Įkraunama...
Įkraunama...

Buitinės technikos priežiūra, valymas

Nebetikiu jokiom reklamom apie savaimini valyma - man dujine virykle perkant prisuoke, patikejau.Kai degikliai apsinese ir pasiteiravau, kaip cia su tuo valymu, pasiule ruzava kosele imirkyta metalo drozliu kempinele. O orkaitej kepti patare speczarnoje ar uzdengus., tai ir nepridegs..Va taip. Meistrelis, kuris man orkaitej lempele pakeite ir profilaktika padare, nusisaipe ir pasake, kad geriausia priemone - putos su sarmu, o viska kita, kaip svestas vanduo, jei orkaite priskrudo...
Atsakyti
Idekite puoda su vandeniu, ijunkike ant kaitriausios temperaturos ir po kokio pusvalandzio su skuduriuku viskas taip nusivalys, jog atrodys, kad nekepta nei karto smile.gif
Atsakyti
Netikiu ir aš jokiom reklamom, todėl įsigijau AMWAY orkaičių valiklį. Dar prieš septynis metus "susipažinau" su juo. Super daiktas. Mano orkaitė visada kaip nauja. Sutinku, kad jis brangus, bet jūs naudosit jį labai ilgai, kadangi valo tikrai labai efektingai. Ir nereiks vargti. Tie pinigėliai atsiperka su kaupu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aqua-Leta @ 2005 11 14, 09:44)
Netikiu ir aš jokiom reklamom, todėl įsigijau AMWAY orkaičių valiklį.

laugh.gif laugh.gif laugh.gif

amway esu bandziusi, tai per 10 metu nesunaudojo mama, nes tikrai neypatingai valo ir tas orkaiciu valiklis. Dar ten sepetelis kazkoks pridetas bvo, ale tarpeliams. Bet puodas su vandeniu daug efektyviau . Gaila, kad tik neper seniausiai isgirdom si buda.
Kranu ir kriaukliu blizgiklis amway isnaudotas, nes tikkrai gerai valo.
Atsakyti
QUOTE(Pavasarinuko leliuko mama- 2006 @ 2005 11 14, 10:23)
laugh.gif laugh.gif laugh.gif

... Bet puodas su vandeniu daug efektyviau . Gaila, kad tik neper seniausiai isgirdom si buda.

Ar teisingai supratau, kad šis būdas tinka visoms orkaitėms, ne tik toms "savarankiškoms" ? tongue.gif
Atsakyti
as ir mikrobange taip valau.
na, su vandens puodu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Onora: 16 lapkričio 2005 - 22:03
QUOTE(Onora @ 2005 11 11, 10:15)
Idekite puoda su vandeniu, ijunkike ant kaitriausios temperaturos ir po kokio pusvalandzio su skuduriuku viskas taip nusivalys, jog atrodys, kad nekepta nei karto smile.gif

Aš irgi taip pat valau, tik vandens pilu ne į puodą, o į orkaitės blėtą. Vanduo pradeda garuoti, viskas atmirksta ir lengvai išsivalo thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE(Onora @ 2005 11 11, 10:15)

Eik tu, tikrai? Reiks pabandyti g.gif
Atsakyti

Del amway valiklio, tai jis man nieko ipatingo, gal nemoku naudotis g.gif
O del puodo, tai geras bajeris, o kaip ja valyti, su kempinele, ar karsta ar palaukti, kol atves ?
Atsakyti
as naudoju is amway orkaiciu valikli, tai isvalo orkaites, pridegusius puodus thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos,
aš dar dėl to vandens norėjau paklausti - ar valyti orkaitę kai dar karšta, ar jau atvėsusią?
Atsakyti
Kai šilta.Lengviau valosi.
Atsakyti