QUOTE(zmiejus @ 2008 06 10, 16:17)
Tai visas atsakymas - kad a6 kabinėjuosi prie žodžių? Tai kodėl tada skiedi tokias pievas iš lempos, jei neturi jokių duomenų? Kam tai?
na kad juokingas tu
"Kasdien sužinau apie kokį sustabdytą projektą " - tikrai taip. Pirmadienį sužinojau apie vieną, antradienį - apie dar 2, trečiadienį - apie ketvirtą, ketvirtadienį - penktą... Prieš tai kurį laiką nesidomėjau, nes buvau užsiėmusi kitais reikalais

. Gal tai kur nors prieštarauja mano žodžiams? Pats interpretuoji kažkokį briedą apie 365 d ir po to konstatuoji kad tai pieva iš lempos
p.s. sorry sustabdytų projektų sąrašiuko ant lėkštutės nepadėsiu. Jei įdomu išsiknisk pats. Kolkas žinau 7 žinomus, išreklamuotus projektus. Neabejoju kad mažų ir nežinomų yra daugiau.
Niekada nesakiau, kad butai brangs.
Bet niekada nesakei ir kad gali pigti - tam nematei jokių priežasčių, kaip tik savo postais (rodydamas save kaip sėkmingo investoriaus pavyzdį) drąsinai visus pirkti.
Tavo nurodytą linką (spekuliantai.lt) apie galimą krizę Lietuvos ekonomikoje perskaičiau visą (50+)psl., bet susidarė vaizdas, kad bendrai paėmus vyrauja nuomonė, jog gilios krizės nebus. Niekur nemačiau net užsiminta apie "masinį nedarbą", "masinius įmonių ir bankų bankrotus" ir panašius marazmus, kuriuos čia skleidi. Ir niekaip negaliu suvokti, kodėl tu bandai čia įtikinti žmones savo fobija (o gal troškimais?!) ? Kokie tavo motyvai?
je je, tikrai trokštu kad viskas išlėktų velniop!

Mano slapta svajonė
Nenori ir nepriimi tokios nuomonės, bet gal be įžeidinėjimų kaip nors tą galima padaryti?
aš tavo nuomonės nevadinu marazmais nors ji ir nesutampa su mano.
Nusileis LT minkštai - nu ir valio. Pasisekė.Galės šampaną gerti (jei turėsim už ką jo nusipirkti).
Bet nusileis kietai - bus ir nedarbas, ir bankrotai, ir visa kita velniava. Gal ne? Ir kolkas kiek man susidaro įspūdis judame link kieto nusileidimo. Bent jau aš kiek sugebu dėliojuosi pagalves tam atvejui. Tau taip neatrodo, irgi gerai - gyvenk kaip gyvenai. Kokios bėdos? Po poros metų jau galėsim suskaičiuoti viščiukus.
Beje, ten (spekuliantai.lt) irgi viena(-s) veikėja (-s) mato viską tik juodai, pasiremdama(-s) įtartinu tipu skleidžiančiu dvokiančią propagandą Latvijos interneto erdvėje. Deja, niekas tais gandais, išskyrus jį (ją) patį (pačią) netikėjo ir logiškai sukritikavo.
nežinau ar apie tą patį veikėją kalbam, bet priimdama vieno iš tų 'skleidžiančių dvokiančią propagandą' nuomonę kaip galimybę (kai niekas dar netikėjo) dariau sprendimus kuriais šiandien labai džiaugiuosi. Taip kad tikintys nebūtinai liaupsina eteryje, o tiesiog VEIKIA.