Įkraunama...
Įkraunama...

gausus pažastų ir kitų kūno vietų prakaitavimas

QUOTE(frigidiska @ 2008 07 02, 18:56)
Nea AHC geresnis  smile.gif

o kuo geresnis? juk prakaitavima stabdo abu smile.gif
Atsakyti
Užsisakiau rolleyes.gif Laukiu dabar rolleyes.gif Pranešiu kaip seksis naudot smile.gif
Atsakyti
kaip dziugu matyti,kad musu ratelis vis dideja... clap.gif
uz jus visas dziaugiuosi lygiai taip pat,kaip ir uz save.... wink.gif
Atsakyti
o gal kas vilniuje galetu ta stebukla parduoti? ;} noreciau pabandyti, bet nelabai esu bandziusi sakytis ka nors internetu smile.gif

i AZ jei ka smile.gif
Aciu smile.gif
Atsakyti
Na va guodžiausi vakar jums, o gryžusi namo jau radau savąjį AHC clap.gif Vakare prieš miegą jau ir pasitepiau, ir ką jūs manot - ryte atsikėliau, o kvapo beveik jokio nebuvo thumbup.gif Aš taip džiaugiuosi, kad atradau šią temelę ir tikiu, kad pavyks nugalėti šią amžiaus problemą clap_1.gif
Beje, gal kuri nors esate bandžiusi ir AHC ir Driclor ir galite palyginti? Ar tikrai jie niekuo nesiskiria? Galvoju mamai padovanot šį stebuklą, nes ji vargšelė visą gyvenimą prasikankino su ta pačia problema
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tejyte: 03 liepos 2008 - 07:24
galiu is savo trumpos patirties pasakyti, kad vis delto pazastis pradeda niezteti, kai perdaug pasitepi. as visada pradedu tepti nuo kaires pazasties. kadangi buteliuko virsus buna uzdziuves, tai veikliosios medziagos maziau patenka. desinei pazasciai tenka zymiai daugiau, todel ja ir paniezti. o vat vakar sulyginau tepimasi, t.y. po vienodai patepiau, tai jau nakti abi pazastis perstejo.... ryte pasitepiau kremuku, tai truputeli atslugo
beje, naudojant tiek driclor, tiek ahc, labai tauposi pinigai-nereikia kiekviena diena maikuciu skalbti, drabuziai nuo retesnio skalbimo netaip greitai devisi biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(meow @ 2008 07 03, 16:27)
galiu is savo trumpos patirties pasakyti, kad vis delto pazastis pradeda niezteti, kai perdaug pasitepi. as visada pradedu tepti nuo kaires pazasties. kadangi buteliuko virsus buna uzdziuves, tai veikliosios medziagos maziau patenka. desinei pazasciai tenka zymiai daugiau, todel ja ir paniezti. o vat vakar sulyginau tepimasi, t.y. po vienodai patepiau, tai jau nakti abi pazastis perstejo.... ryte pasitepiau kremuku, tai truputeli atslugo
beje, naudojant tiek driclor, tiek ahc, labai tauposi pinigai-nereikia kiekviena diena maikuciu skalbti, drabuziai nuo retesnio skalbimo netaip greitai devisi  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

O tu naudoji AHC ar Driclor? Gal iš patirties žinai, kuris geresnis?
Atsakyti
QUOTE(Tejyte @ 2008 07 03, 17:32)
O tu naudoji AHC ar Driclor? Gal iš patirties žinai, kuris geresnis?

kaip jau minejau, mano patirtis pakankamai trumpa. pirmakart naudoju driclor, todel negaliu palyginti. manau poveikis yra tas pats, bet kaip supratau, tai ahc yra lasiuku pavidalu, o driclor dezodoranto. man labai patogu ji naudoti, taciau del veikimo nieko negaliu pasakyti. juk galima pirmakart viena panaudoti, o antrakart isbandyti kita. tada ir galesi palyginti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(meow @ 2008 07 03, 13:43)
kaip jau minejau, mano patirtis pakankamai trumpa. pirmakart naudoju driclor, todel negaliu palyginti. manau poveikis yra tas pats, bet kaip supratau, tai ahc yra lasiuku pavidalu, o driclor dezodoranto. man labai patogu ji naudoti, taciau del veikimo nieko negaliu pasakyti. juk galima pirmakart viena panaudoti, o antrakart isbandyti kita. tada ir galesi palyginti 4u.gif

drinks_cheers.gif butent, as paskui pirksiu driclor kai isbaigsiu ahc, tada paziuresim mirksiukas.gif na siaip kaina skiriasi truputeli, ahc brangesnis, bet dar nereiskia kad geresnis. man ahc naudotti taip pat lengva ir patogu mirksiukas.gif na manau bet kuriuo atveju abu stabdo prakaitavima, taj svarbiausia thumbup.gif
Atsakyti
nezinau as gal per retai tepuosi ar ka...,bet vistiek man pramusa,cia pvz.: laikiau egza tai pazastis poto,kai paziurejau,slapios buvo,na jokio kvapo aisku,bet vistiek..., g.gif ,del ko taip galetu buti? ohmy.gif
Atsakyti
QUOTE(*panteriuke* @ 2008 07 05, 11:37)
nezinau as gal per retai tepuosi ar ka...,bet vistiek man pramusa,cia pvz.: laikiau egza tai pazastis poto,kai paziurejau,slapios buvo,na jokio kvapo aisku,bet vistiek..., g.gif ,del ko taip galetu buti? ohmy.gif

kas kiek tepies?
as lygiai kas 7d.taciau i pabaiga veikimas silpneja ...
pasitepu ketvirtadieni, savaitgalis buna tikrai ramus, o i gala savaites jei zinociau, kad bus kazkas svarbaus(pvz.kaip tau egzas) taj pasitepciau pries tai del atsargos mirksiukas.gif
man 3-4 dienos po pasitepmo labai gerai laiko, o paskui nuo situacijos priklauso ax.gif
Atsakyti
manau AHCgeresnis..smile.gif
man jis super, bet viena diena jauciu biski per duag patepiau, tai taip isbere:)
kaip jums sekasi mergytes?smile.gif

o siaip gal kuri zinot, kaip AHCuzsisakyti gyvenant Lietuvoje?biggrin.gif
as tai neisivaizduoju.. dabar enreikia, bet juk po puses metu prireiks..
Papildyta:
Bet kaip smagu, kad musu daugeja:)
Jus neisivaizduojat, kaip pasikeite mano gyvenimo budas.. anksciau vos tik gryzhdavau is darbo ar siaip is bilekur, galvodavau apie dusha.. Dabar jauciuosi gaiviai ir svariai visa diena:) Nes kai pazastys pastoviai buvo slapios, tai kazkoks nesvarus jauties:)

Aciu labai jums visoms padejusioms:) Ir sekmes visoms, kurios dar sio stebuklo neatrado:)
Atsakyti