Įkraunama...
Įkraunama...

gausus pažastų ir kitų kūno vietų prakaitavimas

labas:)
sveika prisijungus, as ta daikta gavau pries 2 dienas:)
man padjeo aguonele, tia jos klausk, kas ir kaip.. arba zmoniu, kurie per interneta uzhsakinejo, nes ten kazkokia painiava:)
Papildyta:
joviliukste, labas!
smile.gif
nu turiu ta stebukla jau dvi dienas ir zinok pirma diena po vakarinio patepimo neprakaitavau puse dienos, bet poto vistiek rpasidejo:)
o siandien jau po antro karto, tfu tfu, bet vos vos slapios demeles:)
net keista:)
ziuresim kaip bus po 5 kartu:)
kiek tu jau kartu naudojai? 1 karta i diena ar reciau?
Papildyta:
Joviliukste, prapuoliau nes dirbu, o po darbu pasimatymai:)
Vat dabar sedziu po darbo ir visa sausa, net keista:)
manes tai neisbere, bet biski niezhti:)
bet siaip biski slapiu demeliu dar buvo, kad ir vakar tarkim:)
Bet nieko, tikiu, kad viskas susitvarkys, dar endrystu spalvotu drabuzhiu nusipirkti:)
Dar ruta man pasiule certain dri kazkoky, tai sestadieny atsiimsiu.. bet kolkas tik ahc naudosiu:)
net keistas jausmas!:)
seniai taip bebuvo, kai atrodo karsta karsta, visas toks ikaites o pazhastys sausos:) nes jau kai karsta, tai vos ne visa maike slapiom demem prie pazhastu..
nezinau kaip jums, bet man tos slapios demes buvo tikrai labai dideles:)
Papildyta:
Panteriuke, man rodos, kad tu parinies del ko nereikia:)
Turiu a sjau tau ta, vakar negalejau atrashyti..
Kai noresi, susisieksi:)
Bet as birzhelio menesy isvykstu i italija, poto i Londona, tia ilgai manes nebus:)
Atsakyti
pagaliau ir as gavau ta stebukla biggrin.gif laukiu nesulaukiu vakaro, kada galesiu pasitepti 4u.gif
Atsakyti
o konkreciau kada birzeli?
Atsakyti
manes nebus iki 18d, o poto 22-28
kitom dienom busiu:)
Atsakyti
o nuo kada taves nebus? tai jai ka,tada kokia 19d? oki?
Atsakyti
jauciu tom dienom irgi dirbsiu, tai neaisku:)
susirashysim:)
Papildyta:
zodizu, as tai niekur nedingsiu:)
jeigu kazka prizhadu, tai ivykdau:)
Atsakyti
as tai siulyciau telefais apsikeist,butu daug paprasciau..,kaip tu i tai?
Atsakyti
QUOTE(bbg23 @ 2008 05 29, 09:36)
labas:)

joviliukste, labas!
smile.gif
nu turiu ta stebukla jau dvi dienas ir zinok pirma diena po vakarinio patepimo neprakaitavau puse dienos, bet poto vistiek rpasidejo:)
o siandien jau po antro karto, tfu tfu, bet vos vos slapios demeles:)
net keista:)
ziuresim kaip bus po 5 kartu:)
kiek tu jau kartu naudojai? 1 karta i diena ar reciau?
Papildyta:
Joviliukste, prapuoliau nes dirbu, o po darbu pasimatymai:)
Vat dabar sedziu po darbo ir visa sausa, net keista:)
manes tai neisbere, bet biski niezhti:)
bet siaip biski slapiu demeliu dar buvo, kad ir vakar tarkim:)
Bet nieko, tikiu, kad viskas susitvarkys, dar endrystu spalvotu drabuzhiu nusipirkti:)
Dar ruta man pasiule certain dri kazkoky, tai sestadieny atsiimsiu.. bet kolkas tik ahc naudosiu:)
net keistas jausmas!:)

labutis, na zinok man is pradziu irgi paprakaitavo pirmas diena labai mazom demelem mirksiukas.gif as pasitepiau 4 kart ir pamaciau kad jau ne biskio neprakaituoja, net jei labai silta thumbup.gif tad db jau bus penktadieni savaite kaip nesitepiau, as ziuresiu kiek laiko galiu isbuti, nes db pazastys net issauseje, gal reikes tik kas pora sav.zodziu lauksiu pirmuju prakaito lasiuku ir paskui vel tepsiuos mirksiukas.gif as irgi radau viena antiperspiranta, kuri kasdien gali naudot su trea oil, raso kad ramina ir antibakterini poveiki turi, taj dar nusipirksiu, nes kazkaip net is iprocio norsis po duso kuo nors pasitepti ax.gif
labai dziaugiuosi del taves. ir labai pavydziu kad varysi i londona blush2.gif labai pasiilgau sio miesto, jauciu jam didele meile, nes nuostabus miestas, teko gyvent metus, fantastiska thumbup.gif o tu atostogu ten leki?
del niezuliuko pakentek, man irgi buvo, o dabar nieko, matyt priprato oda, zodziu as taj 9danguj, net sugalvojau kad jau noriu grist i darba bigsmile.gif anksciau vengiau nauju zmoniu, del savo komplekso, draugai zinojo taj nekreipdavo demesio, o kartais matydavau kaip kiti nuziuredavo slapias pazastis doh.gif

bet db gyvenimas lengvesnis pasidare, vienas po kito atsikratau kompleksu, va neseniai nueme breketus, virs 2 metu dantis tiesinau doh.gif db jauciuos kaip naujas zmogus, tik noriu visur varyt lotuliukas.gif

meow , dziaugiuosi kad gavai savo stebukla, butinai rasyk kaip tau ar pades, man idomu labai kai tas driclor veikia, nes kai isnaudosiu ahc teks si pirkti, nes bet kurioj vaistinej yra ir pigesnis mirksiukas.gif

teresiukas3 dziaugiuos ir uz tave, dziugiuosi kad galejom pagelbeti mirksiukas.gif

bbg23 o kodel panteriuke sako kad liko ant ledo?juk jai aguonele irgi turejo parvezti ahc arne? g.gif
Atsakyti
nekreipk i mane demesio..,tiesiog supanikavau....,viskas ok..,as tik biski veleliau ji atsiimsiu ir tiek..
tiesiog buvau per anksti isvadas padariusi.. frusty.gif fool.gif
Atsakyti
QUOTE(*panteriuke* @ 2008 05 29, 11:42)
nekreipk i mane demesio..,tiesiog supanikavau....,viskas ok..,as tik biski veleliau ji atsiimsiu ir tiek..
tiesiog buvau per anksti isvadas padariusi.. frusty.gif  fool.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif saunu, dziaugiuosi kad ir tu gausi thumbup.gif
Atsakyti
aga..,tik gaila,kad dabar negaliu dar jo tureti..,na nieko svarbiausiai kad gausiu,jei jau tiek laiko kankinausi tai del poros papildomu savaiteliu nieko blogo neatsitiks..
Atsakyti
O kokia kaina sito ahc?is kur jus jo gaunas ?
Atsakyti