Amway indų ploviklis irgi neblogai kvapus panaikina
Patarkite, kuom dar būtų galima išvalyti vidinį orkaitės stiklą, ten kaip suprantu prikepę riebalai ir pan. (paveldėjom tokią) bandžiau su amway orkaičiu valikliu, drauge sakė jis jau turbo viską nuims. Na ir ką užpyliau palaikiau gal 30 min. ir nieko , nei vienas apskretimas nenusivalė. Matyt beviltiška? Ar turite dar ką pasiūlyti?
QUOTE(Monalli @ 2014 02 18, 14:55)
Patarkite, kuom dar būtų galima išvalyti vidinį orkaitės stiklą, ten kaip suprantu prikepę riebalai ir pan. (paveldėjom tokią) bandžiau su amway orkaičiu valikliu, drauge sakė jis jau turbo viską nuims. Na ir ką užpyliau palaikiau gal 30 min. ir nieko , nei vienas apskretimas nenusivalė. Matyt beviltiška? Ar turite dar ką pasiūlyti?
Aš tai visada tokius dalykus valau su spec peiliukais skirtais stiklo keramikai pagramdyti.
QUOTE(Jūračiukas2 @ 2014 02 18, 14:55)
Aš tai visada tokius dalykus valau su spec peiliukais skirtais stiklo keramikai pagramdyti.
gal turite foto kaip jie atrodo kur galima įsigyti?
sveikos, nezinau I kuria tema net rasyti. turim beda, parsivezem maitinimo kedute kudikiui, isivaizduojate turbot kaip atrodo, plastmasine su ceratu vadinamu, nu ir kol buvo vezama, ji buvo ideta I ta vadinama didele turgine tase, tai ta tase nudaze plastmases ir cerata ir tiek isigere
bandziau is su fairy, ir su milteliais valyt, neisvalo, padekit, patarkit kuo isvalyt, ar jau viskas, isigere ir viskas?
QUOTE(Monalli @ 2014 02 18, 16:04)
gal turite foto kaip jie atrodo kur galima įsigyti?
Štai toks
My Webpage
QUOTE(Monalli @ 2014 02 18, 13:55)
Siandien apturejau "paveldetos" purvinos orkaites valyma. Tai valiau su lietuvisku orkaiciu valikliu jega plius
Mamukai, gal kas pades - vaikas paliku klijuotu pirstu anspaudus ant led tv. Stiklo plovykliai nepadeda, badziau net svelniai su melanino kempine - nieko. reiktu kazkokio tirpyklio, bet baisu sugadinti TV ekrana
QUOTE(Furby's @ 2014 04 05, 10:36)
Mamukai, gal kas pades - vaikas paliku klijuotu pirstu anspaudus ant led tv. Stiklo plovykliai nepadeda, badziau net svelniai su melanino kempine - nieko. reiktu kazkokio tirpyklio, bet baisu sugadinti TV ekrana
Pabandyk su WD 40 tepalu: http://diply.com/int...s-wd-40/31903/2, gal pavyks
Sveikos,
Matau daug pridiskutuota del indukciniu valymo. Bet man idomu kaip jus valote po kiekvieno panaudojimo?
nes lieka visokie dryziai antspaudai ir pan.
Kiekviena karta juk nesinori valyti su tuo spec. valikliu. Norisi kazkuo greitai....
Kaip manot gal su stiklu valikliu butu galima valyti?
Matau daug pridiskutuota del indukciniu valymo. Bet man idomu kaip jus valote po kiekvieno panaudojimo?
nes lieka visokie dryziai antspaudai ir pan.
Kiekviena karta juk nesinori valyti su tuo spec. valikliu. Norisi kazkuo greitai....
Kaip manot gal su stiklu valikliu butu galima valyti?
Mergaitės gal patarsite su kuo valyti nerudijančio plieno paviršius? Nusipirkome gartraukį, kuris mane jau erzina
valyk su kuo nori vistiek lieka valymo žymės.
Taip pat gal kuri nors yra atradusi slaptą ginklą keraminių kaitlenčių valymui?
Taip pat gal kuri nors yra atradusi slaptą ginklą keraminių kaitlenčių valymui?