Įkraunama...
Įkraunama...

Dėl vienišų mamų diskriminavimo

QUOTE(Medinis @ 2008 05 15, 14:09)
Ką jūs padarėte, kad išrinktų tuos kandidatus, už kuriuos jūs balsavote?

Jums ataskaitos neduosiu smile.gif

O emigruot tai tikrai metas.
Atsakyti
QUOTE(Rudeneja @ 2008 05 15, 17:25)
Jums ataskaitos neduosiu smile.gif
O emigruot tai tikrai metas.

tai gal darom vistuotinį streiką? g.gif
Jeigu priims šį sprendimą, susikraunam lagaminus ir visa masė su plakatais ir vaikais ant rankų vienišų mamų, paliekam Lietuvą.
Atsakyti
Sveiki 4u.gif

Na ką gi, patvirtino verysad.gif

Kažkaip trūksta pas mus pilietinio aktyvumo, nors manau, kad daugumai ši koncepcija nepriimtina. schmoll.gif

Tvyro jausmas, kad "vis tiek aš nieko nepakeisiu"... Bet tai netiesa! Išeitume visos po vieną į gatves, tai būtų minia bigsmile.gif

Ką dar galima padaryti
, kad būtume išgirsti?

visų pirma, siūlau nebalsuoti už seimanarius, balsavusius už koncepciją.

http://www3.lrs.lt/p...p_bals_id=-2012

Nesunku prisiminti 9, balsavusių prieš, pavardes. smile.gif

Paskui dar galime laiškelius (emailus galima rast paspaudus ant pavardės šiame psl) rašyt savo apygardos (ir ne tik) seimūnams. Aš žadu bent Steponavičiui brūkštėlt padėką, kitiem pasmerkimą (ypač nedalyvavusiems). Vieną sakinį ar pan, nes nieks neskaitys paklodžių, bet tiesiog - nuomonei išreikšt.

Aktyvieji "šeimininkai", kurių šiandien daugybė būriavosi prie Seimo, tai rašo tokius laiškus savo apygardos seimo nariams! Nėr ko stebėtis, kad jie išgirsta tik juos. doh.gif

Hmmm... dar būtų galima remti pvz NVO ir kitas organizacijas, kurios kovoja už tuos dalykus. Arba pasiūlyti joms kažkokią pagalbą. g.gif

Peticijas pasirašinėt irgi galima, nors sudėtinga su jomis, oficiali peticija tik dėl galiojančio įstatymo gali būt, jei teisingai suprantu Peticijų įstatymą.

Nors aišku, ir neoficiali peticija gali parodyti visuomenės nuomonę. 4u.gif

Tai va taip... lašas po lašo, akmenį pratašo. Pradėkim lašint? drinks_cheers.gif

Atsakyti
Juokingiausia kad Antanas Bosas balsavo Uz-prajuokino lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
Medini, ką Tu čia veiki tarp vienišų mamyčių??? Nuotakos ieškai??? Man rodos, Tu tikrai pasiklydai...
Atsakyti
as tai neskaiciau ir neskaitysiu to bredo biggrin.gif
ka jie gali gero sugalvot, nusprest, priimt...jus i juos ten visus paziurekit. saika baisuku nevisai protingu-girtuokliai, vagys, melagiai...apie seimunus as lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Savannaa @ 2008 05 18, 00:25)
as tai neskaiciau ir neskaitysiu to bredo  biggrin.gif
ka jie gali gero sugalvot, nusprest, priimt...jus i juos ten visus paziurekit. saika baisuku nevisai protingu-girtuokliai, vagys, melagiai...apie seimunus as  lotuliukas.gif

kaip tu apie seimunai, tai taip seimunai apie vienisas mamas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nirvana @ 2008 05 15, 19:11)
tai gal darom vistuotinį streiką?  g.gif
Jeigu priims šį sprendimą, susikraunam lagaminus ir visa masė su plakatais ir vaikais ant rankų vienišų mamų, paliekam Lietuvą.

Tai reikstu pralaimejima, as greiciau uz tai, kad reikalauti tokiems politikams palikti sali lithuania.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Snape @ 2008 05 15, 21:10)
Kažkaip trūksta pas mus pilietinio aktyvumo

drinks_cheers.gif
Atsakyti
nieko sau!!!! ne ne ne!! reik kazka daryti!!! rengti streika!!! virsune viskam.... sturmuot seima, *****!!!! cia diskriminacija naturaliausia!! siaip jau manyciau, kad kaip tik vienisos mamos turetu gauti daugiau lengvatu ir iv pasalpu- mes juk vienos, kas mums padeda????? uzsieni tokio marazmo niekur nerasi!!!! GEDA!!!!
Atsakyti
QUOTE(isdykusi mamyte @ 2008 05 22, 13:18)
nieko sau!!!! ne ne ne!! reik kazka daryti!!! rengti streika!!! virsune viskam.... sturmuot seima, *****!!!! cia diskriminacija naturaliausia!! siaip jau manyciau, kad kaip tik vienisos mamos  turetu gauti daugiau lengvatu ir iv pasalpu- mes  juk vienos, kas mums padeda????? uzsieni tokio marazmo niekur nerasi!!!! GEDA!!!!

hah.gif
Pirmiausia reikia užimti geležinkelio stotis ir centrinį paštą. O jūs skaitėte paruoštą dokumentą?
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 05 22, 14:24)
hah.gif
Pirmiausia reikia užimti geležinkelio stotis ir centrinį paštą. O jūs skaitėte paruoštą dokumentą?

klausyk, o tu vienisa mama?ar nasle?o gal daugiavaike motina???ka tu cia veiki isvis????
Atsakyti
QUOTE(isdykusi mamyte @ 2008 05 22, 13:51)
klausyk, o tu vienisa mama?ar nasle?o gal daugiavaike motina???ka tu cia veiki isvis????

Esu Lietuvos Respublikos pilietis. Čia apie tai, kas aš esu. O veikiu - išsakau savo nuomonę. Jūs klauskite, jei dar kažko nesuprantate, aš pasistengsiu paprasčiau viską pasakyt...
Atsakyti