Įkraunama...
Įkraunama...

Buitinės technikos priežiūra, valymas

QUOTE(daine @ 2005 05 20, 12:22)
As senukuose ir pirkau, specialu valikli keramikiniam pavirsiams (bet neklauskit nei pavadinimo, nes dabar ne namie, nei kainos, nes pirkau beveik pries metus, o jo uztenka tikrai ilgam, .............o beje ir Maxsei ne taip senai maciau)
Vienas is tokiu isskirtiniu poveikiu, tai, kad nuvalius juo, pavirsius padengiamas kazkokia medziaga kuri  turi apsaugini poveiki ir po sekanciu naudojimu, kuri laika uztenka tik prabraukti dregna sluoste. Nezinau, ar cia mano isitikinimas, bet atrodo, kad tikrai taip biggrin.gif As juo patenkinta 4u.gif

Buk gerute, paziurek, koks pavadinimas, prasom, nes as jau nebeprisimenu, koks buvo. Arba bent jau gal prisiminsi, kaip atrodo? Mano vyrikle kazkokiom rudom demem pasidenge, nezinau, nuo ko, Fairy nenuplauna cry.gif O su tuo gramdikliu bijau valyt, nes ir tie zymejimai gali nusibruzint sad.gif
Atsakyti
QUOTE(agda @ 2005 05 09, 08:39)
Gremžtukas ir pienelis buvo pridėti prie viryklės kai pirkome. Bet manau yra jų pirkti ir atskirai, tik kai nereikia tai ir neieškojau.  O šluostę pirkau prekybos centre, kur ir visokios kitos šluostės sukrautos ax.gif

Pas mane irgi tas gremztukas yra, pasirodo ax.gif Pridetas buvo. O kaip ji naudot? Man kazkaip baisu subraizyt unsure.gif Arba "nuvalyt" ir visus zymejimus biggrin.gif
O ant pavirsiaus kazkokios demeles atsirado, lygtais ir neprikepe niekas, nenusivalo ir viskas cry.gif kazkokios rudos, bet blizga dar ivairiais atspalviais, kaip benzinas baloj sad.gif Kas cia gali buti?
Atsakyti
Mielos mamytes,

Nebijokite valyti su tuo gramztuku nes jis yra tam skirtas jus tik skuskite su visa jo plokstuma ir viskas bus gerai nenusivalys tie uzrasai ir zonu apskritimai.Kas liecia demeles tai jos butent del to ir yra kad jus neskutate. Tad sekmes smile.gif
Atsakyti
As tai irgi su Cif valau, labai gerai nuvalo. Valau su švelniu skudureliu, tai jokių įbrėžimų. Ir tą gramdiklį naudoju, labai gerai nugramdo ir tikrai nebraižo paviršiaus. Jau tuoj du metai kaip naudoju keramikinę viryklę ir atrodo beveik kaip nauja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(nercep @ 2005 05 22, 11:37)
As tai irgi su Cif valau, labai gerai nuvalo. Valau su švelniu skudureliu, tai jokių įbrėžimų. Ir tą gramdiklį naudoju, labai gerai nugramdo ir tikrai nebraižo paviršiaus. Jau tuoj du metai kaip naudoju keramikinę viryklę ir atrodo beveik kaip nauja biggrin.gif

Papasakok, plizz, kaip ta gramdikli naudot 4u.gif Ar reikia dar kazkuo patepti, ar tiesiog sausa vyrikle gramdyt? As ne karto nesinaudojau, nelabai isivaizduoju, kaip tas daiktas "veikia" blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Frosted_berry @ 2005 05 22, 11:34)
Papasakok, plizz, kaip ta gramdikli naudot  4u.gif Ar reikia dar kazkuo patepti, ar tiesiog sausa vyrikle gramdyt? As ne karto nesinaudojau, nelabai isivaizduoju, kaip tas daiktas "veikia"  blush2.gif

Na gramdiklio niekuo tept nereikia, tiesiog pabrūžint skudurėliu nenusivalančias dėmes -beje nuvalo ir tas baltas dėmes kur kartais atsiranda ir nesubraižo. Aš tai prieš tai ištepu su ERES Cera-net valikliu. Tada patrinu drėgnu skudurėliu, pagramdau kur reikia. ERES tokiu sluoksniu viryklę padengia, tai užtenka juo kokį 1 kart savaitėj nuvalyt, o kitus kartus tik šlapia šluoste.
Sėmės tvarkant namus mirksiukas.gif
Atsakyti
Puikiai tinka amway pienelis "Skrubrite" Ir po keliu metu valant su juo pavirsius lieka nesubraizytas.O lengvai prieziurai l. tinka LOC +virtuve.Tinka visiems pavirsiams, kur lieka pirstu atspaudai.
Atsakyti
o tai iš kur gaut tokį gramdiklį, jei nebuvo pridėta prie viryklės g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Frosted_berry @ 2005 05 22, 11:34)
Papasakok, plizz, kaip ta gramdikli naudot  4u.gif Ar reikia dar kazkuo patepti, ar tiesiog sausa vyrikle gramdyt? As ne karto nesinaudojau, nelabai isivaizduoju, kaip tas daiktas "veikia"  blush2.gif

Tas daiktas veikia papastai, paimi ir po truputi gramdai, niekuo tept nereikia, tik aš tai prieš tai nuvalau viryklę, kad geriau matyčiau kur gramdyti biggrin.gif
O tų gramdiklių jeigu nebuvo prie viryklės tai prieš kokius tris mėnesius tai buvo Ogminoj, bet dabar tai nežinau g.gif
Atsakyti
Senukuose maciau gramdikliu visokiu- ir britviniu ir ptastmasini kazkoki.
Atsakyti
QUOTE(nere @ 2005 05 06, 17:43)
Nu nežinau, man gerai viską nuvalo Eres, pvz. mirksiukas.gif

QUOTE(Supergirl @ 2005 05 09, 17:45)
O aš su Cif valau viryklę. Tikrai labai gerai viską nuvalo mirksiukas.gif

Eres valikliu keramikiniams paviršiams, Amway stiklokeram., Cif pieneliu- viską naudoju, ką tuokart randu namie, ir nepasakyčiau, kad yra skirtumas. Netgi kempinėlę dabar naudoju paprastą šiurkščią, ir nieko neatsitiko...
Atsakyti
QUOTE(stirnaite @ 2005 06 06, 20:42)
Eres valikliu keramikiniams paviršiams, Amway stiklokeram., Cif pieneliu- viską naudoju, ką tuokart randu namie, ir nepasakyčiau, kad yra skirtumas. Netgi kempinėlę dabar naudoju paprastą šiurkščią, ir nieko neatsitiko...

Va va ir as kempinele imu siurkstesne, o viena kart, kai baigesi kantrybe, astraus peilio griebiausi (aisku atsargiai) ir nieko nesubraiziau, viskas nusivale biggrin.gif
Atsakyti