Įkraunama...
Įkraunama...

Žadamas NT kainų kritimas-3

QUOTE(Foxenas @ 2008 06 06, 18:22)
Nelabai suprantu ko jus jaudinates del banku??? Lietuvoje, kiek zinau, fiziniu asmenu bankroto istatymo nera ir vargu ar artimiausiu metu bus

Skolininkų viltis - asmeninis bankrotas

Na ir dar... hihihi.gif Butų pirkėjams - vaišės ir pažadai
Atsakyti
QUOTE(alter ego @ 2008 06 09, 13:29)

Idomi info...
O man vienas komentaras patiko, perkelsiu ji cia smile.gif

"Tuo tarpu turtingiausiuju trisdešimtuke atsidaro naujų vardų - tai statybų grupės „Ranga IV“ savininkas Laimutis Pinkevičius (480 mln. litų), investicijų bendrovės „Invalda“ pagrindinis akcininkas ir valdybos pirmininkas Vytautas Bučas (128 mln. litų). Didžiausią šuolį padarė „ŽIA valda“ grupės savininkas Gediminas Žiemelis: iš 25 vietos jis pakilo į 11-tą Per penkias vietas į viršų palypėjo ir „Hanner“ savininkas Arvydas Avulis (iš 11 į 6).*** taip tikra tiesa, kad savikaina yra labai didele ir statybininkai vos ne vos galus suduria, ir kainu nera kur leist, nes pelno visiskai nelieka ir skursta vargsai."
Atsakyti
QUOTE(alter ego @ 2008 06 09, 12:29)

O prie visų šitų tai man labiausiai patiko šitas Sąstingis NT rinkoje - geriausias metas pirkti biggrin.gif Atsvarai matyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tadas_Blinda @ 2008 06 09, 14:43)
Idomi info...
O man vienas komentaras patiko, perkelsiu ji cia smile.gif

"Tuo tarpu turtingiausiuju trisdešimtuke atsidaro naujų vardų - tai statybų grupės „Ranga IV“ savininkas Laimutis Pinkevičius (480 mln. litų), investicijų bendrovės „Invalda“ pagrindinis akcininkas ir valdybos pirmininkas Vytautas Bučas (128 mln. litų). Didžiausią šuolį padarė „ŽIA valda“ grupės savininkas Gediminas Žiemelis: iš 25 vietos jis pakilo į 11-tą Per penkias vietas į viršų palypėjo ir „Hanner“ savininkas Arvydas Avulis (iš 11 į 6).*** taip tikra tiesa, kad savikaina yra labai didele ir statybininkai vos ne vos galus suduria, ir kainu nera kur leist, nes pelno visiskai nelieka ir skursta vargsai."

Avulis dar neblogai suskele sakydamas , kad kainom jau nera kur mazet, nes tada jau pardavinetu zemiau savikainos smile.gif
Atsakyti
Karts nuo karto paskaitinėju forumą - įdomu kur link judame. Po šių diskusijų pradėjau aktyviau domėtis ekonomikos procesais - kas ir kaip.
Nu bet tokių "perliukų" negalėčiau nepakomentuot:
QUOTE(axa @ 2008 06 06, 18:25)
Man dabar tapo įdomu, kas laukia sustabdytų projektų - o jų (jau pradėtų statyti, su rezervacijomis ir pardavimais) - daugėja kiekvieną dieną.

Tai kiek projektų ("jau pradėtų statyti, su rezervacijomis ir pardavimais") šiuo metu Lietuvoje yra, Axa, jei dienų tik metuose - tik 365? smile.gif
Atsakyti
http://traders.lt/page.php?id=3621

Vilniuj jau turim ir oficialias 20% nuolaidas, kainu griutis prasideda.
Atsakyti
QUOTE(lauryte1 @ 2008 06 09, 17:17)
http://traders.lt/page.php?id=3621
Vilniuj jau turim ir oficialias 20% nuolaidas, kainu griutis prasideda.

ne kazin kokia ta 20 proc nuolaida nuo 9100 uz kvadrata, jei kitur be nuolaidos tokia kaina.
be to, dar tik pati pradzia statybu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ooo: 09 birželio 2008 - 17:42
QUOTE(zmiejus @ 2008 06 09, 16:55)
Karts nuo karto paskaitinėju forumą - įdomu kur link judame. Po šių diskusijų pradėjau aktyviau domėtis ekonomikos procesais - kas ir kaip.
Nu bet tokių "perliukų" negalėčiau nepakomentuot:

