Įkraunama...
Įkraunama...

Pokyčiai po gimdymo

QUOTE(lenny @ 2009 02 19, 13:36)
Fiziskai jauciuosi truputi silpnesne nei anksciau, bet tik pati del to kalta. Nes aptingau, nebesportuoju, daugiau laiko praleidziu vartydamasi lovoje... Bet atejus pavasariui daugiau eisim pasivaiksciot su vezimu, pradesim lankyt leliuku baseina, ir manau labai greit sustipresim smile.gif

Va ir man tas pats, aptingau visiskai, miegu kartu su savo dziaugsmeliu, sportuoti neprisiverciu ir labai laukiu vasaros, kad paplaukioti kur upej, juroj, dvirati paminti ir taip sustangrinti kuna. Dabar labiausiai pilvas nervina, dar vis atsikises, preso jokio neberasta doh.gif Kazin ar jis be atsilenkimu pats pagrazes? Drambliuko svajone, turbut smile.gif
Atsakyti
As tai irgi per nestuma zydejau-superine oda, plaukai nerealus-nu tiesiog krasnavica:) Bet deja, po gimdymo puses grozio nebeliko-suprastejo veido oda, pilvas nebe toks grazus. Bet tikekimes tai praeina:)
Atsakyti
Per nėštumą daug priaugau, sustorėjau visur kur buvo įmanoma...Praėjo beveik 11 mėn po gimdymo, svoris krenta labai lėtai, o grožis išblėso...girdėjau sakančių, jog sumoteriškėjau (gal subobėjau g.gif ) labai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Eripa @ 2009 02 23, 14:21)
Per nėštumą daug priaugau, sustorėjau visur kur buvo įmanoma...Praėjo beveik 11 mėn po gimdymo, svoris krenta labai lėtai, o grožis išblėso...girdėjau sakančių, jog sumoteriškėjau (gal subobėjau  g.gif ) labai doh.gif

man pačiai atrodo kad niekuom nepasikeičiau bet aplinkiniams sako kad ižgražėjau smile.gif sako gimdyk ir vis gražėsi ir gražėsi thumbup.gif
Atsakyti
na mano dukryte dar visai maza, gimdymas dar nepasimirso, bet daug kas sako kad pasikeiciau, pagrazejau ax.gif nors svorio nei pameciau nei priaugau, tik riebaliuku ant pilvo atsirado lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vygita @ 2009 02 24, 10:31)
man pačiai atrodo kad niekuom nepasikeičiau bet aplinkiniams sako kad ižgražėjau smile.gif sako gimdyk ir vis gražėsi ir gražėsi thumbup.gif

thumbup.gif
Atsakyti
per nestuma buvau labai isgrazejus. bet sunkus gimdymas, pogimdyvine depresija, nemiga ir pervargimas aisku nublukino ta mano grozi gan stipriai lotuliukas.gif . plaukai isslinko kuokstais, oda pavyto, sulysau. bet dabar jau atsigaudineju, oda paskaistejo, plaukai ataugineja smarkiai, o dar kai baigsiu maitint tai isvis tikiuosi pasakiska grazuole pavirsiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Kiekviena moteris su amžiumi tik gražėja - pažiūrėkit į savo paauglystės nuotraukas ir į nuotraukas kur jau virš 25 ar 30 - manau dauguma pasakys - kad vyresnė daug geriau nuotraukose atrodo - daugiau atsiskleidusio moteriškumo, pasitikintis žvilgsnis, o kai pagimdžiusi, dar ir laimė bei išmintis akyse švyti. Ir visai nesvarbu tie pajuodę paakiai ar blyški oda - visa tai praeis, svarbiausia - ugnelė biggrin.gif
Atsakyti
Man irgi visi aplinkiniai sako, jog pagražėjau po gimdymų ax.gif , bet aš ir pati kažkaip jaučiuosi gražesnė ax.gif thumbup.gif
Atsakyti
Niekad neisgirdau,kad kas taip pagirtu.Nebent pagyre,kad neisplerpau,nesustorejau ir nepatapau boba biggrin.gif
Atsakyti
Man pačiai matėsi kad pagražėjau po pirmos dukrelės gimimo, o po antros tai ne lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Keli Mutu @ 2009 02 24, 19:42)
Kiekviena moteris su amžiumi tik gražėja - pažiūrėkit į savo paauglystės nuotraukas ir į nuotraukas kur jau virš 25 ar 30 - manau dauguma pasakys - kad vyresnė daug geriau nuotraukose atrodo - daugiau atsiskleidusio moteriškumo, pasitikintis žvilgsnis, o kai pagimdžiusi, dar ir laimė bei išmintis akyse švyti. Ir visai nesvarbu tie pajuodę paakiai ar blyški oda - visa tai praeis, svarbiausia - ugnelė biggrin.gif

pritariu 100 % drinks_cheers.gif
Atsakyti