiku teisems i lygybe, ir KOnstitucijai, ir ne kiek nesiderina ir juokingai atrodytu salia istatymo, draudziancio abortus. Moterys, paliktos su pilvu vienos, bus priverstos gimdyti, o po to buti zeminamos valstybes...ju vaikai taip pat bus isskirtiniai blogaja prasme... blush2.gif

As esu vienisa mama. BEt jei valstybe ir duotu kazkokia parama antra karta besituokiantiems, tikrai nesituokciau tik del tu varganu litu, kuriuos jie siulo... Zmones tuokiasi ne del pasalpu... g.gif
Atsakyti
Prisiminkime gana neseną praeitį. Kai žmonės buvo tikintys, kai skyrybos buvo nenuplaunama gėda, kai nesantuokiniai vaikai buvo dar didesnė gėda... Kas pasikeitė nuo to laiko? Ar tapome laimingesni? Ar laimingesni vaikai?
Gal žmones reikia priversti būti laimingiems? Pasirinkimas - tai visada abejonė. O abejonę dažniausiai lydi savigrauža.
Atsakyti
QUOTE(Lurdesita @ 2008 05 14, 16:59)
nors aš ne vieniša mama, bet straipsnis šokiravo blink.gif nors darbe su moterim pakalbėjom ir nusprendėm, kad tai tik dar vienas būdas kai kurioms politinėms jėgoms išplaukt į populiarumo viršūnes prieš rinkimus kaip ir abortų draudimo įstatymas doh.gif
Nors jei sugalvos iš tikrųjų svarstyt, manau, kad į kovą kils ir ne vienišos mamos, bent jau aš tikrai.

vienisos mamos statusas yra laikinas.
Atsakyti