Tai kiek projektų ("jau pradėtų statyti, su rezervacijomis ir pardavimais") šiuo metu Lietuvoje yra, Axa, jei dienų tik metuose - tik 365? smile.gif

Kai normalių argumentų nesiseka išspausti,
tai belieka kabinėtis prie žodžių , ar ne? smile.gif

Na ir kokie tie domėjimosi rezultatai? Tikriausiai tik įsitikinai kokie tie ekonomikos procesai pas mus unreal, ir kaip viskas eina geryn ir geryn, ir kokia rožinė perspektyva mūsų laukia biggrin.gif Ir butai brangz.... cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo axa: 09 birželio 2008 - 20:12
QUOTE(axa @ 2008 06 09, 20:03)
Kai normalių argumentų nesiseka išspausti,
tai belieka kabinėtis prie žodžių , ar ne? smile.gif

Na ir kokie tie domėjimosi rezultatai? Tikriausiai tik įsitikinai kokie tie ekonomikos procesai pas mus unreal, ir kaip viskas eina geryn ir geryn, ir kokia rožinė perspektyva mūsų laukia  biggrin.gif Ir butai  brangz....  cool.gif

Tai visas atsakymas - kad a6 kabinėjuosi prie žodžių? Tai kodėl tada skiedi tokias pievas iš lempos, jei neturi jokių duomenų? Kam tai?
Niekada nesakiau, kad butai brangs.
Tavo nurodytą linką (spekuliantai.lt) apie galimą krizę Lietuvos ekonomikoje perskaičiau visą (50+)psl., bet susidarė vaizdas, kad bendrai paėmus vyrauja nuomonė, jog gilios krizės nebus. Niekur nemačiau net užsiminta apie "masinį nedarbą", "masinius įmonių ir bankų bankrotus" ir panašius marazmus, kuriuos čia skleidi. Ir niekaip negaliu suvokti, kodėl tu bandai čia įtikinti žmones savo fobija (o gal troškimais?!) ? Kokie tavo motyvai?
Beje, ten (spekuliantai.lt) irgi viena(-s) veikėja (-s) mato viską tik juodai, pasiremdama(-s) įtartinu tipu skleidžiančiu dvokiančią propagandą Latvijos interneto erdvėje. Deja, niekas tais gandais, išskyrus jį (ją) patį (pačią) netikėjo ir logiškai sukritikavo.

Iš mano pusės diskusija baigta, nebent atsakytum į mano klausimus.
Ačiū ir sėkmės!
Atsakyti
QUOTE(zmiejus @ 2008 06 10, 16:17)
Tai visas atsakymas - kad a6 kabinėjuosi prie žodžių? Tai kodėl tada skiedi tokias pievas iš lempos, jei neturi jokių duomenų? Kam tai?

na kad juokingas tu smile.gif
"Kasdien sužinau apie kokį sustabdytą projektą " - tikrai taip. Pirmadienį sužinojau apie vieną, antradienį - apie dar 2, trečiadienį - apie ketvirtą, ketvirtadienį - penktą... Prieš tai kurį laiką nesidomėjau, nes buvau užsiėmusi kitais reikalais vacation4.gif . Gal tai kur nors prieštarauja mano žodžiams? Pats interpretuoji kažkokį briedą apie 365 d ir po to konstatuoji kad tai pieva iš lempos biggrin.gif

p.s. sorry sustabdytų projektų sąrašiuko ant lėkštutės nepadėsiu. Jei įdomu išsiknisk pats. Kolkas žinau 7 žinomus, išreklamuotus projektus. Neabejoju kad mažų ir nežinomų yra daugiau.

Niekada nesakiau, kad butai brangs.

Bet niekada nesakei ir kad gali pigti - tam nematei jokių priežasčių, kaip tik savo postais (rodydamas save kaip sėkmingo investoriaus pavyzdį) drąsinai visus pirkti.

