Įkraunama...
Įkraunama...

gausus pažastų ir kitų kūno vietų prakaitavimas

QUOTE(joviliukste @ 2008 07 13, 23:23)
ne ten neraso  schmoll.gif o ant dricloro raso?

driclor- 20% aliuminio chlorido
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sylvergirl: 14 liepos 2008 - 06:36
QUOTE(Sylvergirl @ 2008 07 13, 21:29)
gal pas tave instrukcijoje raso kiek % aliuminio chlorido?

va radau toki dalykeli..,tik nelabai zinau kaip cia ji suprasti...
user posted image
Atsakyti
QUOTE(*panteriuke* @ 2008 07 14, 06:29)
va radau toki dalykeli..,tik nelabai zinau kaip cia ji suprasti...
user posted image

taj gal cia irgi raso kad aliuminio 20%, gal nuo to ir ahc20 , nes pas mane taj ahc 30 , ten buvo rasyta kad stipresnis uz ahc20 g.gif nu nzn, cia tik spelioju, bet tie skaiciukai gal ta ir reiskia g.gif
Atsakyti
na tai tikriausiai ir as taip maniau,bet va ydomiausia tai,jog ten atskirai parasyta apie aliumini ir apie chlorida... g.gif
Atsakyti
QUOTE(*panteriuke* @ 2008 07 14, 13:49)
na tai tikriausiai ir as taip maniau,bet va ydomiausia tai,jog ten atskirai parasyta apie aliumini ir apie chlorida... g.gif

aha, nes as galvojau kad alliuminio chloridas taj viena sudedamoji dalis, o cia psirodo ... g.gif idomu....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo joviliukste: 14 liepos 2008 - 16:52
tai gal man tada vertetu pabandyti ta dricola? o gal tiesiog ta ahc tepti kas diena kol jis baigsis ir tik tada pereiti ant dricolo..... g.gif
net nebezinau ka ir daryt,...
Atsakyti
QUOTE(*panteriuke* @ 2008 07 14, 15:31)
tai gal man tada vertetu pabandyti ta dricola? o gal tiesiog ta ahc tepti kas diena kol jis baigsis ir tik tada pereiti ant dricolo..... g.gif

nu bet dricloro irgi aliuminio 20% taj nera tikslo turbut schmoll.gif isnaudok ahc, gal kas antra diena kokia....matyt tavo prakaitavimas stipresnis nei musu, nes man tikrai labai padejo, o tau matai kaip.... o tu pas gyd.nebuvai pasikonsultuot? kaip su skydliauke reikalai? gal cia liga kokia slypi (neduok tu dieve aisku ).... o gal reiktu dar kasdienai ka nors pabandyt naudot? ar tepiesi paprastais antiperspirantais?
Atsakyti
QUOTE(*panteriuke* @ 2008 07 14, 19:31)

man atrodo, kad kasdien negalima tepti, nes pazastys bus skausmingos ir raudonos, bent jau man taip buvo, kai du vakarus is eiles pasitepiau driclor. maniau is skausmo greit sienom lipsiu
Atsakyti
siap tai pas mane yra skydliauke.bet kazkas cia rase jog tai neturi reiksmes su visais sitais ahc,dricolais..,.nes jie tik uzkemsa tas prakaito liaukas ir prakaitavimas liaunasi...
Atsakyti
QUOTE(*panteriuke* @ 2008 07 14, 17:41)
siap tai pas mane yra skydliauke.bet kazkas cia rase jog tai neturi reiksmes su visais sitais ahc,dricolais..,.nes jie tik uzkemsa tas prakaito liaukas ir prakaitavimas liaunasi...

nu matai, man gyd.po gimdymo sake kad cia tokia nestumo ir gimdymo pasekme, mat pasikeicia hormonai ar ju kiekis (biski angliskai gal ne tiksliai supratau blush2.gif ) nu zodziu kazkas tokio. bet jau buvo 2 metai beveik po gimdymo niekas net negerejo, tad grizus jauciu pasitirinsiu lietuvoj tuos savo hormoniukus, gal cia juose esme g.gif
Atsakyti
Sveikos, na aš suprantu, kad va po gimdymo pradedi gausiai prakaituoti, tada tikrai gal kas su hormonais, gal truputi sudurniavo jie, o aš pvz nuo paauglystės, skydliaukę tyrė, nieko tfu tfu tfu, bet aš kiek prisimenu tai jau nuo kokių 14 turėjau šią problemą, o dabar sau vaikštau karščausiom dienom, net delnai suprakaituoja, o pažastys sausos, žinokit negaliu atsigerėt tuo jausmu kai nereik jaudintis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(meow @ 2008 07 14, 20:04)
man atrodo, kad kasdien negalima tepti, nes pazastys bus skausmingos ir raudonos, bent jau man taip buvo, kai du vakarus is eiles pasitepiau driclor. maniau is skausmo greit sienom lipsiu

aš iš eilės du vakarus tepiau, neišbėrė. Dabar trečias vakaras kaip netepu. Kol kas neprakaituoju, bet šiuo metu aš atostogose, tai daugiau ilsiuosi, fiziškai beveik nedirbu. Šiuo metu esu žiauriai patenkinta blush2.gif thumbup.gif
Atsakyti