Įkraunama...
Įkraunama...

gausus pažastų ir kitų kūno vietų prakaitavimas

QUOTE(joviliukste @ 2008 05 30, 20:46)
bet ten turbut vokiskai reik rasyt ar yra ir angliskai ? as vokiskai "nekertu"  lotuliukas.gif
taip, as pirkau is ebay, tiksliau MB uzsake, nes ji ten turi saskaita, tai labai jam paprasta ir greitas reikalas ka nors nusipirkti, o tam ju puslapi as bandziau prisiregistruot bet neisejo, todel paprasiau kad man uzsakytu, ir tik veliau susigriebiau kad uzsake ahc 30, nes as jam ir nepasakiau kokio tiksliai , taip jau isejo, kad gavau ta stipresni, labai greit i airija atsiunte, zodziu labai patenkinta  thumbup.gif be to ten ju puslapi kaina be tax"u ir sipingo, atrodo kad pigiau, bet is ebay tiek pat gaunas. mirksiukas.gif
o jus taip pat gal pirksit?

O kas tie Tax'ai?
Atsakyti
QUOTE(frigidiska @ 2008 05 30, 19:13)
O kas tie Tax'ai?

g.gif gal lietuviskai butu koki mokesciai valstybei, kazkas tokio, dar lyg 10%prisideda, ir dar tas sipingas kazkiek procentu g.gif nu zodziu kad dar dasideda tikrai kazkiek mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(aguonele @ 2008 05 30, 18:23)
Labukas, matau cia isidiskutavot. Kainavo 15,80€ =55lt . Nekainavo joks parsiuntimas,kadangi 2 uzsakant siuntimas nemokamas. Tikiuos tu ir greitai gausi ir galesi dziaugtis.
Atsiprasau mergaiciu kurios raso man i az,bet tai buvo vienkartine pagalba,nes pasitaike kad i LT vykau. Siaip per daug man ruspesciu jei pradesiu visioms uzsakineti  blush2.gif .Supraskit.

geras, buciau du emus lotuliukas.gif o gal cia nemokamai kad jum vokietijoj atsiunte aguonele, gal i kita saly butu mokamas siuntimas g.gif
Atsakyti
QUOTE(joviliukste @ 2008 05 30, 23:42)
g.gif gal lietuviskai butu koki mokesciai valstybei, kazkas tokio, dar lyg 10%prisideda, ir dar tas sipingas kazkiek procentu  g.gif nu zodziu kad dar dasideda tikrai kazkiek  mirksiukas.gif
Papildyta:

geras, buciau du emus  lotuliukas.gif o gal cia nemokamai kad jum vokietijoj atsiunte aguonele, gal i kita saly butu mokamas siuntimas  g.gif

Aisku.... g.gif
Atsakyti
joviliukste,
nu va, as jau 3 dienas pasitepiau ir esu ziauriai laiminga! Vakar buvo nerealiai karsta Vilniuj ir as ne laso neprakaitavau!:) vakar net nuejau i parduotuve ziureti sau nauju spalvotu drabuziu:) Bet kadangi ryt isskrendu i Italija, tai manau ten bus didesnis viso ko pasirinkimas, ir busiu ten 3 savaites:) Isvarau i komandiruote:) O i Londona varau birzelio gale ir varau ten mokytis, bet tik savaitei:) Niekad as londone nebuvus, kazkaip man anglai nepatinka:) Bet manau, kad ten turesiu proga pasivaikscioti po miesta:) Siaip labai laukiu:)
panteriukei irgi turiu ahc, bet jinai gales pasiimti tik kita menesy:) Niekur tas dezikas nedingo, lauksiu is jos zyniu:)