Tavo nurodytą linką (spekuliantai.lt) apie galimą krizę Lietuvos ekonomikoje perskaičiau visą (50+)psl., bet susidarė vaizdas, kad bendrai paėmus vyrauja nuomonė, jog gilios krizės nebus. Niekur nemačiau net užsiminta apie "masinį nedarbą", "masinius įmonių ir bankų bankrotus" ir panašius marazmus, kuriuos čia skleidi. Ir niekaip negaliu suvokti, kodėl tu bandai čia įtikinti žmones savo fobija (o gal troškimais?!) ? Kokie tavo motyvai?

je je, tikrai trokštu kad viskas išlėktų velniop! biggrin.gif Mano slapta svajonė biggrin.gif
Nenori ir nepriimi tokios nuomonės, bet gal be įžeidinėjimų kaip nors tą galima padaryti?
aš tavo nuomonės nevadinu marazmais nors ji ir nesutampa su mano.
Nusileis LT minkštai - nu ir valio. Pasisekė.Galės šampaną gerti (jei turėsim už ką jo nusipirkti).
Bet nusileis kietai - bus ir nedarbas, ir bankrotai, ir visa kita velniava. Gal ne? Ir kolkas kiek man susidaro įspūdis judame link kieto nusileidimo. Bent jau aš kiek sugebu dėliojuosi pagalves tam atvejui. Tau taip neatrodo, irgi gerai - gyvenk kaip gyvenai. Kokios bėdos? Po poros metų jau galėsim suskaičiuoti viščiukus.

Beje, ten (spekuliantai.lt) irgi viena(-s) veikėja (-s) mato viską tik juodai, pasiremdama(-s) įtartinu tipu skleidžiančiu dvokiančią propagandą Latvijos interneto erdvėje. Deja, niekas tais gandais, išskyrus jį (ją) patį (pačią) netikėjo ir logiškai sukritikavo.

nežinau ar apie tą patį veikėją kalbam, bet priimdama vieno iš tų 'skleidžiančių dvokiančią propagandą' nuomonę kaip galimybę (kai niekas dar netikėjo) dariau sprendimus kuriais šiandien labai džiaugiuosi. Taip kad tikintys nebūtinai liaupsina eteryje, o tiesiog VEIKIA.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo axa: 10 birželio 2008 - 16:14
QUOTE(zmiejus @ 2008 06 10, 16:17)
Tavo nurodytą linką (spekuliantai.lt) apie galimą krizę Lietuvos ekonomikoje perskaičiau visą (50+)psl., bet susidarė vaizdas, kad bendrai paėmus vyrauja nuomonė, jog gilios krizės nebus.

Waw!!! Va cia tai nuopelnas! NET 50+ puslapiu spekuliantu forume. Tai stai kur gaunamas tikrai kietas ekonominis issilavinimas!!! (Pagal Kirkilo pasisakymus kyla itarimu, kad ir pastarasis susigunde siuo metodu uzlopyti savo issilavinimo spragas) Jauciu, jei perskaitytum dar bent 49 puslapius delfio komentaru NT tema - jau drasiai galetum pretenduoti i "egzpertus".

Beje, Axa gerai pastebejo, kad spekuliantuose dauguma idomiu pasnekovu, is kuriu postu butu galima itarti siek tiek gilesni, nei dalyviu pasisakymais paremta ekonomini issilavinima, forume reiskiasi ypac retai. Taciau jei sugebesite pakreipti diskusija i techninius dalykus, galite nustebti sulauke labai idomiu atsakymu i iskeltus klausimus per privata... Taigi, siukstu nenoriu jusu atgrasyti nuo sio, kaip ir kitu specializuotu forumu skaitymo, nes tai isties puiki galimybe atsisijoti ir uzmegsti kontaktus su zmonemis dirbanciais ar besidominciais ta pacia sritimi. Bet priimti kioskeliu prekybininku blevyzgas uz tikra piniga, atleiskit, bet tiesiog vaikiskai naivu... Tiesa, ten yra ir kita, Don Kihot'u kategorija, kurie su stebetina kantrybe bando sviesti ta spuoguotu paaugliu banda, kuri pasiskaiciusi "Economic for dummies (version for mentaly retarded)" manosi turinti teise tersti eteri savo nusisnekejimais ir itin "vertingomis" nuorodomis i jau minetaji Delfi... Veliava jiems i rankas ir pagarba uz kantrybe! Taciau, kazkodel itariu, kad butent viena is ju jus ir apsaukete "dvokiancios propagandos skleideju"... hihihi.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Foxenas: 10 birželio 2008 - 18:51
QUOTE(Foxenas @ 2008 06 10, 18:45)
Waw!!! Va cia tai nuopelnas! NET 50+  puslapiu spekuliantu forume. Tai stai kur gaunamas tikrai kietas ekonominis issilavinimas!!! (Pagal Kirkilo pasisakymus kyla itarimu, kad ir pastarasis susigunde siuo metodu uzlopyti savo issilavinimo spragas) Jauciu, jei perskaitytum dar bent 49 puslapius delfio komentaru NT tema - jau drasiai galetum pretenduoti i "egzpertus".

