Įkraunama...
Įkraunama...

gausus pažastų ir kitų kūno vietų prakaitavimas

QUOTE(joviliukste @ 2008 06 30, 21:36)
as prakaituodavau net tada kai budavo man labai salta, as drebedavau , nes nuo suslapusiu pazastu darydavosi dar salciau  blink.gif zodziu su ta "ausinimo sistema"pas mane tikrai kazkas netvarkoj, ir ahc naudojimas man tiesiog pakeite gyvenima.

kaip aš džiaugiuos kad netyčia radau šią temelę 4u.gif taip ir būčiau toliau kankinusis ir kompleksavusi blush2.gif kokia nenormali jausdavausi žiemą kai visi aplink dreba, o man kad ir kaip šalta, net žieminius megztukus rinkdavausi kuo tamsesnius ar kokius bordinius kad nesimatytu prakaito dėmių doh.gif šiandien darbe vis paslapčiom žvilgtelėdavom ir negalėjau atsidžiaugt, kad jokių prakaito dėmių, tik dar ta tokia panika išlikusi, bet jausmas super kai pakabini sausut suaustėlę bliuskutę ir po vieno užsidėjimo nebereikia skalbti thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vega_ @ 2008 06 30, 23:42)
kaip aš džiaugiuos kad netyčia radau šią temelę  4u.gif  taip ir būčiau toliau kankinusis ir kompleksavusi  blush2.gif  kokia nenormali jausdavausi žiemą kai visi aplink dreba, o man kad ir kaip šalta, net žieminius megztukus rinkdavausi kuo tamsesnius ar kokius bordinius kad nesimatytu prakaito dėmių doh.gif  šiandien darbe vis paslapčiom žvilgtelėdavom ir negalėjau atsidžiaugt, kad jokių prakaito dėmių, tik dar ta tokia panika išlikusi, bet jausmas super kai pakabini sausut suaustėlę bliuskutę ir po vieno užsidėjimo nebereikia skalbti  thumbup.gif  4u.gif

tai jau taip.,ir man tas pats.. drinks_cheers.gif ,pasterbejau kad del ahc net mano pasitikejimas savimi zymiai sustiprejo...,jega.. thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos,

reikia ir man pagalbos... Gal kuri dar turit koki Diclor buteliuka parduoti? blush2.gif Uz poros savaiciu vestuves, o as vis sukau galva ka daryt, kad nesuprakaituociau iki liemens...
Atsakyti
QUOTE(Surja @ 2008 07 01, 12:18)
Sveikos,

reikia ir man pagalbos... Gal kuri dar turit koki Diclor buteliuka parduoti?  blush2.gif  Uz poros savaiciu vestuves, o as vis sukau galva ka daryt, kad nesuprakaituociau iki liemens...

paskaitinek anktesnius puslapius, buvo daug siulanciu paneliu driclor mirksiukas.gif
tikrai neleisk kad prakaitas gadintu sia nuostabia svente 4u.gif linksmu vestuviu ir butinai rasyk ar isigyjai ir kaip tau sekasi ji naudoti mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Vega_ @ 2008 06 30, 20:42)
kaip aš džiaugiuos kad netyčia radau šią temelę  4u.gif  taip ir būčiau toliau kankinusis ir kompleksavusi  blush2.gif  kokia nenormali jausdavausi žiemą kai visi aplink dreba, o man kad ir kaip šalta, net žieminius megztukus rinkdavausi kuo tamsesnius ar kokius bordinius kad nesimatytu prakaito dėmių doh.gif  šiandien darbe vis paslapčiom žvilgtelėdavom ir negalėjau atsidžiaugt, kad jokių prakaito dėmių, tik dar ta tokia panika išlikusi, bet jausmas super kai pakabini sausut suaustėlę bliuskutę ir po vieno užsidėjimo nebereikia skalbti  thumbup.gif  4u.gif

Vega patikek mes tavo likimo drauges tikrai suprantame tavo savijauta thumbup.gif labai dziaugiuosi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(joviliukste @ 2008 07 01, 23:35)
Vega patikek mes tavo likimo drauges tikrai suprantame tavo savijauta  thumbup.gif labai dziaugiuosi  mirksiukas.gif

šiandien nusipirkau žydrą bliuskutę, o iš spintos išsitraukiau sodrios rožinės spalvos lotuliukas.gif išsirinkau tokią kokia spalva atrodė gražiausia ax.gif 4u.gif saldžių sapnų visoms 4u.gif ryt dar viena graži saulėta ir spalvinga diena 4u.gif
Atsakyti
man driclor thumbup.gif nezinau, ka dabar daryciau be jo g.gif prisipirkau spalvotu maikuciu, visus savo tamsios spalvos rubus nukisau giliau i spinta biggrin.gif kol kas net paziureti negaliu i juoda spalva. pastebejau, kad kai pazastys sausos, tai ir bendra savijauta pagerejo-pasidariau linksmesne, labiau pasitikiu savimi, esu labiau atsipalaidavusi ir megaujuosi gyvenimu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(meow @ 2008 07 02, 06:20)
man driclor  thumbup.gif nezinau, ka dabar daryciau be jo g.gif prisipirkau spalvotu maikuciu, visus savo tamsios spalvos rubus nukisau giliau i spinta biggrin.gif kol kas net paziureti negaliu i juoda spalva. pastebejau, kad kai pazastys sausos, tai ir bendra savijauta pagerejo-pasidariau linksmesne, labiau pasitikiu savimi, esu labiau atsipalaidavusi ir megaujuosi gyvenimu thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

