Įkraunama...
Įkraunama...

Buitinės technikos priežiūra, valymas

Na tą Anway'jų laikiau užtepusi beveik valandą, dar pagremžiau schmoll.gif . tada suveikė,...bet suveikė.
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2010 02 26, 17:25)
Dėl vidaus nieko nepasakysiu, dėka pirolizės, trys metai šios problemos neturiu. Bet išorę nepatarčiau valyti su amvėjais ir loc'ais - draugui visas nerūdyjantis plienas pradėjo rūdyti po gero pusmečio  blink.gif

na va o pas mus irgi pastebėjau orkaitė visa baisi suodžiai nuėjusi, su skudureliu vis pavalau, bet prašosi ir chemijos kokios, buvau susiruošusi iš amway tą pirkti, bet jei sako išgraužia plieną, tai jau nebežinau... g.gif
Atsakyti
QUOTE(la_vita @ 2010 02 28, 15:23)
na va o pas mus irgi pastebėjau orkaitė visa baisi suodžiai nuėjusi, su skudureliu vis pavalau, bet prašosi ir chemijos kokios, buvau susiruošusi iš amway tą pirkti, bet jei sako išgraužia plieną, tai jau nebežinau...  g.gif

Orkaites vidus emaliuotas, tikrai nepragraus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritutė90 @ 2010 02 22, 01:19)
smile.gif ir as ieskkau budu... g.gif vakar sveiciau su senu dantu sepetuku.kempine ir valymo skysciu,taciau ratilai gyvuoja unsure.gif

Nepadejo Viledos kempinele? unsure.gif g.gif
Atsakyti
As tai dziaugiuosi kad isigyjau orkaiciu valikli,man jis labai gelbeja smile.gif Jei kam reikia turiu viena pardavimui uz savikaina ,per daug uzsisakiau ax.gif
Atsakyti
Pirmą kartą girdžiu, kad amway orkaičių valiklis kažką išgraužia. Naudojam ir viskas ten ok smile.gif
Atsakyti
Gal patarsit ka nors ekologisko indaplovems?
Atsakyti
QUOTE(amri @ 2010 02 22, 13:46)
Kažkaip nepasiteisino man ta AMWAY...arba dėmės pas mane tokios "nerealios", arba naudoti nemoku , arba tiesiog tai daug reklamos...

turbūt nemoki naudotis smile.gif man be problemų nuvalo wub.gif
Atsakyti
Norėjau paklaust, ar kas susidūrėt su VALYMO AKMENIU. Mačiau pirkt Ermitaže, tokioj dėžutėj su kempinėle ir jau su juo galima viską, atseit, valyt ax.gif Kaina 20Lt
Atsakyti
QUOTE(jurda @ 2010 04 25, 17:12)
Norėjau paklaust, ar kas susidūrėt su VALYMO AKMENIU. Mačiau pirkt Ermitaže, tokioj dėžutėj su kempinėle ir jau su juo galima viską, atseit, valyt ax.gif Kaina 20Lt

Aš valau su juo man jisai visai patiko ypač gerai valo keramikines ir metalines kriaukles, vonia, plyteles ir kranus su dušu. Man jis patinka. 4u.gif
Atsakyti
Tai pirksiu. Būčiau gal ir pirkus, bet ten rašo, kad paskui reikia gausiai nupklaut vandeniu. Tai pagalvojau, gal l.toksiškas ax.gif
Atsakyti
Su kuo valote orkaitės vidų, niekaip neatrandu pačios geriausios valymo priemonės
Atsakyti