Papildyta:
teresiukas3,
as sumokejau 55 lt:) uz 30 ml.. bet to deziko uzhtenka ilgam..
Papildyta:
meow,
gerai skamba.. nieko visa diena neveikiau, tik galvojau, ar nepakaituoju:)
juokingas tavo komentaras!:)
as irgi vis tikrinu pazhastis:) ir net atrodo, kai jau tikrai tureciau buti suprakaitavus, vistiek sausa..smile.gif

mestelk linka, kur tu ta diclor uzhsisakineji?
Noriu uzhsirashyti, nes gal po poros metu man prireiks:)
Papildyta:
Bet merginos, jeigu mes sportuotume arba begiotume, tai abejoju, kad mes vel nebutume slapios.. JUk visi zmones prakaituoja, ypac nuo fizinio darbo:) Tik gal ne taip upeliukais prakaituoja, kaip mes..
bet manau, jeigu sporto metu man islys prakaitas, tai cia nieko tokio:)
Papildyta:
frigidiska, i visas salis atsiuntimas nemokamas:) as ten ziurejau, tik, kad as nemoku moketi internetu per visokius puslapius, paypal sistemomis ir t.t nes internetinese parduotuvese esu dar zalias vaikas:)

zodziu, faina!
Papildyta:
AS noreciau padekoti aguonelei, kuri man padejo, pasiule, rekomendavo ir t.t:)
Aciu labai labai labai! Grazinau man dziaugsma gyvnimu!:)

clap clap!
Papildyta:
Grazinai t.y
smile.gif
Atsakyti
ar gali pazastis skaudeti nuo poros patepimu? uzvakar kai tepiausi, tai niezejo, o dabar labai skauda.... galvoju siandien vakare jau nesitepti... pazastu oda raudona, ir vienos sone kazkoks lyg ir gumbelis iskilo...zodziu, kazkoks nesekmiu ruozas prasidejo.... verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
as jau turiu DICKLOR valio!!!!!!! thumbup.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif jau siandien bandysiu teptis ir ziuresiu kas gaunasi.Jei neprakaituosiu tai tikriausiai busiu pati laimingiausia zemeje thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(teresiukas3 @ 2008 05 31, 15:09)
as jau turiu DICKLOR valio!!!!!!! thumbup.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  jau siandien bandysiu teptis ir ziuresiu kas gaunasi.Jei neprakaituosiu tai tikriausiai busiu pati laimingiausia zemeje thumbup.gif

aha, mano lygiai tokia pati busena buvo pries kelias dienas, taciau dabar tai biski apniuko, nes labai jau pazastis skauda. tikiuosi, tas paraudimas greitai praeis ir galesiu sekmingai toliau naudoti driclor
Atsakyti
Sveikutes merginos 4u.gif Nu cia tai stebuklas,kad jus atradau.Taip pat turiu didele beda del prakaitavimo,eisiu i miesta siandien pirkti driclor.Tikrai esu labai patenkinta atradusi jus biggrin.gif
Atsakyti
o del ko jos gali skaudeti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(teresiukas3 @ 2008 05 31, 16:02)
o del ko jos gali skaudeti? g.gif

Skauda del aliuminio chlorido, juk tai druska....
Atsakyti
meow,
tai viskas ok, sian nesitepk.. gal tu labai stipriai ir daug tepi?
reikia tik truputi truputi...
gali ir diena off padaryti ir palaukti kaip ten bus:)
man tai tik paraudonavo ir biski niezhiejo

Papildyta:
arba zinai, gal ant dregnos odos tepi.. del to biski sudirgino, ens mergos pries tai rashe, kad reikia ant sausos odos tepti:)
Atsakyti
Idomu gal kuri turi ta deo is schwitzen.com ir galetu parasyti jo sudeti? Ar ji remiasi aliuminio hidrochloridu ar kokiomis kitomis sudetinemis medziagomis? g.gif g.gif g.gif
Nes paveiksliuke neiziuriu, o daugiau nerandu.... Idomu butu palyginti su Driclor'u.

Beje, jeigu kuri noretu isigyti DRICLOR, rasykite i az.
Atsakyti