QUOTE(speedy @ 2010 02 26, 17:25)
Dėl vidaus nieko nepasakysiu, dėka pirolizės, trys metai šios problemos neturiu. Bet išorę nepatarčiau valyti su amvėjais ir loc'ais - draugui visas nerūdyjantis plienas pradėjo rūdyti po gero pusmečio 
na va o pas mus irgi pastebėjau orkaitė visa baisi suodžiai nuėjusi, su skudureliu vis pavalau, bet prašosi ir chemijos kokios, buvau susiruošusi iš amway tą pirkti, bet jei sako išgraužia plieną, tai jau nebežinau...
QUOTE(la_vita @ 2010 02 28, 15:23)
na va o pas mus irgi pastebėjau orkaitė visa baisi suodžiai nuėjusi, su skudureliu vis pavalau, bet prašosi ir chemijos kokios, buvau susiruošusi iš amway tą pirkti, bet jei sako išgraužia plieną, tai jau nebežinau... 
Orkaites vidus emaliuotas, tikrai nepragraus
QUOTE(Ritutė90 @ 2010 02 22, 01:19)
Nepadejo Viledos kempinele?
Gal patarsit ka nors ekologisko indaplovems?
QUOTE(amri @ 2010 02 22, 13:46)
Kažkaip nepasiteisino man ta AMWAY...arba dėmės pas mane tokios "nerealios", arba naudoti nemoku , arba tiesiog tai daug reklamos...
turbūt nemoki naudotis
Norėjau paklaust, ar kas susidūrėt su VALYMO AKMENIU. Mačiau pirkt Ermitaže, tokioj dėžutėj su kempinėle ir jau su juo galima viską, atseit, valyt
Kaina 20Lt
QUOTE(jurda @ 2010 04 25, 17:12)
Norėjau paklaust, ar kas susidūrėt su VALYMO AKMENIU. Mačiau pirkt Ermitaže, tokioj dėžutėj su kempinėle ir jau su juo galima viską, atseit, valyt
Kaina 20Lt
Aš valau su juo man jisai visai patiko ypač gerai valo keramikines ir metalines kriaukles, vonia, plyteles ir kranus su dušu. Man jis patinka.
Tai pirksiu. Būčiau gal ir pirkus, bet ten rašo, kad paskui reikia gausiai nupklaut vandeniu. Tai pagalvojau, gal l.toksiškas
Su kuo valote orkaitės vidų, niekaip neatrandu pačios geriausios valymo priemonės