Įkraunama...
Įkraunama...

Buitinės technikos priežiūra, valymas

QUOTE(Ritutė90 @ 2010 02 18, 22:20)
4u.gif kempinele/ g.gif as galvoju ,kad tai nuo kt.valymo priemoniu priklauso g.gif pati niekaip nenuvalau tu ratilu.. verysad.gif

Nea, tikrai ta kempinele nutrina visus ratilus, pridegimus thumbup.gif . O spec. priemone gal tik padeda taip greitai neapsinesti, nublizgina, padengia kaitlentes pavirsiu kokiu ten silikonu ar pan. Zodziu, visus ratilus ir pridegimus nuvaliau vien tik slapia Viledos kempinele, o po to padengiau kaitlente spec. priemone (pirkta dar siandien TP), tai ji nublizgino, bet jei buvo like keli mazi nudeguliukai, tai ju nenuvale schmoll.gif (tas mazas demeles specialiai buvau pasilikusi priemones isbandymui, bet jei buciau norejus, tai su kempinele buciau jas lengvai damusus biggrin.gif ) .
Atsakyti
QUOTE(eglaite2 @ 2010 02 18, 22:28)
Nea, tikrai ta kempinele nutrina visus ratilus, pridegimus thumbup.gif . O spec. priemone gal tik padeda taip greitai neapsinesti, nublizgina, padengia kaitlentes pavirsiu kokiu ten silikonu ar pan. Zodziu, visus ratilus ir pridegimus nuvaliau vien tik slapia Viledos kempinele, o po to padengiau kaitlente spec. priemone (pirkta dar siandien TP), tai ji nublizgino, bet jei buvo like keli mazi nudeguliukai, tai ju nenuvale schmoll.gif (tas mazas demeles specialiai buvau pasilikusi priemones isbandymui, bet jei buciau norejus, tai su kempinele buciau jas lengvai damusus biggrin.gif ) .

4u.gif isduokit paslapti iki galo ,kaip galutinai isvalyti kaitlente bigsmile.gif l. aciu,man niekad nesigavo... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritutė90 @ 2010 02 18, 22:34)
4u.gif isduokit paslapti iki galo ,kaip galutinai isvalyti kaitlente bigsmile.gif l. aciu,man niekad nesigavo... unsure.gif

Nuejau dar ir pasiziurejau i savo kaitlente, nu tikrai svari lotuliukas.gif.
Ogi tiek tu patarimu - kaip ir sakiau, parveze siandien vyras is Maximos uz 5,29lt Viledos tokia kempinele (tik uzklijuotas dar lipdukas su uzrasu kempinele keraminems kaitlentems).
user posted image
Pasiciupau ir tik sudrekinus vandeniu pradejau trinti - nu trinasi biggrin.gif . Visi tie nudeguliai ir ratilai nusivale. Po to tik nuvaliau kaitlente su skysta priemone, skirta tokioms kaitlentems, bet manau, kad cia jau nesvarbu kokia, nes visos jos pablizgina ir nuvalo, jei tik tu ratilu nera ax.gif . Stai ir viskas, tokia mano patirtis ir didelis dziaugsmas siandien, kad galu gale radau, kaip svariai nuvalyti isisenejusias demes mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(eglaite2 @ 2010 02 18, 23:27)
Nuejau dar ir pasiziurejau i savo kaitlente, nu tikrai svari lotuliukas.gif.
Ogi tiek tu patarimu - kaip ir sakiau, parveze siandien vyras is Maximos uz 5,29lt Viledos tokia kempinele (tik uzklijuotas dar lipdukas su uzrasu kempinele keraminems kaitlentems).

smile.gif l.aciu,pameginsiu,nes mane tokks nedavalymas veda is proto.. rolleyes.gif tikiuosi,pasiseks.. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritutė90 @ 2010 02 18, 23:41)
smile.gif l.aciu,pameginsiu,nes mane tokks nedavalymas veda is proto.. rolleyes.gif tikiuosi,pasiseks.. wub.gif

Ner uz ka 4u.gif . Parasykit, kaip sekesi mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(eglaite2 @ 2010 02 19, 00:03)
Ner uz ka 4u.gif . Parasykit, kaip sekesi mirksiukas.gif .

smile.gif kol kas niekaip nesiseke,nes Bige neradau tos rusies sluostes.. unsure.gif kai iseis,paziuresiu kitur ax.gif
Atsakyti
Sveikos...laukiu patarimų kaip išvalyti orkaitę, noriu, kad nereikėtų kaišti ir vargti...patarkite kokį chemikalą...orkaitė labai apleista... verysad.gif (nuomininkų dėka) verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amri: 21 vasario 2010 - 23:37
smile.gif ir as ieskkau budu... g.gif vakar sveiciau su senu dantu sepetuku.kempine ir valymo skysciu,taciau ratilai gyvuoja unsure.gif
Atsakyti
As siulyciau orkaite issivalyti is Amway orkaiciu valikliu. Suplaki, uztepi, palaikai 30 min ir nuvalai. Jei labai uzleista, tai ilgiau galima palaikyti. Tikrai efektinga.
Atsakyti
QUOTE(editule2552 @ 2010 02 22, 11:18)
As siulyciau orkaite issivalyti is Amway orkaiciu valikliu. Suplaki, uztepi, palaikai 30 min ir nuvalai. Jei labai uzleista, tai ilgiau galima palaikyti. Tikrai efektinga.

Kažkaip nepasiteisino man ta AMWAY...arba dėmės pas mane tokios "nerealios", arba naudoti nemoku , arba tiesiog tai daug reklamos...
Atsakyti
QUOTE(amri @ 2010 02 21, 23:36)
Sveikos...laukiu patarimų kaip išvalyti orkaitę, noriu, kad nereikėtų kaišti ir vargti...patarkite kokį chemikalą...orkaitė labai apleista... verysad.gif (nuomininkų dėka) verysad.gif

Aš savąją išvaliau su Koslitos gamintu ( lietuvišku ) orkaičių valikliu ,,Jėga plius" , pirkau purškiamą. Užpurški, palaikai kelias minutes ir nuvalai, kaip reklamoje biggrin.gif
jeigu labai apleista/ reikia , galima pakartoti, tik dirbti patarčiau su guminėmis pirštinėmis, rankoms jis nėra labai draugiškas g.gif , bet su pirštinėmis, viskas thumbup.gif Beja, kainuoja apie 6lt. Sėkmės! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(amri @ 2010 02 22, 01:36)

Dėl vidaus nieko nepasakysiu, dėka pirolizės, trys metai šios problemos neturiu. Bet išorę nepatarčiau valyti su amvėjais ir loc'ais - draugui visas nerūdyjantis plienas pradėjo rūdyti po gero pusmečio blink.gif
Atsakyti