Įkraunama...
Įkraunama...

gausus pažastų ir kitų kūno vietų prakaitavimas

QUOTE(džingute @ 2008 10 02, 12:15)
Labas rytas,
dabar esu Norvegijoj, niekur ramiai nepraeinu, visi ziuri visi kalbina, o man galvoj skamba jusu visu parasyti zodziai, kad reikia nesigedinti saves ir nebus to raudonio! Turbut juokingai skamba, bet tikrai kazkiek itakos duoda man jusu zodziai, todel sakau visoms ACIU  mirksiukas.gif

na va kaip puiku. po truputi issiugdysi pasitikejima savimi ir pamatysi, koks grazus gyvenimas, kai sugebam susigyventi su savo bedom.
sekmes Norvegijoj, lauksim sugristant, nes ir as noriu to dezodoranto biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(meow @ 2008 10 02, 12:15)
na va kaip puiku. po truputi issiugdysi pasitikejima savimi ir pamatysi, koks grazus gyvenimas, kai sugebam susigyventi su savo bedom.
sekmes Norvegijoj, lauksim sugristant, nes ir as noriu to dezodoranto biggrin.gif

kazkada panasu naturalu,bekvapi dezika,labai isrekomenduota ir t.t, esu pabandziusi,ten is kazkokio katalogo,jo kaina apie 80lt,tik va jau dienos pabaigoje,dvokiau kaip 200kg sverentis mulas...,o kas baisiausia,tai buvau baliuke ir su savim nieko neturejau..,tai laksciau i tulika kas valanda ir mazgojau pazastis.. tai patikekit... doh.gif ..,nuo to laiko,mano rankineje visa laika guli antipresperantas..,nepasitikesiu daugiau niekada niekuo,ko nesu isbandziusi pati...
Atsakyti
QUOTE(*panteriuke* @ 2008 10 02, 13:45)
kazkada panasu naturalu,bekvapi dezika,labai isrekomenduota ir t.t, esu pabandziusi,ten is kazkokio katalogo,jo kaina apie 80lt,tik va jau dienos pabaigoje,dvokiau kaip 200kg sverentis mulas...,o kas baisiausia,tai buvau baliuke ir su savim nieko neturejau..,tai laksciau i tulika kas valanda ir mazgojau pazastis.. tai patikekit... doh.gif ..,nuo to laiko,mano rankineje visa laika guli antipresperantas..,nepasitikesiu daugiau niekada niekuo,ko nesu isbandziusi pati...

tikiu, kad buvo labai nemalonu, bet kaip atrasti savo, nebandant. Ne, sitas tai paprastas , 24 lt ir nelabai sunaudojamas smile.gif

https://distrib.fore...u_alavijais.pdf

Ilgiausiai sau esu ieskojus vaistu del virskinimo sutrikimo, ko tik nesu pirkus ir gerus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*panteriuke* @ 2008 10 02, 13:45)

isivaizduoju, kaip "linksma" buvo... na as kad ir plauciausi pazastis ar tepciau dezodorantu, man vis tiek nepadedavo....5min ir pazastys slapios... vienintele iseitis budavo maskuojamieji rubai... tai ir vaiksciodavau juoda arba balta. apie kitokias spalvas net pasvajoti negalejau, o dabar perku viska, kas man tinka ir patinka. spalva nebeturi jokios reiksmes thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(meow @ 2008 10 02, 13:07)
isivaizduoju, kaip "linksma" buvo... na as kad ir plauciausi pazastis ar tepciau dezodorantu, man vis tiek nepadedavo....5min ir pazastys slapios... vienintele iseitis budavo maskuojamieji rubai... tai ir vaiksciodavau juoda arba balta. apie kitokias spalvas net pasvajoti negalejau, o dabar perku viska, kas man tinka ir patinka. spalva nebeturi jokios reiksmes thumbup.gif

pazystamas jausmas,bet vistiek dar,rodos ar susijaudini ar ka ir iskart puoli tikrint,slapia ar ne..,na man dar kartais,bet labai retai,pasitaiko slapiu demeliu...,bet toli grazu na taip,kaip anksciau,iki pat liemens.(taip.taip,kelis kart net ir tep buvo..).. doh.gif
Atsakyti
o man kartais buna taip kad atrodo kaista kaista pazastys jeigu labai karsta, ir atrodo kad turetu buti slapios biggrin.gif bet nebuna smile.gif kuo ir labai dziaugiuosi smile.gif Super tas Driclor smile.gif
deja man reciau nei du kartus per savaite neiseina naudot..
Atsakyti
QUOTE(*panteriuke* @ 2008 10 02, 14:26)
pazystamas jausmas,bet vistiek dar,rodos ar susijaudini ar ka ir iskart puoli tikrint,slapia ar ne..,na man dar kartais,bet labai retai,pasitaiko slapiu demeliu...,bet toli grazu na taip,kaip anksciau,iki pat liemens.(taip.taip,kelis kart net ir tep buvo..).. doh.gif

visiskai nenustebinai. man irgi taip budavo... doh.gif bjaurus dalykas tas prakaitas. dabar tai demeles islenda, kai jau ilgai driclor nenaudoju. tada buna signalas, kad jau metas vel pasitepti. bet dabar kai ruduo, tai ziuriu, kad ilgai galiu netepti ir viskas gerai, nors fizinis kruvis tas pats, streso net daugiau, bet viskas thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Sylvergirl @ 2008 10 02, 14:29)
o man kartais buna taip kad atrodo kaista kaista pazastys jeigu labai karsta, ir atrodo kad turetu buti slapios biggrin.gif bet nebuna smile.gif kuo ir labai dziaugiuosi smile.gif Super tas Driclor smile.gif
deja man reciau nei du kartus per savaite neiseina naudot..

drinks_cheers.gif man irgi taip buna-atrodo jau slapia tureciau buti, bet viskas gerai thumbup.gif
Atsakyti
Joo,cia mum tikrai kaip antras gyvenimo sansas... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*panteriuke* @ 2008 10 02, 14:44)
Joo,cia mum tikrai kaip antras gyvenimo sansas... thumbup.gif

o ka tas daiktas daro? tas Driclor, vakar uztikau, kad www.skelbiu.lt ji siulo parduoti. Kaip jis veikia? I vidu skverbiasi ir reguliuoja prakaitavima? Gal kada kokiai draugei istiks tokia problemele, tai zinosiu kaip patarti smile.gif
Atsakyti
bet kaip temuke i gala atgijo... biggrin.gif kursim antra dali? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(meow @ 2008 10 02, 13:54)
bet kaip temuke i gala atgijo... biggrin.gif kursim antra dali? biggrin.gif

drinks_cheers.gif kuriam,kuriam,net kalbu nera..
Atsakyti
QUOTE(džingute @ 2008 10 02, 13:51)
o ka tas daiktas daro? tas Driclor, vakar uztikau, kad www.skelbiu.lt ji siulo parduoti. Kaip jis veikia? I vidu skverbiasi ir reguliuoja prakaitavima? Gal kada kokiai draugei istiks tokia problemele, tai zinosiu kaip patarti  smile.gif

Driclor veikia prakaito liaukas ir sustabdo prakaitavima tose srityse kur pateptas smile.gif
pati naudoju, galiu ir parduoti, jei prireiks kaip sakei draugei, kreipkis wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sylvergirl: 02 spalio 2008 - 13:05