Įkraunama...
Įkraunama...

gausus pažastų ir kitų kūno vietų prakaitavimas

QUOTE(joviliukste @ 2008 07 12, 10:57)
dziaugiuosi  thumbup.gif  o nereikia is pradziu kelias dienas i eiles tepti?

instrukcijoj parašyta, kad reik tepti kiekvieną naktį, kol prakaitavimas liausis. Po to naudoti du kartus per savaitę arba rečiau.
Vakar vėl prieš miegą pasitepiau, šį kartą kutenimą jaučiau biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos. Taip pat turiu problemu su gausiu prakaitavimu - ypač vasarą sad.gif Rūbai - tik balti ir juodi.
Pasiskaičiau apie Driclor - norėčiau jį išbandyti. Neradau tik, kas platina jį - gal galėtumėte parašyti į až kontaktus ar niką..? Būčiau dėkinga ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rimaz @ 2008 07 12, 11:55)
Sveikos. Taip pat turiu problemu su gausiu prakaitavimu - ypač vasarą sad.gif Rūbai - tik balti ir juodi.
Pasiskaičiau apie Driclor - norėčiau jį išbandyti. Neradau tik, kas platina jį - gal galėtumėte parašyti į až kontaktus ar niką..? Būčiau dėkinga  ax.gif

gal liepsnelė dar turi driclor? kelis puslapius atgal sugrįžk g.gif
Atsakyti
niu as jau visai panikoj...,nezinau kas negerai..,
o ar gali buti,kad man pramusa del soliariumo? nesuprantu...cry.gif
Atsakyti
tau pramusa driclora? blink.gif gal pries tai kremu tepi? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*panteriuke* @ 2008 07 12, 17:17)
niu as jau visai panikoj...,nezinau kas negerai..,
o ar gali buti,kad man pramusa del soliariumo? nesuprantu...cry.gif

g.gif as nepastebejau ... nu lb daznai ir nesilankau, karteli i sav. taj net nezinau g.gif kazkas cia ne taip? kiek tau po pasitepimo islaiko, kad visiskai nepramustu? man 3 dienos visiskai ramios, po to nuo situacijos priklauso. gal tikrai kazkas negerai? g.gif
Atsakyti
Visada galiu padeti kas norit Driclor. Ir dar detalia instrukcija gausite. smile.gif smile.gif Rasykit i az 4u.gif biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(joviliukste @ 2008 07 12, 21:13)
g.gif  as nepastebejau ... nu lb daznai ir nesilankau, karteli i sav. taj net nezinau  g.gif kazkas cia ne taip?  kiek tau po pasitepimo  islaiko, kad visiskai nepramustu? man 3 dienos visiskai ramios, po to nuo situacijos priklauso. gal tikrai kazkas negerai?  g.gif

man jau antra diena kapec buna..,o jei dar biski susijaudinu tai visai.. doh.gif
na,bet to prakaitavimo tai nesulyginsi su tuo,kai dar nenaudojau ahc,nes tada,jei jau nors biskuti pradedavau prakaituoti,tai praktiskai pazastys visada slapios budavo...,o va dabar,tai tik kelias minuteles,kol isdziusta..

o beje,as soliariume tai rankas pakeliu,taip kad pazatys irgi idegtu,taip keliom min,priklauso nuo to,kaip ilgai deginuosi..
nu *****,gal rimtai cia del to..? g.gif
kita kart kai eisiu tai nebekelsiu ranku,ziuresiu ar pades tai...
Atsakyti
QUOTE(*panteriuke* @ 2008 07 13, 19:45)
man jau antra diena kapec buna..,o jei dar biski susijaudinu tai visai.. doh.gif
na,bet to prakaitavimo tai nesulyginsi su tuo,kai dar nenaudojau ahc,nes tada,jei jau nors biskuti pradedavau prakaituoti,tai praktiskai pazastys visada slapios budavo...,o va dabar,tai tik kelias minuteles,kol isdziusta..

o beje,as soliariume tai rankas pakeliu,taip kad pazatys irgi idegtu,taip keliom min,priklauso nuo to,kaip ilgai deginuosi..
nu *****,gal rimtai cia del to..? g.gif
kita kart kai eisiu tai nebekelsiu ranku,ziuresiu ar pades tai...

o koki ahc tu naudoji? nes siaip ten kai kuriu sudetyje yra mazesne aliuminio chlorido koncentracija nei pvz Driclor, gal del to ir pramusineja..
as pati naudoju Driclor ir vaikstau i soliariuma mazdaug karta i savaite, ir pazastis taip pat deginu.. bet kad sumazetu poveikis nepastebejau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sylvergirl @ 2008 07 13, 20:45)
o koki ahc tu naudoji? nes siaip ten kai kuriu sudetyje yra mazesne aliuminio chlorido koncentracija nei pvz Driclor, gal del to ir pramusineja..
as pati naudoju Driclor ir vaikstau i soliariuma mazdaug karta i savaite, ir pazastis taip pat deginu.. bet kad sumazetu poveikis nepastebejau smile.gif

naudoju ahc 20 sensitive... g.gif
Atsakyti
QUOTE(*panteriuke* @ 2008 07 13, 21:07)
naudoju ahc 20 sensitive... g.gif

gal pas tave instrukcijoje raso kiek % aliuminio chlorido?
Atsakyti
QUOTE(Sylvergirl @ 2008 07 13, 18:29)
gal pas tave instrukcijoje raso kiek % aliuminio chlorido?

ne ten neraso schmoll.gif o ant dricloro raso?
Atsakyti