Beje, Axa gerai pastebejo, kad spekuliantuose dauguma idomiu pasnekovu, is kuriu postu butu galima itarti siek tiek gilesni, nei dalyviu pasisakymais paremta ekonomini issilavinima, forume reiskiasi ypac retai. Taciau jei sugebesite pakreipti diskusija i techninius dalykus, galite nustebti sulauke labai idomiu atsakymu i iskeltus klausimus per privata... Taigi, siukstu nenoriu jusu atgrasyti nuo sio, kaip ir kitu specializuotu forumu skaitymo, nes tai isties puiki galimybe atsisijoti ir uzmegsti kontaktus su zmonemis dirbanciais ar besidominciais ta pacia sritimi. Bet priimti kioskeliu prekybininku blevyzgas uz tikra piniga, atleiskit, bet tiesiog vaikiskai naivu... Tiesa, ten yra ir kita, Don Kihot'u kategorija, kurie su stebetina kantrybe bando sviesti ta spuoguotu paaugliu banda, kuri pasiskaiciusi "Economic for dummies (version for mentaly retarded)" manosi turinti teise tersti eteri savo nusisnekejimais ir itin "vertingomis" nuorodomis i jau minetaji Delfi... Veliava jiems i rankas ir pagarba uz kantrybe! Taciau, kazkodel itariu, kad butent viena is ju jus ir apsaukete "dvokiancios propagandos skleideju"...  hihihi.gif

Nėra jokio čia nuopelno. Čia Axa man parekomendavo pasiskaityt tą forumą - taip ir padariau. Ir aš nesakau, kad šventai tikiu jų nuomonėmis. Man svarbiau buvo išgirsti daugiau nuomonių, komentarų, o išvados - mano. Jų čia neskelbiau ir neketinu - nesu ekspertas. O delfio ir jo komentarų neskaitau.
p.s. šiaip ekonomiką baigiau universitete, taigi "...for dummies" knygų nereikia

Papildyta:
QUOTE(axa @ 2008 06 10, 16:12)
na kad juokingas tu smile.gif
"Kasdien sužinau apie kokį sustabdytą projektą " - tikrai taip. Pirmadienį sužinojau apie vieną, antradienį - apie dar 2, trečiadienį - apie ketvirtą, ketvirtadienį - penktą... Prieš tai kurį laiką nesidomėjau, nes buvau užsiėmusi kitais reikalais vacation4.gif . Gal tai kur nors prieštarauja mano žodžiams?  Pats interpretuoji kažkokį briedą apie  365 d ir po to konstatuoji kad tai pieva iš lempos  biggrin.gif p.s. sorry sustabdytų projektų sąrašiuko ant lėkštutės nepadėsiu. Jei įdomu išsiknisk pats. Kolkas žinau 7 žinomus, išreklamuotus projektus. Neabejoju kad mažų ir nežinomų yra daugiau.

Tai visa esmė ir yra - jei išsakai drąsų teiginį - būk maloni pateikti ir įrodymus.
QUOTE(axa @ 2008 06 10, 16:12)
Bet niekada nesakei ir kad gali pigti - tam nematei jokių priežasčių, kaip tik savo postais (rodydamas save kaip sėkmingo investoriaus pavyzdį) drąsinai visus pirkti.

Manau, neturiu rimtų argumentų, todėl savo nuomonės apie pigimą ir kiek gali pigti butai nematau prasmės čia kišti. Drąsinau pirkti? Kur/kame?
Nesakiau nei kad pigs, nei kad brangs. Įsikišau į diskisiją tik dėl pernelyg sutirštintų Tavo prognozių, kurios, deja, panašu, tėra tik kai kurių kitų žmonių perpasakojimas, o tai vadinama - GANDU. wink.gif
p.s. atsiprašau už negražiai pavadintus Tavo kometarus.
Atsakyti