As taj daugiausia komplimentu is MB sulaukiu, kad sviesiai rengiuosi ax.gif ir siaip vaziavau pas draugus su ruzava bliuskute, taj tiek kompliment gavau, ir jie tikrai nezino kas cia pasikeite, tiesiog stebisi, sako kad as linksma, o istikruju manau, kad sviesiais rubais apsirenges zmogus tiesiog atrodo linksmesnis, nei nesiojantis "amzina gedula" doh.gif mano MB anksciau sakydavo, kad atrodau lyg ko gedeciau visada blink.gif jis lb megsta spalvotus rubus, o as salia visada juoda vaiksciojau, o db abu kaip marguciai lotuliukas.gif
Atsakyti
Labukas, perskaičiusi temelę, užsisakiau AHC iš to Vokiško puslapio, bet jau antra savaitė jo negaunu verysad.gif tas mūsų paštas...taip pikta darosi. Jau nebegaliu kentėti to savo prakaitavimo - blogiausia, kad paskutiniu metu toks bjaurus kvapelis, kad jau aš pati nebegaliu iškęsti cry.gif Jau buvau suplanavusi, kad šią savaitę keliausiu naujo švarkelio pirkti, bet nenoriu, kad jis prakaito prisigertų, tai teks dar palūkėti. Aš visiškoj nevilty verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tejyte: 02 liepos 2008 - 13:12
QUOTE(Tejyte @ 2008 07 02, 11:12)
Labukas, perskaičiusi temelę, užsisakiau AHC iš to Vokiško puslapio, bet jau antra savaitė jo negaunu verysad.gif  tas mūsų paštas...taip pikta darosi. Jau nebegaliu kentėti to savo prakaitavimo - blogiausia, kad paskutiniu metu toks bjaurus kvapelis, kad jau aš pati nebegaliu iškęsti cry.gif Jau buvau suplanavusi, kad šią savaitę keliausiu naujo švarkelio pirkti, bet nenoriu, kad jis prakaito prisigertų, tai teks dar palūkėti. Aš visiškoj nevilty verysad.gif

g.gif o gavote koki e-mail"a ar ka nors patvirtinanty uzsakyma ar tai kad jau issiustas? as pirkau per ebay, taj kita diena gavau patvirtinima (uzsakymo) , o dar po dienos kad jau issiustas. tada gavau per tris dienas nuo sio e-mailo gavimo.ne savaites neuztruko.bet man i airija, gal todel greiciau? g.gif
tikiuosi neuzilgo sulaukiste ir galesite nusipirkti svarkeli, bei pasijusite laiminga kaip ir kitos forumietes mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(joviliukste @ 2008 07 02, 16:28)
g.gif o gavote koki e-mail"a ar ka nors patvirtinanty uzsakyma ar tai kad jau issiustas? as pirkau per ebay, taj kita diena gavau patvirtinima (uzsakymo) , o dar po dienos kad jau issiustas. tada gavau per tris dienas nuo sio e-mailo gavimo.ne savaites neuztruko.bet man i airija, gal todel greiciau?  g.gif
tikiuosi neuzilgo sulaukiste ir galesite nusipirkti svarkeli, bei pasijusite laiminga kaip ir kitos forumietes  mirksiukas.gif

Aciu uz palaikyma 4u.gif Jau daug metu kankinuosi su sia problema ir negaliu patiketi, kad yra iseitis. Is patirties zinau, kad musu paste siuntinys guli 1-2 savaites, tai dar pakentesiu truputeli, o tada jau eisiu teisybes ieskoti rolleyes.gif
As pirkau ne per ebay, o tiesiai is gamintojo puslapio, tai jie jokiu patvirtinimu neatsiunte g.gif
Atsakyti
o kas nekantrios tai galiu pasiulyti iskart smile.gif
tiesa, ne ACH, o Driclor. Bet kaip cia diskutavo veikimas is esmes tas pats smile.gif
jei ka,rasykite smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sylvergirl @ 2008 07 02, 16:40)
o kas nekantrios tai galiu pasiulyti iskart smile.gif
tiesa, ne ACH, o Driclor. Bet kaip cia diskutavo veikimas is esmes tas pats smile.gif
jei ka,rasykite smile.gif

Nea AHC geresnis smile.gif
Atsakyti