Įkraunama...
Įkraunama...

Buitinės technikos priežiūra, valymas

Vos neapsiverkiau,kai nauja infraraudonųjų spindulių kaitlentė susigadino tik dėl to,kad užbėgo grybų nuoviro...gal kas patartų kuo valyti?o gal reikėjo iš karto valyti dar beverdant?to nepadariau ir dabar nenusivalo niekaip.gal kas kokią gerą priemonę žinot?
Atsakyti
QUOTE(_Mergicka_ @ 2014 06 27, 08:46)
Mergaitės gal patarsite su kuo valyti nerudijančio plieno paviršius? Nusipirkome gartraukį, kuris mane jau erzina  smile.gif valyk su kuo nori vistiek lieka valymo žymės.

Yra stebuklingas skystis, Neoblank, Dr. Weigert gamintojo produktas. Jį gavau kartu su šaldytuvu, džiaugiausi, kad valo tikrai kaip kokios reklamoj. Bet va, pasibaigė, tai tikra bėda, nes jo pas mus neįmanoma nusipirkti, nebent atsisiųsti.
Parduotuvėj konsultantė pasiūlė Miele Pflegemittel fur Edelstahl. Galiu pasakyti, kad nuvalo gerai, nepalieka žymių. Bet Neoblank - geresnis, efektas ilgiau laikosi tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(_Mergicka_ @ 2014 06 27, 08:46)
Mergaitės gal patarsite su kuo valyti nerudijančio plieno paviršius? Nusipirkome gartraukį, kuris mane jau erzina  smile.gif valyk su kuo nori vistiek lieka valymo žymės.

Taip pat gal kuri nors yra atradusi slaptą ginklą keraminių kaitlenčių valymui?  smile.gif

visi tie dryžiai- tai neišvalytų riebalų dėmės doh.gif lengviausiai man jos nusivalo dar šiltos biggrin.gif valomasis akmuo, cif (pieneliai visokie) ir sausu virtuv. rankšluoščiu gale perbraukimas- geriausiai išsivalo 4u.gif kai apleidi, tenka pašveisti gerokai stipriau, pagramdyt- tokia mano praktika 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Labos,

šiandieną sugalvojau išsivalyti savo orkaitę. Iš pradžių pasalinau visus lengvai pasalinamus maisto likucius. Tada užmerkiau groteles į karšrtą vandenį, išpurškiau visą orkaitę orkaičių valymo chemija ir laukiau kol šiek tiek atmirks. Palaukus kibau į darbą. Po kelių valandų darbo atrodo lyg ir pusė buvo padaryta... Dar keletą valandų padirbus supratau, kad reikia šauktis pagalbos... Todėl kreipiuosi į Jus, kaip Jūs valote savo orkaite/viryklę/garintuvą/virtuvės baldus?O gal šaukiatės žmones kurie tokias paslaugas teikia? unsure.gif
Atsakyti
Pagaliau išsivaliau savąją orkaitę, gaila, kad negavau jokio atsakymo į savo užklausa... Nes manau, jog tai tikrai aktuali tema namu šeimininkems. smile.gif Aišku jei jūs apskritai naudojate orkaitę...

Valymui naudojau Astonish valymo pastą skirta valyti viryklėms ir orkaitėms, radau gana pigiai nusipirkti assorti.lt parduotuvėje (šiaurės miestelyje). Tereikejo metalinės šveitimo kempinėlės, pastos ir vienkartinių rankšluosčių... Na ir mikropluošto rankšluosčio, jis geriau nuvalo nei popieriniai.
Atsakyti
Orkaitę naudoju. Pirkau su pirolizės funkcija - nevalau. Kaitlentė - indukcinė, beveik nėr ką valyt. Virtuvės baldus - su paprasta šluostę vieną kartą į savaitę.
Atsakyti
Vakar valiau orkaitę. Užbėriau sodos, užpyliau citrinos sulčių, palaukiau kol užpotojo ir su senu dantų šepetėlių viską iššveičiau. Tik po to reikia grai pašalinti sodos likučius su drėgna šluoste thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(InBa @ 2014 12 28, 13:28)
Vakar valiau orkaitę. Užbėriau sodos, užpyliau citrinos sulčių, palaukiau kol užpotojo ir su senu dantų šepetėlių viską iššveičiau. Tik po to reikia grai pašalinti sodos likučius su drėgna šluoste  thumbup.gif

Įdomu, kiek laiko tas Tavo valymas užtrūko? "Su dantų šepeteliu", skamba kaip ilgas ir kruopštus darbas smile.gif)
Atsakyti
laba diena,
as naudoju orkaites zele is Amway.Uztepi specialiu sepeteliu(kuris buna prie buteliuko),palaikai 15-20 min,graziai nubrauki su sluoste ir darbas baigtas thumbup.gif
Atsakyti
\sveiki, kaip valote garintuvo groteles? yra apsinešusios gan g.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte2 @ 2015 08 23, 13:53)
\sveiki, kaip valote garintuvo groteles? yra apsinešusios gan  g.gif

Esu bandziusi su Amway produkcija ir su Cif, kuris skirtas riebalu valymui. Cifas zymiai gerau isvalo.
Atsakyti
QUOTE(saulyte2 @ 2015 08 23, 13:53)
\sveiki, kaip valote garintuvo groteles? yra apsinešusios gan  g.gif

Aš visada valau su Amway orkaičių valikliu nuvalo tikrai idealiai.
Atsakyti