Įkraunama...
Įkraunama...

Buitinės technikos priežiūra, valymas

QUOTE(artistė @ 2009 06 30, 12:58)
Nors ši tema apie buitinės technikos ir visokių prietaisų valymą, bet, nekurdama atskiros temos, noriu paklausti, ar pas jus po mikrobangų krosnele nesirenka vandens kondensatas? Aš vos ne kasdien valau balas po krosnele, nors ir nenaudojama būtų. Laikėme po ja medinę lentą, bet lenta greit supelijo. Ar kas nors susidūrė su tokia problema? Manau, šaldytuvas, ant kurio mikrobangė pastatyta, tikrai "nesidžiaugia" balomis g.gif

Gal saldymo kamera virsuje, ir del jos kaupiali dregme, o ne del mikrobanges. Gal kazkas su saldytuvu.

Nes kazkada pas mane taip stovejo, bet saldymo kamera buvo apacioje ir viskas gerai buvo, bet siaip girdejau kad negalima taip statyti blush2.gif
Atsakyti
O kaip valyti el.viryklę lygiu pagrindu, kad nepaliktų tokių kaip dėmių, net nemoku paaiškinti.. nešvarumai, kurie gaminimo metu apdrabsto ar aptaško viriklę nusivalo, bet ant pačio to rutulio, kuris kaista, lieka dėmės, kurių neina nuvalyt. Net nežinau, ar aiškiai aš čia pasakiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kavytė @ 2009 10 05, 16:32)
O kaip valyti el.viryklę lygiu pagrindu, kad nepaliktų tokių kaip dėmių, net nemoku paaiškinti.. nešvarumai, kurie gaminimo metu apdrabsto ar aptaško viriklę nusivalo, bet ant pačio to rutulio, kuris kaista, lieka dėmės, kurių neina nuvalyt. Net nežinau, ar aiškiai aš čia pasakiau g.gif

Amway orkaičių valiklis (oven cleaner) tik kaip naudot išsiaiškinkit. Kad paplakt reikia prieš naudojimą. užtepus - palaikyt ir tik tada sausai nuvalyt. Kitaip gali ir nenuvalyt smile.gif Ypač jei nesuplaksit prieš naudojimą smile.gif
Atsakyti
sveikos merginos,
noreciau isgirsti patarima kaip valyti keramikinio stiko pavirsiaus kaitlente, su skudureliu nesivalo tik atsiranda siaubingi valymo pedsakai, su dregna kempinyte ir pop servetelem irgi nieko gero.... o po keptuves toks siaubas atsirado net nemoku paaiskint doh.gif
Atsakyti
mamukai patarkit kuo valyti garu surinkeja ax.gif
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2009 11 05, 11:22)

Labai gerai nuvalo ZOOM valiklis is Amway.
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2009 11 05, 11:22)

Žiurint koks garų surinkėjas, bet aš savo visada išvalau su valomu pieneliu ar kremu.
Atsakyti
nebežinau kokią priemonę įsigyti, vyras taip apleido viryklę (nerūdyjančio plieno) doh.gif : įsisenėję riebalai ir pan. parynus kempinėle žiauriai braižosi verysad.gif
Atsakyti
Galbut Loc valymo pienelis tiktu? g.gif tinka plieniniams pavirsiams, angliskas pavadinimas butu - Loc Metal Cleaner 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zvuika @ 2009 11 02, 12:35)
sveikos  merginos,
noreciau isgirsti patarima kaip valyti keramikinio stiko pavirsiaus kaitlente, su skudureliu nesivalo tik atsiranda siaubingi valymo pedsakai, su dregna kempinyte ir pop servetelem irgi nieko gero.... o po keptuves toks siaubas atsirado net nemoku paaiskint  doh.gif

As manau, kad tiktu valymo pienelis. LOC Plus Super Cleaner. g.gif

QUOTE(Turkish @ 2009 12 04, 13:51)
Galbut Loc valymo pienelis tiktu?  g.gif  tinka plieniniams pavirsiams, angliskas pavadinimas butu - Loc Metal  Cleaner  4u.gif

Loc metal cleaner, ne pienelis, o pasta wink.gif
Papildyta:
QUOTE(saridon'e @ 2009 11 29, 10:51)
nebežinau kokią priemonę įsigyti, vyras taip apleido viryklę (nerūdyjančio plieno) doh.gif : įsisenėję riebalai ir pan. parynus kempinėle žiauriai braižosi  verysad.gif

LOC metal cleaner skirtas valyti pridegusius nerudijancio plieno puodus, keltuves. nuvalo apnasas nuo zalvario, nepoliruoto vario bei nerudijancio plieno. ax.gif
Atsakyti
sveikutes smile.gif ziuriu tematruputi apleista, bet gal kas uzklys ir atrasys ax.gif skaiciau cia daug patarimu kaip valyti orkaite, tik norejau dar paklausti, o kaip su lempute kuri yra viduj? ja galima valyti taip pat kaip ir visa orkaite? g.gif nes pas mane ji tokia apsitraukusi, tai kai pradedu kept, ji pradeda rukti... g.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites, gal kas nors turite dujine kaitlente ir garu surinkeja is firmos schlosser,buciau dekinga ,kad pasidalintumet informacija apie sia produkcija,nes visai susisuko galva g.gif
Atsakyti